Öcalan'dan Erdoğan'a ağır tehdit

hectorxl

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Öcalan yine avukatları aracılığıyla konuştu, Erdoğan'ı resmen tehdit etti. İşte Öcalan'ın Erdoğan'ı eleştirdiği sözleri;

İmralı Cezaevi'nde tutuklu bulunan terörist Abdullah Öcalan avukatlarıyla yaptığı haftalık görüşmede yine Kürt sorunu hakkında açıklamalarda bulundu.

Milliyet Gazetesi yazarı Hasan Cemal'in PKK'nın dağ kadrosu lideri Murat Karayılan ile gerçekleştirdiği röportajın ardından, Cumhurbaşkanı Gül ve CHP lideri Deniz Baykal'ın Kürt sorunuyla ilgili açıklamaları ile siyaset arenasında sorunun çözümüne yönelik tartışmalar yoğunlaşmıştı.

ERDOĞAN'I ERGENEKONCU YAPACAK!

Bu süreçle birlikte cezaevinden konuyla ilgili keskin açıklamalar yapmaya başlayan ve hükümete kendisinin görüşlerine başvurulmasını öneren Öcalan son olarak, çözüm yolunda adım atmaması halinde Başbakan Erdoğan'ı "Ergenekon'un bir numarası" ilan edeceğini söyledi.

ERDOĞAN'DAN GÖRÜŞME TALEBİ

Açıklamasınıun büyük bölümünde Başbakan'a seslenen Öcalan, "Türkiye’yi demokratikleştirelim diyorum. Ben Başbakan kötü niyetlidir demiyorum, iyi niyetlidir. Ama onun danışmanları ona yanlış ve eksik bilgi veriyorlar. Biz kendisine doğru bilgi vermeye hazırız." diye konuştu.

"BEN TAHAMMÜL EDİYORUM"

Erdoğan’ın DTP ile görüşmeyi reddetmesini de eleştiren Öcalan avukatlarına yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Başbakan DTP’ye ‘PKK’ye terör örgütü demeden görüşmem’ diyor. Böyle şey olmaz. Başbakan sorunu çözmelidir. Herkesle müzakere etmelidir. Hegemonyacı davranmamalıdır, demokratik güçlerin gelişmesi ve kendini ifade etmelerine imkân tanımalıdır. Ben burada AKP’ye yedi yıldır tahammül ettim.

Eğer adım atmazsa Başbakan'ı buradan Ergenekon’un bir numarası olarak ilan edeceğim. Baykal ve Bahçeli'ye fazla söylenecek bir şey yok. Ancak kendilerine şunu söylemek istiyorum; faşizmden uzak dursunlar, sürecin önünü kapatmasınlar.

Kaynak

İtin Sesi Çok Çıkmaya Başladı. O DiLini BiryerLerine Sokmak Lazım

hadi lan kopek sen dua et seni daha sallandirmadilar.birde konusuyor.atacaksin hucreye gun yuzu gostermeden curuyecek kopek.

Bu köpeğin görüşlerinin, adam yerine koyupta gazetede yada burda yayınlanması bile büyük hata...
Kimin hakkında ne söylemiş hiç önemli değil..

Ben burada AKP’ye yedi yıldır tahammül ettim.

Eğer adım atmazsa Başbakan'ı buradan Ergenekon’un bir numarası olarak ilan edeceğim.

Hadi bakalım tayip efendi sana laf atan bahçeli, baykal, hatta pereze her zaman ağızlarının payını verdin

Bekliyoruz şu yukarıdaki cümlelere cevap vermede bak o zaman daha neler duyacan

Ayrıca bu şerefsizi cezaevinden canı istedimi konuşturan adalet sistemini kınıyorum

kendisi çokmu iyi biriymişde bilgi verecekmiş ne çok biliyo bu adam bölücü terör örgütü ele başı boşuna demiyorlar söylediği her lafta bölücülük var işte...

Ben burada AKP’ye yedi yıldır tahammül ettim.

Eğer adım atmazsa Başbakan'ı buradan Ergenekon’un bir numarası olarak ilan edeceğim.

Hadi bakalım tayip efendi sana laf atan bahçeli, baykal, hatta pereze her zaman ağızlarının payını verdin

Bekliyoruz şu yukarıdaki cümlelere cevap vermede bak o zaman daha neler duyacan

http://www.etarih.net/tr/vatandaslik/demokrasi.html
http://ansiklopedi.turkcebilgi.com/Demokrasi_nedir

arkadaşım sen şu verdiğim linke bi göz at.. demokrasi nedir..tam tarifiyle herşey mevcut.. sarfettiğin cümlelerden bunun anlamını bilmediğin belli oluyor..

Bilmemek ayıp değil.Öğrenmemek AYIP

ya bu iti asmıolar besliolar deli oluyorum !

http://www.etarih.net/tr/vatandaslik/demokrasi.html
http://ansiklopedi.turkcebilgi.com/Demokrasi_nedir

arkadaşım sen şu verdiğim linke bi göz at.. demokrasi nedir..tam tarifiyle herşey mevcut.. sarfettiğin cümlelerden bunun anlamını bilmediğin belli oluyor..

Bilmemek ayıp değil.Öğrenmemek AYIP

Sizin demokrasi anlayışınız herhalde bölücülüğe giden yol
Ayrıca sen o avatarı kullanıp bana demokrasi dersi veriyorsan sanada ayıp

ulan şu pici bi salandırmadılar idam yasası varken şimdiede bi bok yapamıyolar
devlet bahçelinin ta 7 sulalesını.... yasa yururlukteyken asmadı o orospu çocuğunu

Geri