Ölümsüzlüğün sırrını buldular!

thefao

El-fetih
Reaction score
0
103668.jpg

İnsanoğlu ölümsüz olacak ama damarlarında kan yerine nanobot akacak! Yani insan resmen bir robota dönüşecek!Ölümsüzlük pek yakında gerçek mi olacak? "Hızlanan Dönüşler Kanunu" adını verdiği teorisini açıklayan Ray Kurzweil(61), "Ben ve benim gibi pek çok bilim insanı, vücutlarımızın taş devrinden kalma yazılımını yeniden programlayabileceğimize ve yaşlanmayı önce durdurup ardından da tersine çevirebileceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

SONSUZA KADAR YAŞAMANIN ANAHTARI NANOTEKNOLOJİ

Genlerin çözümlenmesi ve bilgisayar teknolojilerinin anlaşılması konusunda hızlı bir gelişme gösterildiğinin altını çizen bilim adamı, nanoteknolojinin sonsuza dek yaşamın anahtarı olduğunu iddia etti. Kurzweil’e göre nanoteknoloji, 20 yıl içinde hayati organların yerini tutabilecek kadar ilerlemiş olacak.

İNSANLAR ROBOTA DÖNÜŞECEK

İnsanların yavaş yavaş 'cyborg'laşacağını (hem yapay hem doğal sistemlere sahip olan, sibernetik organizma) iddia eden Ray Kurzweil, nanobotların kan hücrelerinin yerini alacağını ve binlerce kat daha etkili çalışacağını belirterek "25 sene içinde olimpiyatlarda 15 dakika boyunca nefes almadan koşabileceğiz ya da oksijen olmadan dört saat boyunca dalış yapabileceğiz. Zihinsel kapasitemiz, birkaç dakikada kitap yazabilecek kadar artacak. Sanal seks yaygınlaşacak. Zamanla hepimiz yapay organları ve uzuvları olan robotlara dönüşeceğiz" diye konuştu.

Burda yazanlar işin bilimsel tarafı ama gerçek şu ki :

ENBİYÂ suresi, 35. ayeti
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ وَنَبْلُوكُم بِالشَّرِّ وَالْخَيْرِ فِتْنَةً وَإِلَيْنَا تُرْجَعُون
Bütün nefsler, ölümü tadıcıdır. Sizi, hayır ve şerr fitneleri ile imtihan ederiz. Ve Bize döndürüleceksiniz.

http://www.haber.gen.tr/olumsuzluge-20-yil-kaldi/85530

Allah aşkına adamların tipine bak belli ki yalancılar foss haber

ona deilde bilimsel ve gercek ayrımı komik olmus

dostum güzel haber ama daha bir robot bile yapamadılar biraz sallıyorlar gibime geliyor yani bunlar ölümsüzlüğü farzet buldular ama biz çoktan ölmüş oluruz o yüzden bizleri hatta dünyadaki 6 milyar insanı pek ilgilendireceğini sanmıyorum ama genede zekiler çünkü dikkat çekmeyi başarıyorlar takdir edilebilecek tek yanları bu bence

20 Yıl İçindeymiş ! Gülerim Ben Buna

Bir zamanlar imza diye araba yapıyorduk hatırlarsınız bunların ki de o misal
İnsanklar bu hayatta en çok uçmayı başarmak istemişlerdir ama hala insan tek başına uçup bir yere gidecek pratik bir alet bulamamışlardır kaldı ki ölümsüzlük peeh....

Oldu gözlerim doldu. Nanoymuş :)

dediklerinin çoğu gerçekleşicek.Ölümsüzlük değil ama insan ömrü çok uzayacak dedikleri gibi.Hepsi olmasada dediklerinin bi kaçı gerçekleşcek kıyamete kadar

Geri