Önemle Duyrulur !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veterinerx

New member
Reaction score
0
http://www.hackhell.com/romantizm-amp-duygusallik-amp-sevgi/47833-inadina-seni-seviyorum.html
sayfasında benim şahsıma ait resim ve yazı bulunmaktadır.Bu yazılar ve resim benim rızam olmadan konulmuştur.
Bu yazıların silinmesini ve yazan melihbakir adlı kullanıcınıza gereğinin yapılmasını istiyorum.
Aksi takdirde birşey yapılmazsa yazan kişi ve siteniz hakkında her türlü hukuki işlemi başlatacağımı bildiririm.

Herkes haddini bilsin!!!...

resim ve yazı demişsin de ben senLe iLgiLi bişi var mı yok mu anLayamadım? Gereken yapıLacaktır ama dediğim gibi senLe iLgiLi bişi göremedim? Bunları gösterirsen daha da yardımcı oLmus oLabiLirsin ; ) konunun üstünden 2 yıL gecmıs :saskin

bunu yazan kişi bana bir şekilde ulaştı ve bu yazdıklarının html adresini gönderdi.
Tabi bende gözlerime inanamadım ve çok sinirlendim bu yazının tarafınızca kaldırılmasını istiyorum bu son uyarım.

bunu yazan kişi bana bir şekilde ulaştı ve bu yazdıklarının html adresini gönderdi.
Tabi bende gözlerime inanamadım ve çok sinirlendim bu yazının tarafınızca kaldırılmasını istiyorum bu son uyarım.

ben bunun neresi suç onu anlamadım ... senin besten şiir falan mı bu çalınmış diyemi dion .:saskin

yetkiLiLer en kısa sürede değerLendirecektir ; )

Я@SmUsSعN ™;3745447' Alıntı:
ben bunun neresi suç onu anlamadım ... senin besten şiir falan mı bu çalınmış diyemi dion .:saskin

yok hacı sanırım meLihin konusunda anlattıgı kız arkadası bu... arkadas yazıdan rahatsız oLmus yazının kaLdırıLmasını istiyor ; )

Aynen öyle cehennem yazı kaldırılsın
çünkü ben durumdan fazlasıyla rahatsız olmaya başladım

birde adminlere illa msj atmak için 50 msj mı yazmak lazım bu nasıl iş yafff

ilginize teşekkürler

yarın güzel haberlerinizi bekleyecem

Konudaki yazıyla sizin alakanız nedir onu çözemedim?

Son defa yazıyorum
http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/47833-inadina-seni-seviyorum.html
sayfasında ki yazılar bir şekilde elime ulaştı.
Geçen gün sizlerden birine şikayet ettim ancak karşılık veren olmadı.Ve bende yeni konu açmak durumunda kaldım.Ben olayın sessizce kapatılmasını istedim ama aldırış edilmedim.

Bu sayfada bahsettiği kişi ben oluyorum.Bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.Yazıların kaldırılması hatta konunun kaldırılması ve benimle alakalı sitede hiçbir şeyin geçmemesini istiyorum.
Olay bundan ibaret.

Konu kapatılıp çöp kutusuna taşındı...

fofer son noktayı koymuş.

birde konuyu kapatsaymış çok süper olacakmış...

buraya gelıp tehdıt savuruyosunda ben 2 sene hukuk okudum
resim hakkinda işlem başlatabılırsın,ama yazı hakkında başlatamazsın,telif haklarını bildirmen lazım :]
ztn konu kapanmıs

şimdi ben bu konuyu tekrar geri alıcam çokta hoşuma gitti konu valla istedigin yere şikayette bulunabilirsin =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri