ÖnemLi! A rh+ (pozitif) Kana İhtiyaç vardır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kan grubum uymadı kardeşim. Allah annene acil şifalar versin. dualarımız seninle...

Allah acil şifalar versin arkadaşım

Kan grubum tutuyor lakin birkaç gündür antibiyotik kullandığım için verilmesi sakıncalı.
Aksi takdirde koşa koşa gelirdim.

Allah'tan acil şifalar diliyorum.

ALLah acıl sıfalar versın Abi

Daha 2-3 saat var öğlene. Yardım edebilecek durumdaki arkadaşlarımız mutlaka vardır.

ALLAH şifalar versin en yakın zaman iyleşir inş dualarımız sizinle

Hasta grip olanlar kan verıyormu gencler.

arkadasım cok gecmıs olsun benım grubumda B rH (-) dostum....keske uyussaydı kanlarımız.....Allah acıl sıfalar wersın teyseme......
saygılar......

Kan verme durumlarinda oncelik kendi grubudur. bilindigi gibi baska gruptan bir insan sadece 1 kez kan alabilir. kalp ameliyatlarinda da bu risk alinamaz. a + olan ortak bi arkadasimizi yonlendirdim ama baska vermek isteyen olursa kizilayin sistemi mevcut kizilaya bagis yapilip kan degistirilebilir. sanirim suan 5 uniteyi bulduk ama yinede vermek isteyen arkadaslar olursa ozcan'a ulassinlar. belli olmaz fazla unite bagislanmasinin zarari yok tabiki.

yasayan bilir ben ayni gun 2 unite verdigimi hatirliyorum yatirmislardi hastaneye. ilgili olalim yeterki boyle konularda lutfen.

Bir an, kendi ailemden birisi için istendiğini varsaydım, aklım çıkacak gibi oldu. Çaresizlik meğer ne ağır bir şeymiş !!!
İmtihan dünyası arkadaşlar !
Rahat dünya bizi aldatmasın, roller bir saniyede değişiverir, Allah göstermesin ama bir bakmışız biz de kan arar olmuşuz !
Burası çok büyük bir aile. Umulandan daha fazlası bulunacaktır diye inanmak istiyorum. Hastanenin önünde kuyruklar oluşacaktır diye zannediyorum.
Karma kardeş, ne mekan ne de kan gurubum tutmadı. Üzgünüm.
Anneniz için sadece Rabbimden acil hayırlı şifalar dileyebiliyorum acizane.

geçmiş oLsun birader ALLah aciL şifaLar versin umarım kan tedarik ediLmiştir,kan vermek uLuLuktur arkadaşLar bunu herkes biLsin.. benim düşünceme göre en büyük iyiLikLerden biridir..
tekrar geçmiş oLsun..

Çok geçmiş olsun Karma..
Rabbim AciL şifalar versin.Dualarım sizinle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri