!.. ÖnemLi ..! +++ AmbuLansa nasıL yoL veriLir kaçımız biLiyoruz ??

arfy

____yaNNNNN
Reaction score
0
Tamam YANLAYALIM Ama ne anahtarına ne 100 $'na ned
Günde en az 150 km yoL yaptığım için we şehir trafiği içinde çok fazLa buLunduğum için artık bazı konuLarda daha duyarLı oLmaya başLadım sanırım ... ama gerçekten bazı konuLar şakaya geLmeyecek we hata affetmeyecek konuLar .. insanLarın hayatLarının söz konusu oLduğu bir durumu daha biLmeyenLer yada gerçekten ciddiye aLmayanLar hatta hiiç umursamayanLar war ..

unutmayaLım ... bir gün o "AMBULANS" içinde "YAŞAM MÜCADELESİ" veren "SİZİN" bir "SEVDİĞİNİZ" oLabiLir ...​

10815613yu7.gif

61716688iz7.gif

SaoL Kanka...GeRçenkten EtkiLeyici ßiLgiLer...
Çok Te$ekküRLer...
(+) Trafikte GöRdüğüm KadaRıyLa AmbuLans Sesi DuyuLduğunda TRafikte ßiR KaRma$a oLuyoR...O KaRma$ada AraßaLarın 2 Si Sağa 5 'i Sağa FeLan FiLan..Yani AmßuLansın YoLu ''S'' $ekLinde oLuyor...YukaRdaki ßiLgiLere GöRe AmbuLansın YoLu Dik oLmaLı...
Ama Dikkat Edin TRafikte AmbuLans GeLdiğinde Hep S ÇizeR..Hiç BiR Zaman Dik Gittiğini GöRmedim{Emniyet $eRidi Dı$ında..}
ßu Yazıya ßenzer ßiR Yazı Okumu$tum...Ama ßu Daha DetayLı...

katılıyorum sizlere gerçekten bundan sora bende duyarlı olacağım +

ambulansın çok şeritli yollarda emniyet şeritinden gitmesi bence daha iyi, çünkü emniyet şeriti hem boş oluyor -genelde- hem de önde seyreden araçların sola kayması, sağa kaymasından daha pratik.. istanbul trafiğinde de gerçekten çok zor ambulansların işi...

ArFy çok güzel bi konuya değinmişsin...

sağol böyle güzel bi şekilde bizleri bilgilendirip uyardığın için...

çok önemli bi konu açmışsın teşekkürler bizleri bilgilendirdigin için bende tam olarak bilmiodun sagol

sabıte alınması gereken konulardan bırı bence cok bılıncsızce suren suruculer var mutlaka herkesın ogrenmesı gereken bısey..elıne saglık arıff..

çok güzel bi konuya değinmişsin.ama genelde yolvermek yerine kendine açabildiği yolu takip ederler...

Kimileri Sesi Duyunca Aldırış bile etmiyor..
Çok büyük bir bencillik ve insanlık ayıbı...

dai bizim milletimiz genelde ambulansın actığuı yolu kullanıo
sahit olmustum bikeresinde bi minibüs sırf yolcu almak için ambulansı bekletmişti

cidden arfy cok süper bir konu bilgilenmis olduk hepimiz yani bilmeyenler icin allah sendne razi olsun

bu konularda bilinçlenmek için toplum olarak daha kac fırın ekmek yememiz lazım

arkadaşlar hepinizin değindiğinden farklı olarak bende başka bir şey anlatacağım..bazı ambulans şöförleride içinde hasta olmamasına rağmen sireni açıp yolda daha hızlı ilerlemek istiyorlarr..arkadaşlarla araba ile turlarken önümüzde bir ambulans belirdi..siren çala çala kornaya basa basa ilerledi..yaklaşık 3-5 km önümüzde gittikten sonra sireni durdur du ve park etti..sonra şöfor çıkıp bir binaya girdi..o gün de arkadaşlar la uyuz olmuştuk gerçektende böle olaylarda war..haa ben ambulans görünce yol wermeyin demiyorum kesinlikle hepinizle aynı fikirdeyım ama arda böle şerefsizlerde war.. saol paylaşım için

oldness07' Alıntı:
arkadaşlar hepinizin değindiğinden farklı olarak bende başka bir şey anlatacağım..bazı ambulans şöförleride içinde hasta olmamasına rağmen sireni açıp yolda daha hızlı ilerlemek istiyorlarr..arkadaşlarla araba ile turlarken önümüzde bir ambulans belirdi..siren çala çala kornaya basa basa ilerledi..yaklaşık 3-5 km önümüzde gittikten sonra sireni durdur du ve park etti..sonra şöfor çıkıp bir binaya girdi..o gün de arkadaşlar la uyuz olmuştuk gerçektende böle olaylarda war..haa ben ambulans görünce yol wermeyin demiyorum kesinlikle hepinizle aynı fikirdeyım ama arda böle şerefsizlerde war.. saol paylaşım için
wala oldness ne dıelım sende cok haklısın benımde basıma defalarca geldı..kendını cok akıllı zanneden embesıl ambulas suruculerıde var maalesef:Sopa

ben işmi saglama alıyorum nolur nlolmaz veririm saga sinyalimi beklerim kenarda rahatca gitsin diye!!

ben işmi saglama alıyorum nolur nlolmaz veririm saga sinyalimi beklerim kenarda rahatca gitsin diye!!

Bu gün muhabbetini yapmıştık...Ben m.köy'de çalışyıorum...KAlabalık oldugu bi yer oldugu için Ambulans İtfaiye sesleri hep vardır...Ama Ambulans ŞoFörü 'nün söledileri HAla Kulagımda ....

BU araba daki Sizde Olabilirsiniz....!!!

ELine SaGLık...Bİlgiler için TEşekkürler....

Geri