Önerim waR ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bencede çok gerekli olmalı

Tekrar Teşekkürler ama yöneticilerin buraya bakmasını istiyorum ... Bir an önce bişi deseler ?

olsada olur olmasada :) oyum nötr (;

Evet arkadaşlar uzun bir süredir aranızda yoktum.. Bi Açıklama olursa artık sevineceğim...

Evet Bekliyorum :D Birisi tamam olur diye cevap versin yada olmaz desin...

Önerilerinizi Bekliyorum Arkadaşlar....

bencede olsa fena olmaz hanı usendııme eklemıyorum normalde bende tam sıyah yazmak ısterım ama urasamam gelişmişe geçmekle heleki torrent kullanıyorum ınt. yawas hıc tıklayıp bı dunya zman bekleyemem:D

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar ... Halen Bekliyorum Önerilerinizi...

şimdi yazı stilini buraya eklemek demek ekstra yavaşlık olacaksa bence -
ama hızda herhangi bir değişim (bknz imza)
olmayacaksa her türlü desteklerim..

adam gibi yorum zamanların mesajları silinir iki üstteki pot gibi post atamlara bişey denmez hayret verici bişey art arda iki kez üstte konuyu öne atmanın bi manası yok sivaslı

kuzay çok meraklıyım evet bir yönetici bile 1 aydır birşey söylemedi...

görene kadar da yaparım ...

SivasLı Artık Bu Siteki MuhaLefet DavranışLarın yüzünden banLanacaksın.Herhangi bir şekiLde siteyi YavaşLatma ve zarar verme Gibi Bir Durum oLmazsa bunun çaresine bakıLacaktır SürekLi konuyu günceLLemek için Mesaj Atamazsın. . .

мυѕтαƒαƒв;4141096' Alıntı:
SivasLı Artık Bu Siteki MuhaLefet DavranışLarın yüzünden banLanacaksın.Herhangi bir şekiLde siteyi YavaşLatma ve zarar verme Gibi Bir Durum oLmazsa bunun çaresine bakıLacaktır SürekLi konuyu günceLLemek için Mesaj Atamazsın. . .

Sanada verecek cevabımız var .. : )

Sen önce bi konuyu oku ondan sonra bak yorum yap ... Bak bakim ben konuyu ne zaman açmışım..Ve takip edilmiyor .. Böyle ısrar edincede yöneticiler gelip ondan sonra kabul edilmedi gibi vs.vs. mesajlar atıyor ...

Bence herşeyin doğal'ı güzeldir.İsteyen Arkadaslar "Gelişmiş Cevap" Seçenegine girip ordan hallederlerse ii olur..Hem font & renklerde eklenirse Gelişmiş Cevap seçeneginin bir degeri kalmaz bence herşey oldugu gibi kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri