ÖSS Hazırlık Kitapları Arşivi-böylesi ilk-EgeLeee farkıyla

slm çok güzel bişey hazırladığın kesin arkadaşım ama ben siteye yeni üye oldum ve rapidshare çıktıktan sonra nasıl download yapıldığını rica etsem anlatabilir misin? şimdiden tşkler

Eleştiriye açık olmak lazım ben hiçbiryerde yok yazmana tepki vermiştim egelee kardeşim. Ancak övgü aldığımızda yüzümüz gülüyorsa eleştiri alınca da aynı tepkiler verilmeli.

össs gecti umarım faydamız olmuşturr..teşekkürler..

sadece final ve birey olsa indirirdim.Senden ricam sadece final ve birey yayınlarından oluşan bi arşiv hazırlıya bilir misin

sadece sınav ve birey yayınlarından oluşan bir arşiv hazırlayabilir misin?Şimdide teşekkürler

kardeş sağol. bişi rica etcem. bunların hangilerinde fizik var bir yazabilirsen çok i olur

süper bişey yapmısın ...eger sorun cıkmazsa lınklerde
dedıgın gıbı benzerı yok
basarılı

slm çok güzel bişey hazırladığın kesin arkadaşım ama ben siteye yeni üye oldum ve rapidshare çıktıktan sonra nasıl download yapıldığını rica etsem anlatabilir misin? şimdiden tşkler

Hangiisnde fizik var olurmu tek part işini görmez boşa indirmiş olursun tüm seti indirmen gerekli.tek dersler asagıda verdim ayrıca..profilimden paylasımlarıma bakarsan fizik yada diğer ders paylasımlarım mevcuttr aradıgını bulursun yada ne aradıgını tam söle verelim..pm at. ok.

Süpersin arkadaşım valla Allah senden razı olsun. Emeğine sağlık. Öss'ye hazırlanırken başucumda bulunması gereken kaynaklar artık bir tıkla karşımda olacak sayende. Teşekkür ettim.

part 1 indirilirken kaynak dosya bulunamadı diye bir hata veriyor. ilgilenirseniz sevinirim. teşekkür ederiz ayrıca. kapsamlı bir çalışma olmuş gibi duruyor.

Part 1 de sorun yok kardeş denedim takır takır çalışıyorr bulunamaması mümkün değil kaç aylık upload -premium yani bişey olmaz diğer partları çek sonra gene denersin..teşekkürler

Geri