ÖSYS Sınav Sonuçlarınız ve Yorumlarınız

yaw konusunda uzman biri bi açıklama yapsın kafayı yicem...
ben üniv okuorm da bi yakınım girdi..
Y-ÖSS-EA-2 Puanı 0,8 li
puan 279,170
sıra 0061875
dilim 040,01
---
bunlarla hukuk tutarmı yaw :( biri tutar desin lütfen :S:S

arkadaslar puan konusunda bılen biri yardımcı olabılırmı? anlamıoz.

dostum nasıl hesapladıklarını tam bilmiyorum benimkide öle.
0,3 AOBP'li 260,281 ek puanlı 333,304 ama benim ağırlı orta öğretim puanım 98,680

yaf puanları verdiniz bari oraya bi açıklama yazın bişii yapın. yok hiç bişii off yaf kimbilir kaç kişi anlamadı :( ( (başta ben) nası öss merkezı bu..

arkadaşlar aklınıza yatmadıysa kafanızda bi sürü soru varsa herhangi bi dersanenin hberlik bölümünden yardım alabilirsiniz :D

Arkadaşlar 0.3 katsayılı olan yer alan dışından yapılan tercihlerde bakılacak yerdir.Mesela sayısalcısınız sözel den baktığınızda katsayınız 0.3 olur.0.8 ise kendi alanınızdan yaptığınız tercihlerde göz önüne alınır....

Açıklamalar biraz sabrederseniz ösymnin sitesinde zaten yayınlanır.Merak etmeyin

freemitnick' Alıntı:
yaw konusunda uzman biri bi açıklama yapsın kafayı yicem...
ben üniv okuorm da bi yakınım girdi..
Y-ÖSS-EA-2 Puanı 0,8 li
puan 279,170
sıra 0061875
dilim 040,01
---
bunlarla hukuk tutarmı yaw :( biri tutar desin lütfen :S:S

kardeş imkansız hatta özel bile tutmaz

yaw arkadashlar en iisi shu yeni sisteme göre hazırlamış olan kılawuzu beqleyelim öle diyo herkes..yoqsa bu şeqilde baqıyorum bi zıqqıma tutmuyo puandı yüzdeydi fln.. çoq karışıq yaw..internete werilmiş kılawuz dağıtıma da uzaq yerlerden başlanmış.. hepimiz için haırlısı olur inşalah ..

dostum en yakın sonucu şöyle elde ettim ben :)
Şimdi eğer sayısalsan sayısal orta öğretim başarı puanının çarpıldığı bi sayı vardı yanılmıyorsam 1.04 tü onla çarpıyosun sonra da aldığın ham puanla topluyosun en yakın sonuç onla çıkıyo. ben öle buldum walla :D

ArkadaŞlar Hepİnİz İÇİn Hayiurlisi Neyse O Olsun ÜzÜlmeyİn

Kazananlara Hayirli Olsun

Kazanamayanlara SaĞlik Olsun Dİyorum

Arkadaşlar 0.3 katsayılı olan yer alan dışından yapılan tercihlerde bakılacak yerdir.Mesela sayısalcısınız sözel den baktığınızda katsayınız 0.3 olur.0.8 ise kendi alanınızdan yaptığınız tercihlerde göz önüne alınır....

Açıklamalar biraz sabrederseniz ösymnin sitesinde zaten yayınlanır.Merak etmeyin

yüzdeliq dilimime baqıyorum tutmuyo istediğim yerler ama başarı sırama baqıyorum çoq iyi gözüqüyo istediğim yere tutuyo.. anlamadımqi bişi yaaaaaa :s

arkadaslar bende dersanenin yolunu tutuom olmayacak beklemekle... inş ordakıler bilir..

ken.ii.bakın..

yüzdelik dilimler e bakarsak bişi olmuyo ama sıralama iyi gibi...
geçen seneye göre kıyasladım..

bu puanlar ayrı kişilere aittir..
eşit ağırlık - 2
Bu sene puan : 279,170
Bu sene sıra : 0061875
Bu sene yüzdelik dilim : 040,01

ea
Geçen sene puan : 292.378
Geçen sene sıra : 0158539
Geçen sıra yüzdelik dilim : 027.16

ortada çok farklılık var.... demekki virgülden sonrası belirlemiş herşeyi, yığılma olmuş bi yerde dilim o yüzden farklı geliyo..

ÖSYM
2006 ÖSS Sonuçları
(18.07.2006)

İSTEĞİNİZ DOĞRULTUSUNDA BİLGİLERİNİZ YAYIMLANMAMAKTADIR.

2E1S1:1914043
Sorgu Sayfası

Bu diyor ben ne yapacam arkadaşlar ? yardımda bulunursanız sevinirim...[/SIZE]

arkadaslar size bir acıklama yapayım..
öncelikle hepinize geçmiş olsun...
şimdi görüyorum ki çoğunuzun aklı karışık...

size bir tawsiye...
puandı sıraydı bunlarla ugrasmayın...daha kılawuz elinize gecmediğine göre size su anda yardımcı olabilecek tek unsur yuzdelik dilimlerinizdir...girmek istediğiniz okulun gecen seneki yuzdelik dilimleriyle kendinizin yuzdelik dilimlerini karsılastırın..eğer yuzdelik dilimlerde oss tarafından bir deişiklik yapılmazsa (benim girdiğim sene 1.4'le carpılmıstı sanırım) aşayukarı girebileceğiniz okulu ogrenmiş olursunuz ...yane sistem deiştiği için su anda size yardımcı olabilecek tek unsur yuzdelik dilimlerdir..
ayrıca bu kadar cok telaşta yapmayın yaw..sabredin biras..1-2 ay içinde herşey belli olacak zaten..
neyse tekrardan hepinize gecmiş olsun...

ayrıca sokayım böle eğitim-öğretim sistemine..;)

MiKeRiNoS1' Alıntı:
arkadaslar bende dersanenin yolunu tutuom olmayacak beklemekle... inş ordakıler bilir..

ken.ii.bakın..

sende dostum .
Bilgi aldıktan sonra bizede anlatmayı unutma

cLinique' Alıntı:
açık öğretime kaç puanla giriliyo bilen warmı??????????
2 yıllık barajı aştığın surette 2 yıllık açıköğretim bölümlerine girebilirsin.
4 yıllık barajı aştığın zamanda 4 yıllık açıköğretim bölümlerine girersin. Kısacası barajı geçmen yeterli

Geri