ÖZÜr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

albay2342

Banned
Reaction score
0
sitenizde yapmış olduğum bi takım agrasif hareket hal ve davranışlardan dolayı bu konuda beni haksız gören değerli hackhell üyelerinden ve bu işe kendini adamış değerli büyüklerimden özür diler beni uyuardıkları için teşekkürlerimi bildirirrim

sagolasın keske herkes senin gibi olsa

abi ya ben bi hata yaptım bu kadar üzime yüklenilmedi gene de bi şey demiyorum işi bilenlere bıraktım

dün yine böle bişey olmuştu seninde biraz dikkatli olmanı öneriyorum....herkes bu kadar anlayışlı olmaz

By_GeNcO' Alıntı:
dün yine böle bişey olmuştu seninde biraz dikkatli olmanı öneriyorum....herkes bu kadar anlayışlı olmaz

genco ya bende katılıyorum bak dostum baska bi msjındada 15 yasındayım demişsin unutma burda ki cogu insan senden yasca büyük v e sende cok agresif davranıyorsun dostum dikkat li ol hadi gecmiş olsun kardeşim

saol abi tşk ederim sizin gibi anlayışlı olabilseler.....ve bana yardımcı olabilseler...

tamam arkadaşlar ha 15 ha 17 ne farkkeder bu işler yaşla olmaz alpay daha yeni bence bu kadar üzerine gitmeyin zamanla öğrenir herşeyi ayak uydurmaya başlar... unutmayın herkes hata yapar önemli olan hataları insanı kırmadan onu urkutmeden söylemek ve düzeltmesini beklemek... biraz sabır işi yani :)

yok zaten ugly beni ne ilgilendirir onun yaşı önemli olan gerçekleri konuşmak ki bunlarıda biizim söylememiz kendisine kazandırır bana yoksa hiç bir gereği yok onun davranışı vs. vs. :)

sorun çözüldüğüne göre konu kapanmıştır...

ayrıca şunu söylemeliyim tabi bu tüm forum için geçerli lütfen
teşekkürler, eline sağlık, güzel, iyi gibi postlar yerine eğer değişik bir yorumunuz ve düşünceniz yoksa
teşekkür et i
kullanalım.

Ayrıca başlığın Duyurular bölümüne açılmış olması da ayrı bir hata :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri