Özellikle uploadcı arkadaşlar ve fimciler lütfen bir yardım edermisiniz.

ALoNe DiAbLo

ŦĦĔ ŚĦĄĐΘŴ ŴĄŔŔİΘŖ
Reaction score
0
Arkadaşlar ben mp4 formatlı bir filmi hiç bir çeviri yapmadan ikiye bölmek istiyorum.Bunu yapabileceğim bir program mevcutmu acaba.Bana açıklaması ile birlikte yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.Total video converter bölüyor ama hem çok uzun sürüyor hem çeviri yaparak bölüyor.Kalitede baya bir düşüyor tabi.Benim istediğim hiçbir çeviri yapmadan direk filmi ikiye bölmek.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok çok teşekkür ederim...

winrar ile yapabilirsin!!

Winrar veya Winzip ile yapabilirsin. Winrar yavaş bölüyor ama winzip daha hızlı.
Winzip kuracaksın sonra dosyanın üzerine gelip sağ tuş Winzip - Add to zip file seçeceksin. sonra Split zip file menüsünden bölmek istediğin boyutu seçeceksin. En son olarak ta Add'ı tıklayacaksın.

Teşekkürler

Winrar veya Winzip ile yapabilirsin. Winrar yavaş bölüyor ama winzip daha hızlı.
Winzip kuracaksın sonra dosyanın üzerine gelip sağ tuş Winzip - Add to zip file seçeceksin. sonra Split zip file menüsünden bölmek istediğin boyutu seçeceksin. En son olarak ta Add'ı tıklayacaksın.

Çok saol arkadaşım ilgin için teşekkürler

bende bilmiyordum öğrenmiş oldum cok sagol

Geri