..::Özlediğiniz Biri Varmı::..

özlediginiz biri varmı ?

• evet.... (kim olduunu yazıoRum asagıya ;) )

Kullanılan: 141 94.0%
  • hayır... (sebebini acıkla ;) )

Kullanılan: 9 6.0%

• Kullanılan toplam oy
    150
özlenilecek kişii vaar,toprak vaar,arkadaş vaar,2000 ruhlu gs vaarr ;)
biri de var onu da var bini de var,var oğlu var..

Ben mutluluğu özledim..

başın sağolsun prensen.
özlemlerin en zoru bu işte. ölen kişilerin arkasından duyulan özlem.
ne kadar özlersen özle geri gelmiyorlar,göremiyorsun, sarılıp özlem gideremiyorsun.

inşallah öbür dünyada...

....Eğer mutLuLuğu tanımıyorsan oda sana merhaba demez; hayatın yoLLarında bin kez karşıLaşsan biLe ne sen onu tanırsın ne de o sana seLam verir. MutLuLuğu tanıyacaksın. KimbiLir, beLki evin bahçesinde büyüyen çam ağacıdır, mutLuLuk; beLki de sokakta boy atan akasyadır. Bahçede çam yoksa, sokakta akasya saLınmıyorsa, o zaman da pencereden görünen avuç içi kadar denizdir. Pencerenden deniz görünmüyorsa, sokağa bak, sokakta oynayan bir çocuk yok mu? Varsa, adı mutLuLuktur. Ya yoksa? O zaman beLki de bir kedidir soğuk kış gününde camdan bakan...

..::ÖzLenmeyi özLüyorum::..

hayatı özledim çünkü ben hayatı yaşamadım

Kıymet bileceksin değer vereceksinki özlenesin bu hayatta.....

Ben KÖyÜmÜ Özledİm BEN ARKADAŞLARIMI ÖZLEDİM
Tamam Belkİ Fazla UzaĞa TAŞINMADIM Ama Eskİsİ Gİbİ DeĞİl Eskİ Evİmde Olmak İÇİn Eskİ GÜnlerİme DÖnmek İÇİn CANIMI Bİle Verİrdİm Ama......:(

MUTLULUK DOĞDUĞUN TOPRAKLARDADIR VE GÜN GELECEK O TOPRAKLARA GERİ DÖNECEKSİN

BEN KENDİMİ ÖZLEDİM..... :( :(

sevgilimi özledim 8 aydır görmüyorum o şimdi asker...:(

ölen sevdiklerimizi çok özlememeliyiz çünki zaten er yada geç onlarla buluşacaz,ama bide hayatta olupta bize uzak olan ve işte gerçek özlemi yaşatanlar var,ben elifimi özlüyorum öok yakınımda ama özlüyorum...

ortaokuldaki arkadaşım Gülden'i çok özledimm...o kadar iyi anlaşıyoduk ki:(
hiç tartıştığımızı hatırlamıyorumm.öğrendim ki şimdiki evi bana çok yakınmışş...ama başka bi şehire okumaya gitmişş...şimdi dönmüştürr tabii...ama cesaret edemiyorum....en az 8 yıl oldu....ayrı dünyalar olmuşussdur:(
belki o gelir bir gün...:( :( :( :( :(
inşşlh...
G.K..

2,5 senedir göremediğim we göremeyeceğim babamı çok özlüorum ..

dezzy666]ben de akçaya taşınmadan önceki,istanbuldaki hayatımı özlüorum... çok daha mutluydum...
bi de tabi aşkımı öslüorum... aylavyu ozzy666...

oo bilar bende edremittten yaww hemşeri sayılırız;valla allha şükür çok fzl özlediim biri yok

offf offf ozlemez olurmuyum eskı sevgılımı sımdı dort donuorm etrafında ama o benı hıc gormuo....hıc gozumun onunden gıtmıo ne yapsamda...

Geri