Üç sim kartlı Türk malı TTN; fark attı

Kiowa Apache

Ŧreedoʍ ŦoreveƦ
Reaction score
0
Üç sim kartlı Türk malı TTN; fark attı

Dünyanın ilk ve tek aynı anda aktif 3 sim kartlı telefon patentine sahip Türk markası TTN Mobile, cep telefonu pazarında, LG, Sony Ericsson'u geride bıraktı...

2z4jr5f.jpg

Farklı Faal Gurup, TTN Mobile markası ile cep telefonu pazarında Nokia ve Samsung'un arkasından Türkiye üçüncüsü oldu. TTN Mobile Pazarlama Direktörü Özlem Dağ, "Bir Türk firması ilk kez dünya liderleri arasında ipi göğüsledi ve şampiyonluk kürsüsünde yer aldı." dedi.

Pazar araştırmaları alanında dünya lideri GFK'nin kasım ayı raporunda yer alan bilgiye göre TTN Mobile, Nokia ve Samsung'un arkasından sektör üçüncüsü oldu. Dual sim kategorisinde ise lider konuma yükseldi. Raporda ilk 5 şirket şöyle sıralandı: Nokia, Samsung, TTN Mobile, LG, Sony Ericsson.

Özlem Dağ, rekabetin giderek kızıştığı Türkiye pazarında bu başarının son derece önemli olduğunu belirtti. Nokia ve Samsung gibi dünya devlerinin kapıştığı bir piyasada, ilk defa bir Türk markasının üst sıralarda yer almasının zorluğuna değindi. Dağ, "Bu başarının arkasında yatan neden dünya standartlarında teknoloji, tasarım, zengin ürün yelpazesi, satış öncesi ve sonrası verilen teknik desteğin yanı sıra Türk tüketicisinin ihtiyaç ve taleplerinin doğru tespit edilmesi, hem hayallerine hem de ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren ürünlerin geliştirilerek hayat tarzına
değer katılmasıdır." diye konuştu.

TTN Mobile aynı zamanda dünyanın ilk ve tek aynı anda aktif 3 sim kartlı telefon patentine sahip Türk markası olma özelliğini de elinde bulunduruyor.

yine telefonu satacaz anlaşılan)

bende az önce bir haber sitesinde gördüm bunu mükemmel bir şey olmuş ayrıca resimde gördüğünüz numarasız ekran(büyük olan) tv izlemek için diğer numaralı ekran telefon için her iki tarafında ekran var yani tüm özelliklerine bakmak isteyenler buradan bakabilirler

http://www.ttnmobile.com/trio3.html

Yakında piyasayi altüst eder..

Bence Ciğeri 5 Para Etmez...
Ne Kadar Turk Malı Olsada Made İn Chine...
Çift Sim Kart Kullanacaksanız Samsung Tavsıye Ederım Bu Tur Firmalar Geçici Firmalardır...
Bu Tur Cıhazlar Alırken Şunu Dusunun Bu Cıhazı 2.5-3 Sene Kullanabılırmıyım Kullanırsam Yedek Parcasını Bulabılırmıyım? Ben Cep Telefonu Isıyle Ugrasıyorum. Ve SonyErıcsson Gıbı Bı Markanın Teknık Malzemelerını Bulmakta Gucluk Cekıyorum (Benq,siemens V.B. Hak Getire)
Şimdi Bir Dalgada Çin Telefonları Cıktı 2 Simkart 2 Hafıza Kartı Çift Bluetooth Saydırmıslarda Saydırmıslar İnanın Piyasada O Kadar Cok Marka Varkı Kimse Ne Modele Ne Şarj Aleti Oldugunu Bilmiyor
Farklı Faal Grupta Grey Cihaz Getiren Bir Firma Yani Yetkısız Dıstrıbutor Bu Firmanın Cıhazlarını Teknomarketlerde Rahatlıkla Bulabılırsınız Cunkı Yetkılı Dıstrubutorun Getırdıgı Cıhazla Arasında 40-50 Ytl fıyat Farkı Var(Cihaza Gore Değişiyo Misal Olarak)

Adamlar 200 ytl ye telefon satıyo ama fason bende bir anycool aldım zır pırt arıza yapıyo, şarj için bir soket koymuşlar itina ile takmama rağmen o kadar adiki 2 defa arızalandı. soket fiatı 30 ytl. markadan şaşmamak lazım. bu 2 kart 3 kartlı telefonu niye nokia, ericson yapmıyor var demekki bi bildikleri

öenmli olan şıklık değil SAR değeridir.
millet gitti çin malı çin üretimi televizyonlu telefon aldı. kimse Sar değerine bakmadı.
öyle telefonlar ki 30 dk konuşmada Beyin Tümörü oluşturabilecek telefonlar.

sizden ricam telefonu zırt pırt değiştiren bir milletiz. ancak bilinçli alımlar yapalım.
sar değeri düşük markalar
sony ericsson, samsung , nokia... gibi bilinen markalar.

Sempatik ve cekici durmasının aksine bence hic de hos bir telefon degil 3 tane sim kartı ne yapayım..

Bu zamanda telefon dedigin zaman bence bir "Alo" deyip karsındakine ulasman belki 1-2 resim cekmen ve en kabadayısı bir iki müzik dinlemendir diye düsünüyorum.Ama simdi 3 simkart 5 kamera ne bu ya..Cok gereksiz ve alınması son derece harvurup harman savurmaktır. (;

Adamlar 200 ytl ye telefon satıyo ama fason bende bir anycool aldım zır pırt arıza yapıyo, şarj için bir soket koymuşlar itina ile takmama rağmen o kadar adiki 2 defa arızalandı. soket fiatı 30 ytl. markadan şaşmamak lazım. bu 2 kart 3 kartlı telefonu niye nokia, ericson yapmıyor var demekki bi bildikleri

Şöyle Düşün Piyasada Kimin Çok Cihazı Olursa O İyidir
Senın Tek Sım Kartlı Telefonundan 2 Tane Alınmasımı Daha Iyı Çift Sim Kartlı Telefonundan 1 Tane Alınması mı?

çok işe yarayacağını sanmıyorum... piyasadaki çift sim kartlı telefonları gördük..

daha çok sim kartı daha iyi ama aynı anda daha fazla sinyal çekeceği için daha yüksek manyetik alan yayacaktır. Bu da daha fazla kanser riski demektir.

türk emeği ve sermayesi varmı yoksa saadece aracılık mı yapıyo bu firma kesin bilgi..???

Geri