Ücretsiz Hosting

serselcuk

New member
Reaction score
0
ücretsiz hosting
50 MB
MySql
+
Türk hizmeti...

isterseniz kendi domainizi (www.domain.com) de yönlendirebiliyorsunuz.
domainiz yoksa xxxx.kayyo.com şeklinde adres veriyor sistem.
bunun yanında 2 GB mail alanı veriyor...

bunun yanında reklam YOK, banner YOK, popup YOK
http://www.kayyo.com/

Az önce buldum bunu arkadaşlar.
Nasıl birşeydir tam çözemedim ama güzel birşeye benziyor.
Bi inceleyin işinize gelirse kullanırsınız...

php kurmana izin vermiyor :( sadece html sayfa atabiliyorsun

php dahil izin veriyor...
ayrıca
freewebdot.com da aynı şekilde hizmet veriyor reklamsız..

Arkadaşlar ben bunu buldum da ne kuracağımı bilemiyorum
Joomla falan kurulur mu buna acaba
Veya V-bulletin olur mu ki

galiba kuruluyo çünkü yanlış hatırlamıyorsam vardı öle bi site kayyo da kurulmuş olan denemek lazım

sağol kardeş

keşke hayırsewerin birisi

nasıl buraya dosya yukleyebileceğimizi anlatsa

2 mb lık bi site yaptım php le mysql falan war

ama ben bunları nasıl upload edeceiğimi malesef bilmiorum :(:(

Kardeş oradan mail geliyor ya
mailde Ftp adresini veriyor sana
Cute ftp gibi programlarla Ftp adresine kolayca bağlanabilirisn ve public_html dizininin içine atman gerekiyor.
Eğer sorunun cevabı bu ise kolay gelsin sana: )

ya arkadaşlar lütfen biri yardım edebilirmi ben bu söyldeiğiniz keyyo sitesine üye oldum faka nsl site yapıcam napıcam hiç bilmiyorum lütfen yardım

Dostlar haberiniz olsun kayyo'ya fazla güvenmeyin...
sonuçta free ve bi kaç arkadaşın sitesi sorgusuz sualsiz kapatıldı, ayrıca ben de kullandım ftp de bazen sorunlar oluyo güncellemek istiyosun ama siteni ftp den erişemediğin için güncelleyemeyorsun ve son not burada sitrenizin hacklenme oranı yüksek denemesi bedava herkeste sorun olacak diye bi şey yok ama yine de emek zahmet yaptığınız çalışmalara yazık olmasın...

imp_mitnick' Alıntı:
Dostlar haberiniz olsun kayyo'ya fazla güvenmeyin...
sonuçta free ve bi kaç arkadaşın sitesi sorgusuz sualsiz kapatıldı, ayrıca ben de kullandım ftp de bazen sorunlar oluyo güncellemek istiyosun ama siteni ftp den erişemediğin için güncelleyemeyorsun ve son not burada sitrenizin hacklenme oranı yüksek denemesi bedava herkeste sorun olacak diye bi şey yok ama yine de emek zahmet yaptığınız çalışmalara yazık olmasın...
valla kardeş ftp de bazen sorunlar oluyor haklısın.
Kayyo'ya güvenip de bir site kuramadım hala.
Joomlayı kurayım demiştim.Siteyi kurdum fakat admin paneline bir türlü girmedi bende sildim herşeyi.
2 tane kayyodan alan aldım fakat güvenip düzgün birşeyler kuramıyorum

ya arkadaşlar ben kendi sitemi yaptım yayınlamak istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum...bana bu konuda yardımcı olur musunuz...bir üstad resimli anlatabilir mi acaba ?

gulages72' Alıntı:
ya arkadaşlar ben kendi sitemi yaptım yayınlamak istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum...bana bu konuda yardımcı olur musunuz...bir üstad resimli anlatabilir mi acaba ?
Siteni kayyonun sana verdiği ftp'de public_html klasörünün içine atacaksın kardeş
Ne kuracağını bilmediğim için kurulumunu anlatamıyorum.
Eğer php,xoops gibi şeyler kuracaksan nette kurulumlarıyla alakalı çok fazla döküman var.Oradan sitenin kurulumunu tamamlayabilirsin...

ya serselcuk bak bu çok önemli belliki sen kayyoya forum filan kurmasını biliyorsun
o zaman acil yardıma ihtiyacım var lütfen acil davran

msn adresim nickimdir !

bekliyorum lütfen ekle

Geri