Ücretsiz Hostta Mini Nuke Kurulumu (resimli anlatım)

bende herşeyi yaptım siteyede yukledim herşeyi ama nukeyi kuramiyorum yardımlarınız bekliyorum pls:)

Beyler ben kurdum coktan Ama kuramadıysanız benim adrese gelin propet_t hotmailCom ayrıca bi bakın isterseniz..Benim site www.siirsevgisi.somee.com Sevgiler Saygılar!

fatal1ty paylaşımın gerçektn çok güzel.. Resimli anlatımında çok güzel olmuş..
Ancak; mini nuke'yi siteye upload ettiktn sonra alttaki hatayı werdi..

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/INC/database.asp, line 1

The include file '../db/data.asp' was not found.

-----

Ama db klasörünün içindeki 'data.asp' dosyası istio sanırım ama bende öle bi dosya yoq ki, db klasörü boş.. :(

adsl i kapattığım için upload edip nerde hata yaptığına bakamıyorum ama ya setup.asp yi çalıştırmadın yada db klasörünü oluşturmadın sorun bu ikisinden biridir başka bişey olucanı sanmıyorum mininuke u baştan upload edip dene bi

cok gusel buyuk bı Paylasım ve bende kurdurdum Arkadasımısa bı mını nuke adres vermıım dedıkodu olmasın yada ban her neyse paylaşım SUper

yaw anlatın güzelde denizde kum mini-nuke de açık :D:D:D

Aynen üle baska bi kişi mini nuke yerine baska script atsın asp olmaz mı beyler_? sonra o gelsin anlatsın burda mannaq olur ben çalısıyorum sahsen :D

Arkadaşlar Bunun Farklı skinsleri fln varmı ?

ya ben siteyi kurdum güzel oldu ama yönetim paneline girmeye çalışınca

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14'

[Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Syntax error (missing operator) in query expression 'uye_id ='.

/administrator/includes.asp, line 21

gibi bir mesajla karşılaşıyorum bu nedenolabilir yardım edebilirmisiniz

saoL be Gusel olmus Eline SAglık demen ıcın sıteye uye oldum Aga Paylasımın ıcın saoL

arkadaşım harikasın yaa tam aradıgım sey nekadar teşekkür etsem az dır

çoooooooooooooooooooooooooookk çooooooooooooookkk teşekkür ederim

bu someonedeki reklamları nasıl yok ederiz?

Geri