ÜlkÜcÜlerden Pkk Ya Darbe

dostum su haberlerı barı copy paste yapta burda yayınla yaw bole olmuo sankı..

medder2.jpg
PKK'nın Belçika'da faaliyetlerini sürdüren Med Kürt Kültür Derneği tahrip edildi.​

Olaydan sonra bir grup PKK'lı “Terörist Türkiye”, “Kürdistan faşizme mezar olacak” ve “Selam selam İmralı’ya bin selam” sloganları atıldı.

medder2.jpg

medder1.jpg

ohh be sonunda birileri bu deyyuslara birşeyler gösterebilmiş. :D

ülkücüler faydalı bir çalışma yapmışlar
devamını bekleriz

işte bu bombalı eylem desteklenir kardeşim

sıra dağdaki karafatmaları temizlemeyede gelicek

ellerinize saglık itlere müstahak bile az bile olmuş
şeref yoksunu insanlar sizi satılmış amarikan uşakları kovboyun altındaki karılar ne diyeyim başka yedigi çanaga pisliyen itler

bu o.cocuklarına dünyayı dar etmek lazımm teşşekürler ülkücüler ellerinize saglık

forumlarda pkk olmasa bile en az onun kadar şerefsiz örgüt sempatizanlarına rasladığım oluyo adamların avatarları evlere şenlik bunları nasıl barındırırlar anlamam

G.O.R.A' Alıntı:
forumlarda pkk olmasa bile en az onun kadar şerefsiz örgüt sempatizanlarına rasladığım oluyo adamların avatarları evlere şenlik bunları nasıl barındırırlar anlamam

10 numara bi konuya deginmişsin dostum bravo konuya gelince ellerine saglık yapanların bu itlere az bile :clap :clap

Ellerine sağlık yapanların, terör örgütünün bütün unsurlarının destekçilerinin kökünün bir an önce kuruması dileğiyle, aramızdaki boluculerden birinide yollamış olduk,boyle afişe ediyor olmakta ne güzel :)

daha bu başlangıç göstericem ben onlara faşizmin nerede mezar olacağını...

ülkücüler dağa ckıp vatana mı sıkıyo
yada kundaktaki bebege ?

vatanmı istediniz kundakdaki bebekten ha ?

iSpiK' Alıntı:
ülkücüler dağa ckıp vatana mı sıkıyo
yada kundaktaki bebege ?

vatanmı istediniz kundakdaki bebekten ha ?

dagda oz kardesini vuran kisi nasil devlet kurabilirki ben iste sizin bu anlayisinizi anlamiyorum bir kez saglam kafayla oturup dusunun ya bu kurtler size yapti acaba niye bu kadar kin var icinizde neden tek yonlu insanlik modeli dusunuyosunuz pkk dagda ozkardesini vuruyo sehirdeki turku vuruyo -turk kurdu vuruyo acaba dusun bunlarin hepsi amerikanin psikolojik savasi degilmi

Lutfen Sizden Ricam hep dedelerinizden babalarinizdan duydugunuz sacma sapan turk modelini birakin bu amacla ancak iki nesil kendini yok edebilir eger bi birlik olmassa yakinda ne turk kalir nede kurt kalir

Geri