Ülkücü Kimdir?

Ülkücü nedir ?

Polis olmak için ocaklara gidendir

Eline silah verilince babasını bile tanımayandır..

Takım elbise giyip okullarda 5 6 kişi bir araya gelip çocuklara çile çektirendir

Ülkücü americayı istemeyenlere hain diyendir

Ülkücü hükümet kimse onun koltuğunun altına girendir

80 olaylarını başlatanlardır

Daha o kadar çok sayacaklarım varki ama değmez ülkücü için parmaklarımı yormaya

Türk olmanın gururunu faziletiyle bütünleştiren, Türk-İslam Ülküsü’nü
yaşayandir.

Günü birlik siyasi menfaatleri aşarak, asırlar sonrasını görebilen
ve asırlar sonrasi için hazırlık yapan insandir.

Allah için seven, Allah için savaşan, Allah’ın rızasına koşan,
Allah nızamı için yanan, Allah için bugzeden kahramandır.

Semalarda dalga dalga yayılan ezan susmasın diyerek toprağın kara bağrına
düşen candır.

Kimi zaman Derviş Yunus, kimi zaman Yavuz, kimi zaman surlarda
üçhilalli sancak elinde Ulubatlı Hasan’dır… “Ben” i aşarak, “biz” diyerek
nefsini kör kuyulara, çikarmamak üzere atandır.

Dağlarıyla, taşlarıyla,ırmaklarıyla, ovalariyla ve yollarıyla
bir kara parçasını vatan yapandır.

Türklük deyince 300 milyonluk Türk Dünyasını kucaklayan, anne şevkatiyle
evlatlarını bagrına basan;kimi yerde Kıbrıs, Kırım,
Kırıiz; kimi yerde Bişkek, Bakü,Kerkük, Dogu Türkistan… velhaıl
kocaman bir vatandir.

En zor şartlarda, en buhranlı zamanlarda, en müşkül alanlarda, Türk’e yol
gösteren,akıl veren, umut olan Dede Korkut Han’dır.

Haksızlık karşısında susmaya,davasinda taviz vermeye, korkaklığı,
pişirikliği, nemelazımcılığı,lügatınden çıkarıp atandır.

Yiğidin başında KÜRŞAD, il derleyip vatan tutan ILTERIS, bilgelikte
TONYUKUK, AKSEMSEDDIN, Malazgirt Ovasinda ak kefen içerisinde
ALPARSLAN’ dır.

Türk’ün töresini, Türk’ün ilini islamla yoguran,Islamla kaynaştıran,
Ahmed Yesevi Ocağında kaynayan, pişen, kavrulandır.

Bir bozkurt esaret zincirlerini kırandır.

Liderine, ocağına, fikir sistemine bağlı, tefrikaya çanak tutmayandır.

Rehberi iki cihan serveri (sav),kaynagı, ilhami, düsturu Kur’andan alandır..
Ülkücü budur.. Ülkücü budur…Ülkücü budur..

Bunun dışındakiler küllü yalandır…

Alparslan Türkeş

Olması gerekenden bahsediyoruz sizden ricam lütfen küçük nizam nedir bilmeyen çakma Bozkurtları örnek göstermeyin!!

Bence sen Türklükle Müslümanlığı karıştırıyosun galiba
Türk kavramının manevi değeri yok İslamın var
Nerde Ülkücü gördüysem hep yalan dolan
Müslümanım de. Yok ülkücüyüm yok bozkurtum falan ayaklarını bırakın yaa

Anlaşılan o ki Fethullahın çömezleri ülkü ocaklarınada sızmışlar....yazık. çok yazık. Bilinmeli ki....Türk İslamdan öncede Türk'tü...İslamın Türklere verdiğinin yanında aldıklarınıda görmek lazım....Tarihi boyunca inancını kendi içinde ve kendi ruhu ile başbaşa yaşamış olan Türk Radikal İslam sayesinde inancını kimliğinin önüne geçirmiş ve o andan itibarende Milli kimliğini ve ebnliğini kaybetmeye başlamıştır.

Ayını çirkinlikler aynı ilkel suçlamalar...

Üstad Necip Fazıl ülkücülere sizin gibileri kale alıp morallerini bozmasınlar diye bir kaside yazmıştı. Yıllar geçti ama batı cephesinde değişen birşey yok...

ÜLKÜCÜYE KASİDE

Sen;
Allahsız'ın nefret,
Namussuz'un dehşet,
Yüreksiz'in heybet,
Basıboş'un mihnet,
Devrimbaz'ın zulmet,
Eyyamcı'nın şirret,
İnmeli'nin sıklet,
Anarşist'in devlet,
Komunist'in illet

sandığı ve tanıdığı sen, bütün
bu menfilerin topyekun ve müşterek
düşmanı olduguna göre, acaba nasıl
bir "Müsbet" belirtmekte veya belirtme
yolunda ilerlemeye davetli bulunmaktasın?...

Bunca hıyanet tipinin bir arada düşmanı
olabilmen riyazi bir katiyetle ispat eder ki,
sen sanıldıgın ve tanındıgın gibi olmak,
böyle bir sanılma ve tanınmanın
kıymetini gerçekleştirmek borcundasın!

Sanıldıgın ve tanındıgın gibi ol!
Allah seni düşmanlarınca sanıldıgın ve
tanındıgın üzere yetiştirsin!...

"Allahsızın, vatansızın, namussuzun,
yüreksizin, başıboşun, devrimbazın,
inmelinin, anarşistin, komunistin gözünde
ben buyum!" demekten üstün bir
hüviyet ve hak tespitin olamaz!

Tez'ini kötülerin (antitez)'inden devşirmek
nasibi ne büyük talih!...

Allah'a hamdet!...

NECİP FAZIL KISAKÜREK

Aha işte şeriatçı büyük ortadoğucu necip fazıl ile ülkücülüğü savunan bir dinci...ülkücülüğe sığınan bir arap özentisi...

Ülkücülükten kasıt MHP ülkücülüğü mü yoksa BBP ülkücülüğü mü

Aralarında dağlar kadar fark var. MHP artık ülkücü olmaktan çıkıp CHP İP ve ergenekoncu darbecilerin oluşturduğu koalisyonun baş destekcisi konumundadır

BBP ise gerçek ülkücülerden oluşan milli ve manevi değerlere bağlı vatanveser kişilerden müteşekkildir.

devlet bahçeli değildir..... gerisini bilmem......!

Ülkücü nedir ?

Polis olmak için ocaklara gidendir

Eline silah verilince babasını bile tanımayandır..

Takım elbise giyip okullarda 5 6 kişi bir araya gelip çocuklara çile çektirendir

Ülkücü americayı istemeyenlere hain diyendir

Ülkücü hükümet kimse onun koltuğunun altına girendir

80 olaylarını başlatanlardır

Daha o kadar çok sayacaklarım varki ama değmez ülkücü için parmaklarımı yormaya

ülkücü; SENİN bu saydığın zihniyetde olan hainlerin karşısında durandır dostum...
ülkücüyü çar çakal takımıyla karıştırma..

SON ZAMANLARDA VATAN HAİNLERİ ÇOĞALDI. BAZI YARASI OLANLAR O KADAR KORKMUŞLAR Kİ... ÖZENTİ-SERSERİ GENÇLİĞİ BİLE ÜLKÜCÜ SANMAYA BAŞLAMIŞLAR.

AYIPTIR... ŞEHİTLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DAHA SAYGILI OLUN...

Ülkücülüğü 3 5 tane zibidi bir araya gelip savunmasız çocukları tokatlamak zanneden kişilere engel olduğu için devlet bahçeli ülkücü sayılmıyor ülkücülerin hepsi de akp li oldu neden iş kapısı akp den açılıyor vatan sevgisi hikaye gerçekten vatanı sevselerdi 80 olaylarını yapmazlardı

Mesajını sonradan gördüm ben gayet iyi biliyorum ülkücüyüde kurtçuyuda yüksek okulda kız arkadaşının elini tutuyor diye dövdükleri çocuğun arkası sağlam çıktı diye yalvaranlarıda çok gördük kafanı yorma hiç birşeyi karıştırmıyoruz en kralınız çatlıydı anlatma bana

Ayını çirkinlikler aynı ilkel suçlamalar...

Üstad Necip Fazıl ülkücülere sizin gibileri kale alıp morallerini bozmasınlar diye bir kaside yazmıştı. Yıllar geçti ama batı cephesinde değişen birşey yok...

ÜLKÜCÜYE KASİDE

Sen;
Allahsız'ın nefret,
Namussuz'un dehşet,
Yüreksiz'in heybet,
Basıboş'un mihnet,
Devrimbaz'ın zulmet,
Eyyamcı'nın şirret,
İnmeli'nin sıklet,
Anarşist'in devlet,
Komunist'in illet

sandığı ve tanıdığı sen, bütün
bu menfilerin topyekun ve müşterek
düşmanı olduguna göre, acaba nasıl
bir "Müsbet" belirtmekte veya belirtme
yolunda ilerlemeye davetli bulunmaktasın?...

Bunca hıyanet tipinin bir arada düşmanı
olabilmen riyazi bir katiyetle ispat eder ki,
sen sanıldıgın ve tanındıgın gibi olmak,
böyle bir sanılma ve tanınmanın
kıymetini gerçekleştirmek borcundasın!

Sanıldıgın ve tanındıgın gibi ol!
Allah seni düşmanlarınca sanıldıgın ve
tanındıgın üzere yetiştirsin!...

"Allahsızın, vatansızın, namussuzun,
yüreksizin, başıboşun, devrimbazın,
inmelinin, anarşistin, komunistin gözünde
ben buyum!" demekten üstün bir
hüviyet ve hak tespitin olamaz!

Tez'ini kötülerin (antitez)'inden devşirmek
nasibi ne büyük talih!...

Allah'a hamdet!...

NECİP FAZIL KISAKÜREK

ÜSTAD! sen bunları kime anlatıyorsun.. bu forumdaki Türk'ün her değerine sataşan, kimin çömezi oldukları belirsiz 3 -5 kişinin(çömez lafını biri kullanıyor yukarıda kişiye özel bende aynıyla kullanıyorum)sataşmalarına bakma sen..

Değil onlar, onların zamanın ULUS gazatesinde -kümelenen ATAÇ lar ,F.Rıfkılar,C.Süreyyalar ,A.Emin Yalman ların bile kalemini yutturan Necip fazılı anlamadıklarını, hatta söz yetiştiremeyip babıaliden kafalarını bile uzatamadıklarını biz biliriz.... üstadın kalem ve edebiyatını çözmeleri için önlerine 3 dilden sözlük,5 coğrafyadan atlas, ve bir fırın ekmek koymaları lazım.. senin verdiğin alıntıyı anlamadıklarına yemin bile ederim..

Türk'e İslam DIŞINDA yeni bir din biçmeye çalışanları gördüm yukarıda yorumların birinde.. Bunlara 2 tütsü 1 buhurdanlık,2 kartal tüyü,1 meşe yığını ateşi,2 tamtam,3 kopuz verip salacaksın orta asyaya ,bırakacaksın kendi haline.. bellimi olur gaza gelip yeniden kavimlere göç bile yaptırabilirler belkide Çin e 2.ci bir sed inşa ettirrirler... birde bakarsın ordan Ay'a çıkmışlar, beygir nalından pc, at kuyruğundan teleskop, şamandan devlet başkanı, çadıra da bir motor takıp kosmozu fethe çıkarlar..

yaa castro dan başka hayal dünyasında yaşayan kominist kalmadı, bunlar hala islamsız Türke çağ atlatacak hayal peşinde, hitler bile kalksa güler bunlara ' ben faşizm yaptım ama bunlarınki faşizm bile değil '' diye..

Türk; İslamdır...İslamsız Türk,hçbişeydir.. bunu kafanıza sokun artık..

3 kuşak ötesindeki dedesini sayamayan köksüz ve iğreti düşüncedekiler, kalkıp tÜRKÜN soyunu kan ve kafatasıyla değerlendireceklerini sanıyorlar. önce türk müş; pehhh keşke ölçecek bir alet olsada bunlardaki kanın değerine baksak.. sanki kendilerininki tam türk kanıda millete kan üzerinden türklük biçecekler..

Aha işte şeriatçı büyük ortadoğucu necip fazıl ile ülkücülüğü savunan bir dinci...ülkücülüğe sığınan bir arap özentisi...
ülkücülere, Alparslan Türkeşe ne diyorsan de karışmam...o yönde ülkücü değilim.
AMMAAAA Üstad Necip Fazıl'ın adını ağzına alanın ağzı temiz ola...

Ba$bug vefat etti edeli ülkücülük kalmadi simdikiler bahceli dahilki bahcelide israil usagidir aslinda geride gercek üllücüler cok az kaldi parti icinde gerisi yalan dolan hikayeci olanlar nerde eski MHP cilik
sonrasinada cetecilige döndü ah eski ülkücülük ahhh nerdesin

aha işte şeriatçı büyük ortadoğucu necip fazıl ile ülkücülüğü savunan bir dinci...ülkücülüğe sığınan bir arap özentisi...

ne o sıkıntınmı var ülkücüden, necip fazıldan dindardan... Biz dinciysek siz dinsizmisiniz şimdi... Onu söyleyinde ona göre yazalım..arapçılık sizin kafanızda büyüttüğünüz gece korkunuz bilirim.. Ama korkunun çaresi gece ıslık çalmak değil, teslim olmaktır.. Biz başka millete özenmeyiz ama sizin orak çekiç sevdanız tescillidir..

Eyvallah LOOPUSED Gönüldaşım. Birileri ısrarla ve inatla Türk'ün günlünden İslam zırhını kazımaya çalıştıkça vurdukları kazmaya sert bir kaya vazifesi görmeye dünde devam ettik, bugünde devam ediyoruz, Allah ömür verdiği müddetçede son nefes, son nefer, son damla kana kadar karşılarında Türk-İslam Ülkücülerini bulacaklardır.

İslam'la Türk'ü yanyana görmekten hazımsızlık yaşayan müslüman veya gayri müslüm her kim var ise bunu kafasına iyice soksun. Onlar ocakcı gençlerimize zibidi yakıştırması yapadursun biz yeni şubeler açarak topyekün zibidilik, imansızlık, hainlik ve yozlaşmaya karşı milli-islami direniş kalelerine yeni sancaklar dikiyoruz. Son açılan temsilcimiz Bolvadin Alperen Ocaklarıdır.

Ne yazıkki "ülkücü" kimliğini sulandırıp şanlı mazinin ruhuna tüküren ecevit çantacısı Bahçeli Beyin ülkeye armağanı olan yeni nesil ülkücü(!)lerin çirkin okul maceraları emsal olarak karşımıza çıksada, Anadolunun tertemiz evlatlarının kutlu yürüyüşü devam edecektir.

Bunlar TÖRE nedir bilmiş olsalardı İslamdan önceki Türklerinde Töreye "tanrı buyruğu" dediklerini ve tamamen riayet ettiklerini bilirlerdi. Göktanrıya inanan Türk, TÖREYE tanrı buyruğu diye biat ederken, İslamı kabul eden Türk'de Kurana biat etmiştir. Velhasıl tarihinde hiç bir zaman laik (ladini) olmamıştır.

Rahmetli Muhsin Başkan bunlara TÖRESİ OLMAYAN TÜRKÜ NEYLEYİM derdi. Bunlar töresi olmayan fransadan ithal fikirlerin savunucularıdır. Oğuz Kağanda biziz, Alparslanda, Fatihte size kalan sadece Türkçüleri tabutlukta yargılayan sağır İsmet ve siyasi temsilcileridir. Çapınız ve zihniyetiniz sağır ismetin bakış açısı mesabesindedir.

işte o kadar..... bundan öte söz boşa gitmiş nefestir..

Ülkücü kimdir he ? Ülkücü kesim cevap versin peki bi , başbuğunuz neden öğrencisi olduğu ATSIZ ATA ' yı dışlamış ve yasaklamıştır öbeklenmesinde ?? Amacı Türkçülük değil de ümmetçilik olduğu için olabilir mi ? Türkçülük'tür mühim olan , ondan sonra herkes kendi dinini yaşar zaten . Başbuğunuzun dediği gibi gerisi küllü yalan :) Türk-İslam ülküsüymüş .. Hedef büyük Turan'dır , hepimiz müslümanız çok şükür ama bırakın bu Türk-İslam ülküsü işini.Benim kardeşim TÜRK olandır , müslüman olan değil ! Ayrıca başbuğun kelime anlamını öğrenin ondan sonra başbuğ kelimesini kullanın . Bizim son başbuğumuz Mustafa Kemal ATATÜRK'Tür !

Ülkücü kimdir he ? Ülkücü kesim cevap versin peki bi , başbuğunuz neden öğrencisi olduğu ATSIZ ATA ' yı dışlamış ve yasaklamıştır öbeklenmesinde ?? Amacı Türkçülük değil de ümmetçilik olduğu için olabilir mi ? Türkçülük'tür mühim olan , ondan sonra herkes kendi dinini yaşar zaten . Başbuğunuzun dediği gibi gerisi küllü yalan :) Türk-İslam ülküsüymüş .. Hedef büyük Turan'dır , hepimiz müslümanız çok şükür ama bırakın bu Türk-İslam ülküsü işini.Benim kardeşim TÜRK olandır , müslüman olan değil ! Ayrıca başbuğun kelime anlamını öğrenin ondan sonra başbuğ kelimesini kullanın . Bizim son başbuğumuz Mustafa Kemal ATATÜRK'Tür !

hah şunu baştan beri deseydiniz yaa bizi ne diye uğraştırıyorsun.

Mustafa Kemalide iyi peçeleyerek kendinize, sizin asıl başbuğunuz ne ATATÜRK ne cengiz han, ne türkeş, ne şu ne bu .. deseydinizya bizim asıl TÜRKÇÜLÜĞÜMÜZ asıl adı MOİZ KOHEN olan,islamsız türkçülüğün mimarı yahudidir deseniz ya..

Osmanlıyı yıkan, koskoca imparatorluğu yıkan, milletlere ve halklara özgürlük fitnesiyle bütün TÜRK coğrafyasında başkaldırıyı önce planlayan sonra silahlandıran,sonrada ittihat ve terakki eliyle jön türk kafasıyla vatanı 7 düvele boğduran, daha sonrada işin gerçekleştiricis değilmiş gibi birde ülkeyi Kuru Türkçülük ateşiyle fitneye bölen zihniyetin biz burdaki temsilcileriyiz desene..

Bende diyordumki; şu ergenekonda PERİNÇEKLE -KEMAL KERİNÇSİZ mhplisi;SEVGİ ERENEROL denen MhP Lİ TÜRK ortodoks ile dindar görünen fadime şahin konsomatrisi;kızıl solcu BALBAY ile ulusalcı türkçü veli Küçükleri,;askere kurşun sıkan APO ile üniformalı çetecilerin kardeşliği nerden geliyor diyordumm....

desene tam üstüne basmışım.....

hah şunu baştan beri deseydiniz yaa bizi ne diye uğraştırıyorsun.

Mustafa Kemalide iyi peçeleyerek kendinize, sizin asıl başbuğunuz ne ATATÜRK ne cengiz han, ne türkeş, ne şu ne bu .. deseydinizya bizim asıl TÜRKÇÜLÜĞÜMÜZ asıl adı MOİZ KOHEN olan,islamsız türkçülüğün mimarı yahudidir deseniz ya..

Osmanlıyı yıkan, koskoca imparatorluğu yıkan, milletlere ve halklara özgürlük fitnesiyle bütün TÜRK coğrafyasında başkaldırıyı önce planlayan sonra silahlandıran,sonrada ittihat ve terakki eliyle jön türk kafasıyla vatanı 7 düvele boğduran, daha sonrada işin gerçekleştiricis değilmiş gibi birde ülkeyi Kuru Türkçülük ateşiyle fitneye bölen zihniyetin biz burdaki temsilcileriyiz desene..

Bende diyordumki; şu ergenekonda PERİNÇEKLE -KEMAL KERİNÇSİZ mhplisi;SEVGİ ERENEROL denen MhP Lİ TÜRK ortodoks ile dindar görünen fadime şahin konsomatrisi;kızıl solcu BALBAY ile ulusalcı türkçü veli Küçükleri,;askere kurşun sıkan APO ile üniformalı çetecilerin kardeşliği nerden geliyor diyordumm....

desene tam üstüne basmışım.....

1- Moiz Kohen dediğin kişi hakkında ne kadar bilgin var ? Ben sana Hüseyin Nihal ATSIZ diyorum Moiz Kohen diyorsun saçmalıyorsun !

2- Türkçülüğün babası Ziya Gökalp'in en büyük Türkçü dediği Mustafa Kemal ATATÜRK bizim başbuğumuzdur . Kendisinin sözü vardır ; Biyolojik babam Ali Rıza Bey , Duygularımın babası Namık Kemal , Fikirlerimin babası Ziya Gökalp'tir diye ! En Büyük Türkçü ve başbuğumuz Mustafa Kemal ATATÜRK ' Tür .

3-Türkçülük-Turancılık davamız din ayrımı/üstünlüğü gözetmez ! Biz müslümanız , Gagavuz kardeşlerimiz hristiyan . Budistide var , museviside var ! Biz Irk ve Toprak birliğine önem veririz .

4-Paranın ve imanın kimde olduğu belli değildir demişler.Sen beni burda yahudi destekçisi olarak gösterip imansız ettin , hakkıma girdin . Sen nasıl müslümansın ki bana iftira atıyorsun ?

5-Bizim için Kanı TÜRK , Dili TÜRK , Dileği Türk bireyler lazımdır.Moiz Kohen ( bilmeyenler için Munis Tekinalp ) bizim için ne dava yoldaşıdır , ne de dikkate alınıcak biridir.Başbuğumuz ATATÜRK , yol göstericimiz Hüseyin Nihal ATSIZ , Dini efendimiz Hz.Muhammed ' dir . Müslüman olduğumuz için ümmetçilik yapacak kadar alçalmadık !

Önce iki lafı bir araya getirip anlamayı öğren , sonra tartışmaya girelim . Hüseyin Nihal ATSIZ , TURAN halkının dininin kesinlikle islamiyet olacağını söylemiştir ! Bilmiyorsan konuşmayacaksın ! Biz kimseyi ne zorla müslüman yaparız , ne zorla müslümanlıktan soğuturuz ! Din kişi ile yaratıcı arasındadır , savunması sana mı kalmış ?

yazilanlara kismen katiLiyorum FAKAT
MÜSLÜMAN OLMAYAN TÜRKLERE LAF ATANLARIN DA CANLARINA
OKUMAYI IYI BILIRIZ

TÜRK SEHITLERINE TEKBIR getirmeyenleri
desteklemeyi iyi biLiyorsunuz

KABE'nin etrafini delik desik eden paragöz arapLari da cok seversiniz

utanmadan TÜRKLÜGE ........................ neyse ALLAH karsi karsiya getirmesin bizi

RABBIM TÜRK'Ü KORUSUN !

yaziLacak cok sey var cook

ÜSTAD! sen bunları kime anlatıyorsun.. bu forumdaki Türk'ün her değerine sataşan, kimin çömezi oldukları belirsiz 3 -5 kişinin(çömez lafını biri kullanıyor yukarıda kişiye özel bende aynıyla kullanıyorum)sataşmalarına bakma sen..

Değil onlar, onların zamanın ULUS gazatesinde -kümelenen ATAÇ lar ,F.Rıfkılar,C.Süreyyalar ,A.Emin Yalman ların bile kalemini yutturan Necip fazılı anlamadıklarını, hatta söz yetiştiremeyip babıaliden kafalarını bile uzatamadıklarını biz biliriz.... üstadın kalem ve edebiyatını çözmeleri için önlerine 3 dilden sözlük,5 coğrafyadan atlas, ve bir fırın ekmek koymaları lazım.. senin verdiğin alıntıyı anlamadıklarına yemin bile ederim..

Türk'e İslam DIŞINDA yeni bir din biçmeye çalışanları gördüm yukarıda yorumların birinde.. Bunlara 2 tütsü 1 buhurdanlık,2 kartal tüyü,1 meşe yığını ateşi,2 tamtam,3 kopuz verip salacaksın orta asyaya ,bırakacaksın kendi haline.. bellimi olur gaza gelip yeniden kavimlere göç bile yaptırabilirler belkide Çin e 2.ci bir sed inşa ettirrirler... birde bakarsın ordan Ay'a çıkmışlar, beygir nalından pc, at kuyruğundan teleskop, şamandan devlet başkanı, çadıra da bir motor takıp kosmozu fethe çıkarlar..

yaa castro dan başka hayal dünyasında yaşayan kominist kalmadı, bunlar hala islamsız Türke çağ atlatacak hayal peşinde, hitler bile kalksa güler bunlara ' ben faşizm yaptım ama bunlarınki faşizm bile değil '' diye..

Türk; İslamdır...İslamsız Türk,hçbişeydir.. bunu kafanıza sokun artık..

3 kuşak ötesindeki dedesini sayamayan köksüz ve iğreti düşüncedekiler, kalkıp tÜRKÜN soyunu kan ve kafatasıyla değerlendireceklerini sanıyorlar. önce türk müş; pehhh keşke ölçecek bir alet olsada bunlardaki kanın değerine baksak.. sanki kendilerininki tam türk kanıda millete kan üzerinden türklük biçecekler..

kaç paragraf saçmalık.....İslamdan öncede Türk'tük...İslamdan sonrada Türk olacağız...İslamla araplaşan sizler gibi olmayacağız....İslamın Tanrı'ya ulaşmak için kullanılan yollardan sadece biri olduğunu kavrayamayan dini politikaları yapanların milliyeçilikten Türk'lükten bahsetmeleri saçmalıktır. başka bir şey değil....Uygur Türklerinin, Gürcistandaki İranda ki Türklerin çektiklerini görmeyuip Filistinli Araplar için methiyeler düzenliyenler Türklükten bahsetmesinler...Benim için Ortodoks bir gagavuz Türkü müslüman bir yemen Arabından değerlidir...Türkçülükte işte budur...Sizin gibi sığlar ile bu konular tartışılmaz çünkü kirletirsiniz Arap uşakları..Yukardaki zavatı görün işte son paragrafa bakın Türklükle bir ilgisi olmayacağını oradan görürsünüz.

Geri