Ülkücü Kimdir?

1- Moiz Kohen dediğin kişi hakkında ne kadar bilgin var ? Ben sana Hüseyin Nihal ATSIZ diyorum Moiz Kohen diyorsun saçmalıyorsun !

2- Türkçülüğün babası Ziya Gökalp'in en büyük Türkçü dediği Mustafa Kemal ATATÜRK bizim başbuğumuzdur . Kendisinin sözü vardır ; Biyolojik babam Ali Rıza Bey , Duygularımın babası Namık Kemal , Fikirlerimin babası Ziya Gökalp'tir diye ! En Büyük Türkçü ve başbuğumuz Mustafa Kemal ATATÜRK ' Tür .

3-Türkçülük-Turancılık davamız din ayrımı/üstünlüğü gözetmez ! Biz müslümanız , Gagavuz kardeşlerimiz hristiyan . Budistide var , museviside var ! Biz Irk ve Toprak birliğine önem veririz .

4-Paranın ve imanın kimde olduğu belli değildir demişler.Sen beni burda yahudi destekçisi olarak gösterip imansız ettin , hakkıma girdin . Sen nasıl müslümansın ki bana iftira atıyorsun ?

5-Bizim için Kanı TÜRK , Dili TÜRK , Dileği Türk bireyler lazımdır.Moiz Kohen ( bilmeyenler için Munis Tekinalp ) bizim için ne dava yoldaşıdır , ne de dikkate alınıcak biridir.Başbuğumuz ATATÜRK , yol göstericimiz Hüseyin Nihal ATSIZ , Dini efendimiz Hz.Muhammed ' dir . Müslüman olduğumuz için ümmetçilik yapacak kadar alçalmadık !

Önce iki lafı bir araya getirip anlamayı öğren , sonra tartışmaya girelim . Hüseyin Nihal ATSIZ , TURAN halkının dininin kesinlikle islamiyet olacağını söylemiştir ! Bilmiyorsan konuşmayacaksın ! Biz kimseyi ne zorla müslüman yaparız , ne zorla müslümanlıktan soğuturuz ! Din kişi ile yaratıcı arasındadır , savunması sana mı kalmış ?

Kendini bişeyler biliyor sayan üyemiz;senin şuan bulunduğun yeri ben 1975 te gittim de1991 de geri dönüşümde bıraktım sen hala ordaysan, senin derdin benim değil.ben gelirken sen yeni gidiyorsun sanırım ,benim Türkçülüğümü milleytçiliğimi ülkücülüğümü sorgulaman için ocakta verilen gazı bol ütopyalar yetmez.

Şimdi tek tek o saydıklarını cevaplayayımda son yorumum olsun.

1-Senin İlk mesjlarından yola çıkarak,İslamsız türkçülüğüne atıfla,fikir babalığı Moiz kohen'e dayanır dedim. Sen illa ATSIZ diyorsan onunda N. fAZIL Kısakürek ile bir sohbette'' islam hakkında ne düşünüyorsun '' sorusuna cevabı;milletimin dinidir,saygı duyarım'' demekle yetinmiş, müslüman olduğunu söyleyememiş biri olması hasebiyle ,ne türkçüsü olursa olsun benim gözümde zerre değere haiz değildir..

Moiz Koheni elbette senden daha fazla bilirim. Sen benim neyi ne kadar bildiğimi nerden biliyorsun..

Bak en alta onun ne olduğunu kısa bir alıntıyla milletin görüşüne sunuyorum.. ordan okuyabilirisn.

2- Ziya GöKALP; en büyük Türkçü diye Atatürkü gösteriyor olabilir zaten sorun o değil; Ziya gökalp'in kendisi kürttür bir kere.. hani sizlerin '' en iyi kürt ,ölü kürttür'' dediğiniz kürtlerden ..

3- Türkçülüğünüz turancılığınıza laf eden yok bende zaten o konuda bişey demedim. lakin aklıma takılan şu ki; dün turancılıktan sizi tabutluklara koyan güçle bugün nasıl oluyorda omuz omuza kanka oldunuz onu anlamıyorum..(anlıyorumda ironi babından soruyorum. ben yoksa faşizminde-ı(rk temelli milliyetçilğinde kökte ve özde) kominizminde fikir babasının yahudi olduğu tezinde hala istikamet sahibiyim.)

4- Irk boyutlu etnik temelli türkçülüğün fikir babasının yahudi olduğunu söylemek ve sizin bu görüşte olduğunuzu söylemek, direk sizi imansızlıkla suçladığım anlamını getirmez. benim böyle bir salahiyetimde hakkımda yok. sizi imanla sorgulamaktan ALLAHA sığınırım.
kendi kendinize ajitasyon buuduna geçmenize gerek yok. neyseniz o sunuzdur. kalplerde olanı yalnız ALLAH bilir.

5-Başbuğunuza kim laf söyleyebilirki; fakat yol göstericiliğe NİHAL atsızı koyuyorsan vah ötelerrdeki halinize. yol gösterici ATSIZ, peygamberimiz ise sadece ehh işte arap ta olsa dini efendimiz gibi bir ünvana sahip (mahalle imamı gibi)haşa.. iyi iyi o da yeterli size zaten.

Ümmetçilik konusuna hiç girmiyorum,üzerine bunca ümmetin gıybetini yaparak ötelerde hesaplaşmanı istemediğimden..ALLAH Rasülünün ;ukba da ümmetim ümmetim diye mağfiret için yalvardığı o hengamede o ümmet içinde yer alabilirmisin bilmem.

Şimdi şu MOİZ KOHEN İn kim olduğunuda anlatalımda; 19.cu asrın başında osmanlının ve türkün başına bela olan islamsız türkçülğün fikir babasını kuru ırkçılığın büyük fikriytaçısını tanıyalımda ;mhp li kesimin yıllarca ocaklarda gaz verdiği TEKİNALP takma adlı yahudiyi herkes TANISIN...

"Jöntürk-Siyonist ilişkileri konusunda, Moiz Kohen’den de söz etmek gerekir. Jacob M. Landau’nun deyişiyle Jöntürkler üzerinde siyonist etkilerde bulunanlardan birisi de Moiz Kohen’di. Landau’ya göre,

Moiz Kohen, Emanuel Karasu ve Hayim Nahum Türkiye’de siyonist dava uğrunda üçlü oluşturmuşlardı.

Jöntürklerle ilişkilerine daha Selanik’te başlayan ve burada mason locasına kayıtlı bulunan Moiz Kohen, siyonizme büyük ilgi duymuş, Hamburg’da toplanan IX. Siyonist Kongresine Selanik delegesi olarak katılmış, bu kongrede uzunca bir konuşma yapmış, Landau’nun deyişiyle, siyonizmin Osmanlıcılıkla birleşmesini savunmuştur. Daha sonra, "bir pantürkist" durumuna gelen Moiz Kohen, "Tekin Alp"** takma adıyla Türkçülük ve Pantürkizm konularında makale ve kitaplar yazmaya başlamış, kendisini "Pantürkizm"e adamıştı. Birçok araştırmacı tarafından Moiz Kohen’in Türkçülük hareketine ilgisine kuşku ile bakılmış, Türkiye’de doğal bir gelişmenin zorunlu bir sonucu olan bu hareketi siyonist emeller adına istismar ettiği doğrultusunda görüşler ortaya atılmıştır. Böylece, Moiz Kohen’in Türkçülük hareketini istismar etmekle bir taşla iki kuş vurmak istediği üzerinde durulmuştur: Bir yandan, ırk duygularından hareketle Türklerle Arapları birbirlerine düşman edip, Türklerin ilgi alanını Filistin üzerinden uzaklaştırarak burada Yahudileri serbest bırakmaya çalismak; diğer yandan ise, gelişen Türkçülük hareketini "İslam düşmanı" bir konuma sokarak Türkleri İslam’a düşman etmeye çalismak."

kaynak

haaaa ayrıcaa 1001 desing kardeşe de şunu belirtelim; yazılacak çok şey varr çook diyeceğine yazacaksın bizde okuyacaz, varsa bişey herkes gibi yazda bizde faydalanalım o engin türkçülüğünden. arap lara laf etmek kolay da;dinime söven kendini türkçü sayanlara 2 lafınız olsun be arkadaş.katıldığın noktalar varmış bak ,nerelerine katılıp neresine katılmadığını izah ette yanlışımız varsa açıklayalaım, siyaset konuşulan bölümde her nedense bir kaç kişi işi sadece sloganla tehditle götürmeyi maharet sayıyor.

cevap hakkı doğan herkes bilmeliki loopused 5 yıl ocak başkanı 3 yıl ilçe başkanlığı,sizin bir çoğunuzun okuma fırsatı bile bulamadığı (yaşınız itibariyle), yeni düşünce il temsilciliği yaptığını,80 de yaşı küçük olsada birkaç darbeci copunu omzunda gördüğünü belirteyimde ,kendinizi benden daha türkçü yada milliyetçilik yarışına sokmayın.

vesselam...

BaŞBuĞLaR öLmez.. Kalßimizde KanımızdaSın.. UnutuLmayacaksın BaŞBuĞum..

üLKü DeDiĞiN GöKyüzüNDe DaLGaNaN SaNCaK; ALLaH'ImIn HuzuRuNDa EĞiLiRiM aNCaK..!

üLkücüLük Hakkında Kötü KonuşanLar KabadayıLık oLan üLKücüLükten Bahsetmiyoruz..

bu yumurta bozuk

Şemdinli'den Telefon

Aloo...Angara mı?Gonuşun susman!
Zor benim oraya erişmem begim.
Burası Şemdinli...Ben Çopur Osman,
Şart oldu sizinle görüşmem begim.

Neden mi aradım,hele bah şuna!
Yoksa sesim getmedi mi hoşuna?
Bize silah dağıtmayın boşuna,
Anarşistle filan vuruşmam begim.

Bir kere vuruştum aldım payımı
Hapiste geçirdim otuz ayımı
Şimdi tekrar gazıp gendi guyumu
Zindanda çürüyüp buruşmam begim.

Aloo..Dur gapatma dökem içimi
Sattım savdım davarımı geçimi
Ürüşvetle zor gurtardım gıçımı
Üç ay evvel bitti duruşmam begim.

Silah diye zırtımıza bindiniz
Şimdi niye dağıtmaya döndünüz
Ula bizi siz eşşek mi sandınız?
Ben daha o işe girişmem begim.

Hem köylüler ne yapacak silahı
Bu yolla mı bilacağız felahı
Hani gardaş gavgasıydı bu yahu
Ben öyle lafınan yarışmam begim.

Gardaşı mardaşı artık bırahıp
Bu gavga neymiş anlayın bahıp
Yerinizde olsam kürsüye çıhıp
Beşlik simit gibi gırışmam begim.

Gayrı benim külahıma anlatın
Enayisi biz miyiz be milletin
Cendermesi polisi var devletin
Dövletin işine garışmam begim.

Gedip de Arifi dinleyin bir de
Dünkü garışanlar şimdi bah nerde
Türkeş babo dört senedir içerde
Küsmüşem vallahi barışmam begim.

.

Ozan Arif

Kendini bişeyler biliyor sayan üyemiz;senin şuan bulunduğun yeri ben 1975 te gittim de1991 de geri dönüşümde bıraktım sen hala ordaysan, senin derdin benim değil.ben gelirken sen yeni gidiyorsun sanırım ,benim Türkçülüğümü milleytçiliğimi ülkücülüğümü sorgulaman için ocakta verilen gazı bol ütopyalar yetmez.

Şimdi tek tek o saydıklarını cevaplayayımda son yorumum olsun.

1-Senin İlk mesjlarından yola çıkarak,İslamsız türkçülüğüne atıfla,fikir babalığı Moiz kohen'e dayanır dedim. Sen illa ATSIZ diyorsan onunda N. fAZIL Kısakürek ile bir sohbette'' islam hakkında ne düşünüyorsun '' sorusuna cevabı;milletimin dinidir,saygı duyarım'' demekle yetinmiş, müslüman olduğunu söyleyememiş biri olması hasebiyle ,ne türkçüsü olursa olsun benim gözümde zerre değere haiz değildir..

Moiz Koheni elbette senden daha fazla bilirim. Sen benim neyi ne kadar bildiğimi nerden biliyorsun..

Bak en alta onun ne olduğunu kısa bir alıntıyla milletin görüşüne sunuyorum.. ordan okuyabilirisn.

2- Ziya GöKALP; en büyük Türkçü diye Atatürkü gösteriyor olabilir zaten sorun o değil; Ziya gökalp'in kendisi kürttür bir kere.. hani sizlerin '' en iyi kürt ,ölü kürttür'' dediğiniz kürtlerden ..

3- Türkçülüğünüz turancılığınıza laf eden yok bende zaten o konuda bişey demedim. lakin aklıma takılan şu ki; dün turancılıktan sizi tabutluklara koyan güçle bugün nasıl oluyorda omuz omuza kanka oldunuz onu anlamıyorum..(anlıyorumda ironi babından soruyorum. ben yoksa faşizminde-ı(rk temelli milliyetçilğinde kökte ve özde) kominizminde fikir babasının yahudi olduğu tezinde hala istikamet sahibiyim.)

4- Irk boyutlu etnik temelli türkçülüğün fikir babasının yahudi olduğunu söylemek ve sizin bu görüşte olduğunuzu söylemek, direk sizi imansızlıkla suçladığım anlamını getirmez. benim böyle bir salahiyetimde hakkımda yok. sizi imanla sorgulamaktan ALLAHA sığınırım.
kendi kendinize ajitasyon buuduna geçmenize gerek yok. neyseniz o sunuzdur. kalplerde olanı yalnız ALLAH bilir.

5-Başbuğunuza kim laf söyleyebilirki; fakat yol göstericiliğe NİHAL atsızı koyuyorsan vah ötelerrdeki halinize. yol gösterici ATSIZ, peygamberimiz ise sadece ehh işte arap ta olsa dini efendimiz gibi bir ünvana sahip (mahalle imamı gibi)haşa.. iyi iyi o da yeterli size zaten.

Ümmetçilik konusuna hiç girmiyorum,üzerine bunca ümmetin gıybetini yaparak ötelerde hesaplaşmanı istemediğimden..ALLAH Rasülünün ;ukba da ümmetim ümmetim diye mağfiret için yalvardığı o hengamede o ümmet içinde yer alabilirmisin bilmem.

Şimdi şu MOİZ KOHEN İn kim olduğunuda anlatalımda; 19.cu asrın başında osmanlının ve türkün başına bela olan islamsız türkçülğün fikir babasını kuru ırkçılığın büyük fikriytaçısını tanıyalımda ;mhp li kesimin yıllarca ocaklarda gaz verdiği TEKİNALP takma adlı yahudiyi herkes TANISIN...

"Jöntürk-Siyonist ilişkileri konusunda, Moiz Kohen’den de söz etmek gerekir. Jacob M. Landau’nun deyişiyle Jöntürkler üzerinde siyonist etkilerde bulunanlardan birisi de Moiz Kohen’di. Landau’ya göre,

Moiz Kohen, Emanuel Karasu ve Hayim Nahum Türkiye’de siyonist dava uğrunda üçlü oluşturmuşlardı.

Jöntürklerle ilişkilerine daha Selanik’te başlayan ve burada mason locasına kayıtlı bulunan Moiz Kohen, siyonizme büyük ilgi duymuş, Hamburg’da toplanan IX. Siyonist Kongresine Selanik delegesi olarak katılmış, bu kongrede uzunca bir konuşma yapmış, Landau’nun deyişiyle, siyonizmin Osmanlıcılıkla birleşmesini savunmuştur. Daha sonra, "bir pantürkist" durumuna gelen Moiz Kohen, "Tekin Alp"** takma adıyla Türkçülük ve Pantürkizm konularında makale ve kitaplar yazmaya başlamış, kendisini "Pantürkizm"e adamıştı. Birçok araştırmacı tarafından Moiz Kohen’in Türkçülük hareketine ilgisine kuşku ile bakılmış, Türkiye’de doğal bir gelişmenin zorunlu bir sonucu olan bu hareketi siyonist emeller adına istismar ettiği doğrultusunda görüşler ortaya atılmıştır. Böylece, Moiz Kohen’in Türkçülük hareketini istismar etmekle bir taşla iki kuş vurmak istediği üzerinde durulmuştur: Bir yandan, ırk duygularından hareketle Türklerle Arapları birbirlerine düşman edip, Türklerin ilgi alanını Filistin üzerinden uzaklaştırarak burada Yahudileri serbest bırakmaya çalismak; diğer yandan ise, gelişen Türkçülük hareketini "İslam düşmanı" bir konuma sokarak Türkleri İslam’a düşman etmeye çalismak."

kaynak

haaaa ayrıcaa 1001 desing kardeşe de şunu belirtelim; yazılacak çok şey varr çook diyeceğine yazacaksın bizde okuyacaz, varsa bişey herkes gibi yazda bizde faydalanalım o engin türkçülüğünden. arap lara laf etmek kolay da;dinime söven kendini türkçü sayanlara 2 lafınız olsun be arkadaş.katıldığın noktalar varmış bak ,nerelerine katılıp neresine katılmadığını izah ette yanlışımız varsa açıklayalaım, siyaset konuşulan bölümde her nedense bir kaç kişi işi sadece sloganla tehditle götürmeyi maharet sayıyor.

cevap hakkı doğan herkes bilmeliki loopused 5 yıl ocak başkanı 3 yıl ilçe başkanlığı,sizin bir çoğunuzun okuma fırsatı bile bulamadığı (yaşınız itibariyle), yeni düşünce il temsilciliği yaptığını,80 de yaşı küçük olsada birkaç darbeci copunu omzunda gördüğünü belirteyimde ,kendinizi benden daha türkçü yada milliyetçilik yarışına sokmayın.

vesselam...

Bak güzel kardeşim , biz kimsenin müslümanlığına laf etmedik , Turan kavgamız kesinlikle islam yada herhangi bir din karşıtı demedik aksine Atsız ; Turan devleti halkının dinini İslamiyet olarak görmüştür dedik , lafı nasıl anladın bilmiyorum ama epeyce bi yanlış anlamışsın ! Ama şu vardır , senin o müslüman dediğin lafta müslüman araplar benim için kardeşi geç insan bile değildir , o yüzden benim gözümde zerre değere haiz değildir senin yazımınla.

Biz zamanında ocaklara da gittik , şu an hiç kimse kusra bakmasın çay ocağından farksızdır.Ocakta aldığım gazlarla konuşuyor olsaydım zaten seninle aynı fikirde olurdum.

Ziya Gökalp'e gelince , Ziya Gökalp kürt değil zaza dır . Zazalar ise bir Türk boyudur bence bilmediğin konularda ocaktan aldığın gazı bol ütopyalarla konuşma ! Zazalar Türk mü değil mi o konuda Kazım Mirşan ' ın makalelerine bi bakıver ! Ha dersen ki Kazım Mirşan bişey bilmez ben onu tanımam , bugün okunamayan 184 adet Mısır hiyeroglifini Ön Türkçe ile okuyan bir insan bence bişeyler biliyordur .

Yol gösterici olarak , hem Turanı hem de ümmetçiliği savunuyorum diyen birisinden bence çok daha onurludur ATSIZ.En azından yolu bellidir !

Peygamber efendimize gelince , tekrar söylüyorum benim düşüncelerimi yorumlama hakkı yok sende . Sen ne biliyorsun ki benim dinim imanım hakkında , Peygamberim hakkında ne düşündüğüme yorum yapabiliyorsun ? Ben peygamber efendimizi herhangi bir ırka dahil olarak dahi görmüyorum , Alemlere rahmet diye bir gönderilmiş bir kişiye mahalle imamı gibi bakan zaten müslüman değildir !

Ümmetçilik konusuna da girelim benim için hiç bir problem yok.Nasip olur da biz de Allah ' ın rahmetine nail olabilirsek inşAllah bizde Hz.Muhammed ' in ümmeti arasına gireriz bu en büyük dileğimizdir.Ama kimse bana bu dünyada ümmetçiliği savunmasın.Belki dinime aykırı bir iştir ırkçılık yapmak , dini aynı olduğun bir kişiyi kardeş gibi görmemek ama ben kendi şahsım adına bunun bedelini ödemeye tüm kalbimle razıyım.Hem bu dünyada , hem ahirette.

haaaa diye başladığın kısıma gelince ;

Ben hiç bir zaman müslümanlığı aşağılamadım da , müslümanlığa sövmedim de.Ama şu bir gerçektir dünyada en nefret ettiğim ırkların 2. sırasında araplar vardır ve kimse fikrimi değiştiremez.

Türklük bilinci de yaşla olmaz dostum , yada yaşım büyük diyosun ( amca ) , Türklük bilinci insanın beyninde başlar beyninde biter.Tüm hayatını buna adayacaksın , 1 mayıs da çıkan orakçılara inat 3 mayıs ta ellerinde bozkurt bayrakları ile sokaklarda olacaksın belki bir kişi birşeyler öğrenir diye . En iyi arkadaşlarını bu ideoloji uğruna kaybedeceksin.İşte o zaman Türkçüsün derim ben sana !

Eyvallah LOOPUSED Gönüldaşım. Birileri ısrarla ve inatla Türk'ün günlünden İslam zırhını kazımaya çalıştıkça vurdukları kazmaya sert bir kaya vazifesi görmeye dünde devam ettik, bugünde devam ediyoruz, Allah ömür verdiği müddetçede son nefes, son nefer, son damla kana kadar karşılarında Türk-İslam Ülkücülerini bulacaklardır.

İslam'la Türk'ü yanyana görmekten hazımsızlık yaşayan müslüman veya gayri müslüm her kim var ise bunu kafasına iyice soksun. Onlar ocakcı gençlerimize zibidi yakıştırması yapadursun biz yeni şubeler açarak topyekün zibidilik, imansızlık, hainlik ve yozlaşmaya karşı milli-islami direniş kalelerine yeni sancaklar dikiyoruz. Son açılan temsilcimiz Bolvadin Alperen Ocaklarıdır.

Ne yazıkki "ülkücü" kimliğini sulandırıp şanlı mazinin ruhuna tüküren ecevit çantacısı Bahçeli Beyin ülkeye armağanı olan yeni nesil ülkücü(!)lerin çirkin okul maceraları emsal olarak karşımıza çıksada, Anadolunun tertemiz evlatlarının kutlu yürüyüşü devam edecektir.

Bunlar TÖRE nedir bilmiş olsalardı İslamdan önceki Türklerinde Töreye "tanrı buyruğu" dediklerini ve tamamen riayet ettiklerini bilirlerdi. Göktanrıya inanan Türk, TÖREYE tanrı buyruğu diye biat ederken, İslamı kabul eden Türk'de Kurana biat etmiştir. Velhasıl tarihinde hiç bir zaman laik (ladini) olmamıştır.

Rahmetli Muhsin Başkan bunlara TÖRESİ OLMAYAN TÜRKÜ NEYLEYİM derdi. Bunlar töresi olmayan fransadan ithal fikirlerin savunucularıdır. Oğuz Kağanda biziz, Alparslanda, Fatihte size kalan sadece Türkçüleri tabutlukta yargılayan sağır İsmet ve siyasi temsilcileridir. Çapınız ve zihniyetiniz sağır ismetin bakış açısı mesabesindedir.

Allah yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için biz Türkleri gönderdi.

El öperek tarikat adamı, yalakalık yaparak ta siyaset adamı olanlara inat, adamın adamı deyil davamızın adamıyız

egil kulak ver ceddine türke kefen biçmek kimin haddine avrupadan çin seddine rehber kur'an hedef turan

baskalari kahpeler ile gezergen ben SEHIT cocukLarini okutuyordum
baskalari baba parasi ile gezergen ben MÜNIH'DE TÜRK GÜNLERI organize ediyordum

TÜRK-kürtcü (pkk), TÜRK-rus kavgalarima hic girmeyecegim
ölüm benim icin bir oyuncaktir
ben ALLAH'TAN korkarim

ben nazi almanyasinda VATAN icin caLisan bir TÜRKCÜYÜM, ATATÜRKCÜYÜM,ALLAHINA KADAR DA MÜSLÜMANIM

hic bir ÜLKÜCÜ TÜRKLERIN köküne, soyuna yan gözLe bakmaz
bir cok tanidigim ÜLKÜCÜ TURAN ASIGI
ISLAM öncesi güclüydük ISLAM sonrasi
daha dogrusu ISLAMDA BIRLESTIK ve dünyayi titrettik

para icin ISLAMI satanlari
para icin ISLAMI yapiLari yikanLari
Cumhuriyet düsmanlarini destekleyeceginize
biraz ATATÜRKÜNÜZE sahip cikin

o cok sevdiginiz insanLar icin de söylecegim sey;
kadinin, bir sey demege hakki olmadigi ülkelerde ISLAM oLmaz

ALLAH TÜRK TOPRAKLARINI KORUSUN

ps: firma dan yaziyorum
bu yüzden kisa kesmek zorundayim

iyisi var kötüsü var , bişey bilmeden konuşanı var , arka edinmek için gideni var , hava civa yapmak için gideni var ama gerçeğinde yurt sevgisi var

memleketimizce: şimdi neredeyse hiç temsilcisi kalmamış milliyetçiliği kendine ideoloji edinmiş insan / genel manada: amaç sahibi hedefe kilitlenmiş ufuk insanı

Sahi ülkücü kimdir? :)
İlk onları 1980 yılı öncesi tanıdım. Amerikan 6. filosu geldiği zaman toplu halde namaz kıldılar. Allah'a mı? 6. filoya mı hala anlamadım.
Kim olduğunu bilmeden Hüseyin Feyzullah'ın ingiliz ideallerinin peşinde yıllarca koştular. Evdeki solcu ağabeylerini gözlerini kırpmadan öldürdüler. Şimdi "Hüseyin Feyzullah da kim?" diye soran ülkücü çıkabilir. :) Alparslan Türkeş'in gerçek adı.
Dindar kardeşleri iktidara geldiğinde ( sanki geri kalan kafir ) sokaktan çekildiler. O azgın güruh sanki buhar oldu, uçtu. El altından mafya işlerine devam ettiler. Bölücülerle sokakta yiğitçe kapışacaklarına halk otobüsü hatlarını kardeşçe bölüştüler.
Yine dindar kardeşlerini Çankaya köşküne seve seve taşıdılar. Taşımasalardı, akp bu kadar güçlü olmayacak ve ilk erken genel seçimde çok şey değişecekti. Ülke bu kadar talan edilmeyecek ve akp bu ülkenin gerçek sahipleri olduğunu görecekti.
Çorbayı akp il ve ilçe merkezlerinde içerler ama mhp kongresinde slogan atarlar.
Kimse aslını inkar etmesin! Biz kırk kişiyiz. Kırkımızda birbirimizi tanırız.
Birisi saçmalayarak, Atatürk'e sığındığımızı belirtmiş. İşinize gelmiyor değil mi? Atatürk milliyetçiliği yürek ister, emek ister, adam gibi adam olmayı ister.
NOT: Bana saldıracak kendini bilmezlere şunu belirteyim. Beni hiçbir parti ve ideolojik sapkınlık esir alamadı. Kur'an-ı Kerim ayetleri ve imam-ı Azam fıkıhı dışında hiçbir dini tabayı tanımam! Atatürk ideolojisinden başka ideoloji tanımam.

Sahi ülkücü kimdir? :)
İlk onları 1980 yılı öncesi tanıdım. Amerikan 6. filosu geldiği zaman toplu halde namaz kıldılar. Allah'a mı? 6. filoya mı hala anlamadım.
Kim olduğunu bilmeden Hüseyin Feyzullah'ın ingiliz ideallerinin peşinde yıllarca koştular. Evdeki solcu ağabeylerini gözlerini kırpmadan öldürdüler. Şimdi "Hüseyin Feyzullah da kim?" diye soran ülkücü çıkabilir. :) Alparslan Türkeş'in gerçek adı.
Dindar kardeşleri iktidara geldiğinde ( sanki geri kalan kafir ) sokaktan çekildiler. O azgın güruh sanki buhar oldu, uçtu. El altından mafya işlerine devam ettiler. Bölücülerle sokakta yiğitçe kapışacaklarına halk otobüsü hatlarını kardeşçe bölüştüler.
Yine dindar kardeşlerini Çankaya köşküne seve seve taşıdılar. Taşımasalardı, akp bu kadar güçlü olmayacak ve ilk erken genel seçimde çok şey değişecekti. Ülke bu kadar talan edilmeyecek ve akp bu ülkenin gerçek sahipleri olduğunu görecekti.
Çorbayı akp il ve ilçe merkezlerinde içerler ama mhp kongresinde slogan atarlar.
Kimse aslını inkar etmesin! Biz kırk kişiyiz. Kırkımızda birbirimizi tanırız.
Birisi saçmalayarak, Atatürk'e sığındığımızı belirtmiş. İşinize gelmiyor değil mi? Atatürk milliyetçiliği yürek ister, emek ister, adam gibi adam olmayı ister.
NOT: Bana saldıracak kendini bilmezlere şunu belirteyim. Beni hiçbir parti ve ideolojik sapkınlık esir alamadı. Kur'an-ı Kerim ayetleri ve imam-ı Azam fıkıhı dışında hiçbir dini tabayı tanımam! Atatürk ideolojisinden başka ideoloji tanımam.

Ağzına sağlık hocam

Geri