Ülkücülerden fedakar babaya meydan dayağı

Haberin yalan olma ihtimali kuvvetle muhtemel evvela mahalle teşkilatı diye bir şey duymadım bugüne kadar" MHP mahalle teşkilatı" çok saçma geldi bana.

Velevki haber doğruysa şaşırmam vakti zamanında bahçelinin ocakları kapatacağını duymuştum ve karşı çıkmıştım. Kapatmaktansa düzelt diyenlerdendim. Ancak her geçen gün düzeleceğine olan inancım azalmış durumda. Bence daha fazla kötü anılmaktansa kapatılsın ve mazisindeki şanı şerefiyle anılsın. Misyon elbette birileri tarafından, biryerlerde devam edecektir.

bende şahsen bir türklük şuuruyla gurur duyuyorum vatanamızı namusumuzu ülkümüzü korumak için elimden gelen herşeyti yapıyorum ama ülkü ocaklarına gereken deger veilmiyor ocaklarda başı boş insanlara ülkücü gözüyle bakmıyorum zaten üç beş zibidi arkası olması için takılıyolar adam dövmek için burad her telden adam oluyo koministide ülkücüyüm diye geciniyo tinercisi oluyo hapcısı oluyo o yuzden gençler kendileri cok iyi yetiştirmeli dogru bilgi ve arkadaşlıklar kurmalı

haklısın. toplanıp adam dövmekten başka yaptıkları bişey yok

sendemi ülkücü dayağı yedin ki bu kadar kan kusuyorsun? biribirinizi itham etmek yerine ülkeyi satanlara, bölmeye çalışanlara karşı birlik olun. bırakın bu boş lafları bir iki örnekle yola çıkarak hiç bir sonuca ulaşamazsınız. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Hadi geçtim;ülkü ocaklarına gençlerin arka yapma sevdasına gittiklerini.Ülkücüler kavgacı insandır,bunuda geçtim.hepsi tartışılırda adam ameliyat oluyor,belkide ölücek ama zanlılar serbest bırakılıyor.İşte bu tartışılamaz bir konu.

Internet Kafelerde, köşe başlarında, kale arkalarında
boş boş dolaşan elemanları siyasi araç olarak
kullanırsan böyle daha çok haber çıkar..

Bugüne kadar hangi ülkü ocağının kamuya devletin polisine askerine taş atan veya darp yapan bir eylemi var

veya bahsetiniz ınternet kafelerde köşe başlarında kale arkalarında top koşturan bu gençlerin çocukların ellerine molatof taş sopa verip gidin bu otobusü yakın gidin yolu kesin diye bir eylemi oldumu

Ocak kavramı derindir tabi anlamını bilene ülkü ocakları farklı bir ortam mhp teşkilatları farklı bir ortam
ama baki olan ülkücülüktür Türk milleti varoldukça ülkücülükde var olacaktır

Senin SöyLedikLerinLe, Benden ALıntı Yaptığın Mesaj Arasında nasıL Bir BağLantı Kurdun. ALemi Saf, Kendini AkıLLımı Sanıyorsun. Senin Derdin Din. Hangi Misyoner Sana Bu Görevi verdiyse O GeLsin karşıma.

Anlayan anladı bir sen anlamadıysan ben ne yapayım.

derdimin din olup olmaması sana iftira etme hakkı tanımazki ,bende senin gibi çirkeşleşip senin niyetin bölücülük hainlik desem hangi hain sana bu görevi verdi o gelsin karşıma desem aynı senin bayalığında bir mesaj olur değilmi? iftira atma !!!!çirkefliğin sonu yoktur!

(not: bana herhangi misyonerin görev verdiği felan yok.)

Geri