Elais' Alıntı:
Tutarlı dış politakıyı iyi bilirsiniz. Hem AB ye karşı çıkarsınız hem ambargodan yakınırsın, Unutma dünyada da savaştan çıktı bizim durumumuz şimdi orta da git bi bak bi ingiltre metrosuna arapsaçı gibi Almanya nın ekonomisini yaşam standardını gör Japonyaya bak atom bombası yedi dimdik teknonloji devi, bu ülke yağ mı üretemedi bu ülke buğday mı üretemiyodu ekmek karneyleydi, o günkü nüfüs bugünün yarısıydı yok savaştan çıkmış yok amerika ambargo koymuş kendinizi kandırın. İnönü, Ecevit, CHP bu ülkeye hiç bi zaman fayda vermemiştir vermez de Hem ülkücüyüm diye geçiniyosunuz gelipte CHP yi övüyosunuz. Şimşek çaksa AKP den bileceksiniz. Sizin bu paronayklığınızla sizinle hiç bir yere varılmaz. Daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum ben takım tutar gibi parti tutmam mevcut düzende daha iyi parti görürsem ona oy veririm. Benim için Türkçülük, Kürtçülük, Laikçilik, dincilik ilgilendirmez. Ben 2001 ekonomik krizde çalıştığım şirketin battığını bilirim ben nasıl işsiz kaldığımı bilirim, kim vardı o zamn ANAP_DSP_MHP hükümeti vardi. şimdi çok şükür herşeyim düzgün muntazam 5 sene içinde araba aldım ev de alcam Allahın izniyle siz oturun evde gecenin bi saati kalkın yorum yazınn....ABD ye kafa tutmuşmuş. Sonra o ABD geldi APO yu teslim etti. O hükümetin liderde Ecevitte nasıl oldu verdiler anlamdık dedi
Önce insanların hangi saatte yorum yapacaklarına siz karar vermeyeceksiniz.Evet ülkücüyüm,milliyetçiyim ve Atataürk'çüyüm.Bundanda gurur duyuyorum.Ve ülkücülüğü kimseden öğrenmiycem.Bir ülkücü herşeyden önce vatanseverdir ve vatanına yapılan en küçük bir hizmeti dahi kimden gelirse gelsin hayırla anar.Bu anlamdada rahmetli Bülent Ecevit insan olarak sadeliği ve dürüstlüğüyle siyasetçi olarak da ülkemizin milli onurunu herşeyden üstün tutan yanıyla saygıyla anacağım bir kişidir.Gerçekleştirdiği Kıbrıs harekatı ve bunun çerçevesinde ABD emperyalızmine karşı dik duruşu her Türk Milliyetçisi için gurur vesilesidir.1974 Barış Harekatından sonra Türkiye, Amerikanın ambargosuyla sıkıntılar yaşamış ancak Ecevit’in dirayetli, cesur duruşuyla teslim olmamış ve Atatürkçü,tam bağımsızlığa dayalı dış politikasını sürdürmüştü.
Ecevit AB konusundada ülke onurumuza yakışır bir tutum içinde davrandı.2000 yılı Kasım ayında açıklanan Katılım Ortaklığı Belgesinde AB, Kıbrıs konusunu yeniden gündeme getirerek Anavatan Türkiye’den 1999 Zirvesi’nin rövanşını almaya kalkmıştı.Başbakan Ecevit’in o tarihte yaptığı açıklama, şu anda iktidarda bulunan AKP’nin ve Tayyip Erdoğan’ın ders alması gereken niteliktedir.Açıklama onurlu dış siyasetin nasıl yapılması gerektiğine çok önemli bir örnektir.Ecevit Kıbrıs konusunu Anavatan Türkiye’nin önüne ön şart olarak getirmek isteyen AB yetkililerine şöyle diyordu:”Türkiye Kıbrıs konusu ile Avrupa Birliği adaylığı arasında bir bağlantı varlığını kabul edemez. Kıbrıs konusu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Kıbrıs Rum yönetimi arasında bir konudur. Türkiye, bu konudaki kararlı tutumu bilinerek Avrupa Birliği’nde üye adaylığına alınmıştır.
Bütün bunları takdir etmek CHP yi savunmak değildir.Kaldıki Ülkemize hizmet CHP den de gelse sadece egolarımı tatmin için bunu yok saymak ne milliyetçiliğe nede dinimizdeki vefa duygusuna yakışır.
Arabanızı iyi günlerde kullanamanız en büyük dileğim.Ancak o 5 yıl içinde herkes sizin kadar şanslı değildi.Aydın ovasında pamuk nerdeyse ekilmiyor, Ankara, Amasya, Eskişehir vb. bir çok ilimizde artık köylümüz pancar ekmiyor... Nerdeyse bütün çimento fabrikalarımız Fransız'lar tarafından alınmış.. Telekom, Tüpraş....
Buğday Üreticisini Akp İktidarı Perişan Etti..
Geçen yıl üretici maliyetinin yüzde 25-30 daha altında bir fiyatla buğday sattı, üreticinin ürününün bittiği dönemde fiyatlar yükselmeye başladı, şu anki piyasa fiyatları üretici satış fiyatının yüzde 30 fazlası. Çiftçi yine kaybetti.Esnafın büyük bölümü kepenklerini kapattı. Asıl tehlikeli olan ise, esnafın pek çoğunun evi ve dükkânı ipotekli durumda.
İşsiz kalmaktan söz etmişsiniz.Siz iş bulmuşsunuz ne mutlu.Ama bakın işsizlik 5 yılda nasıl düşmüş(!).
Aralık 2000, Hürriyet. İşsizlik geriledi, yüzde 5.6′ya düştü. Ekim 2001, NTV. İşsizlik geriledi, yüzde 8.5′e düştü. Aralık 2002, Takvim. İşsizlik geriledi, yüzde 9′a düştü. Eylül 2004, Milliyet. İşsizlik geriledi, yüzde 9.3′e düştü. Mayıs 2005, Vatan. İşsizlik geriledi, yüzde 9.5′e düştü. Temmuz 2005, Radikal. İşsizlik geriledi, yüzde 10′a düştü. Aralık 2005, Zaman. İşsizlik geriledi, yüzde 10.3′e düştü. Aralık 2006, Sabah. İşsizlik geriledi, yüzde 10.4′e düştü. Mart 2007, Referans. İşsizlik geriledi, yüzde 10.5′e düştü. Nisan 2007, Yeni Şafak. İşsizlik geriledi, yüzde 11′e düştü. Ve… Mayıs 2007, CNNTÜRK. İşsizlik geriledi, yüzde 11.4′e düştü.
Görülüyorki sizin gerçeğiniz 70 milyonun gerçeğiyle hiçde örtüşmüyor...