Ülkemizi Mükemmel Tanıtıyoruz, Turizmci Olarak Ayakta Alkışlıyorum Üstümüzdekileri...

ManigatöR

PlaYboY 69
Reaction score
0
Bu sayfaya erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

dostum yabancların türkiye yazcaklarnı sanmıyorum turkey yazmalısın resimler va acıklamalar oldugunu göreceksin.

Bu sayfaya erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

yabancılat türkiye yazmaz yazamazda zaten nerden bulacak da yazacak Ü harfini :O

Bu konuda bir evvelki ya da 2 evvelki hükümet zamanında çalışmalar yapılıyordu.Türkiye'nin "Turkey" değil de sanırım "Turkiye" olarak isimlendirilmesi üzerine.Amma velakin sonra ne oldu bilmiyorum.Yazılı ve görsel basında bu konuda bir habere rastlamadım bihaber oldum.

Güzel bir noktaya değinmişsin.DE hangi yanımızı düzgünn tanıtıyoruzda turizm kaldıki ?
ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR ÇOOOOK

Niye Gelsin Kardeşim, Siz Çağırdınız mı? Çaba Gösterdiniz mi? Ne Varki Neye Gelsin...

aaa olurmu turistler dört gözle bekleniyo ama sadece bayan olanları :goz:

güsel paylaşım olmuş eline sağlık

gelecek adam bole de gelir yha :p

güzeL bir konu oLmuş hakikatten ellerine sağlık...

haklısınız arkadaslar ülkemiz dünyada sayılı güzelliklere sahip bir ülke ama medyamız bile hergun kötu yanını göstererek bizi ülkemizden soğuttu ve kımse yeni bişey eklemiyor

Türkiye'yi tanıtımda,Tarkan ve rahmetli Barış Manço bile turizm bakanlığından daha fazla katkı yapmadılarsa namerdim!...

doğru onlar turkish yazar ama ben yine yazsalara bişey çıkacağını zannetmiyorum ingilterenin çoğu tanımıyo bilmiyo bile türkiye yi..

ßen de turizmci 0Larak bi iki $ey söLemeden geçmek istemiorum =) İnsanLar eğer Türkiye'ye geLicekse beLirLedikLeri yerLer wardır... Marmaris, ßodrum, AntaLya, KLeopatra Adası, Meryam Ana vs vs die... Sonuçta g00gLe en fazLa hiti 0Lan siteLeri beLirLi bi sıraya dizmekte... Türkiye yazınca da %99 türkLerin girdikleri site demek oLuor ki bu, şükrediorum cinseL içerikLi bişey 0Lmadığı için =) Ve son oLarak önemLi 0Lan nette nasıL gözüktüğümüz değiL. ßuraya geLen insanLarın ßizim hakkımızda ne düşünüpde geri döndüğü... Yani googLe'da turkey yazınca hiç birşey çıkmasada örnek geçen sene ßuraya geLen atıorum 1 miLyon turiste iyi bi şekiLde davranabiLirsek, hoşnut edebiLirsek 0 bi daha ki seneye 1.5 miLyon çok rahat 0Lur.. ve böle gider... =) saygıLarımLa..

mani google.com.tr den diil, google.com ve diğer yabancı uzantılarından arat bakıım neler çıkıyomuş acaba :)

Bu konuda bir evvelki ya da 2 evvelki hükümet zamanında çalışmalar yapılıyordu.Türkiye'nin "Turkey" değil de sanırım "Turkiye" olarak isimlendirilmesi üzerine.Amma velakin sonra ne oldu bilmiyorum.Yazılı ve görsel basında bu konuda bir habere rastlamadım bihaber oldum.

evet bu haberi bende duymuştum ve genelde Turkey yerine Turkiye kullanıyorum yazışmalarımda ve konuşmalarımda.. Ne kadar yaygınlaşırsa o kadar ii olur bence..

Geri