Üniversite Şeçimi ...!

yaramazcocuk35

New member
Reaction score
0
Teknik lise bilgisayar bölümünü bitirdim öss de say 1'iz. Bizim öğretmenlikten baska okuyacağımız kendi bransımızda bölüm yok. kendi öğretmenliğimizde en az 340 puan istiyor ben kendime güveniyorm ilk hedefim öğretmenlik olacak fakat alternatif oalrak baska bölümler yazmayı düsünüyorum biliyorum kat sayım düsecek ama baska sansım yok siz bunun için hangi fakülteleri önerirsiniz tabi iş olanağı da olsun:)

Önerilerinizi Bekliyorum.

bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri ben meslek lisesi çakışlı deilim say2 den girmeme rağmen burayı yazmıstım.gecen sene(2006) buraya say1 339 puanla girmiştim....ancak okulun kapasite yetersizliginden dolayı buraya bu yıl ogrencı almadılar 2008 de alırmı bilmiyorum.gelmek istersen bolum cok iiii ama biraz zor.bunu dısında bolum mersin unv erdemli uygulamalı ve işletmecilik y.o. da.yanlız dikkat ettiysen erdemli dedim yanı gelemek istersen bi arastır erdemlinin ne kadar b.ktan biyer oldugunu ona gore dusun burayı.ama dersen yaw ben fazla eglence istemiyom lise ögrencisi gibi unv okumak istiyom dersen bu bolumu dusun derim.burdaki ögrencilerin buyuk i cogunlugu meslek lisesi cıkıslı oluyo ek puan geldigi için....neyse çalışmalarında basarılar....

cevabın için teşekkürler fakat bu bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri eğitim fakültesimi yoksa teknik eğtim fakültesimi? we eğtitm fakültesi okuyan biri meslek liselerinde calısamıyormus ama teknik eğitim fakültesi okuyanlar calısabiliyormus wedaha yüksek maaş alıyormuş bu konuda bilgsi olan?

burası fakulde deil.bu bolum bilgisayar muhendisligi ile işletmenin birleşmiş halidir.ama illa ben bilgisayar ogretmenı olcam diyosan burdan cıkısta bi formasyon alırsın devlette calısmak için bak ben sana şimdi bizim okulun linkini vereyim kafanı kurcalayan soruların cevaplarını orda bulabıırsın...
http://www.mersin.edu.tr/bolumler.php?fid=56&id=252

Geri