Ünlü Alman spiker Türkiye'yle dalga geçmeye kalktı

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
2yyt4js.jpg

Ünlü Alman spiker Marcel Reif, Avrupa Şampiyonası için yaptığı değerlendirmede Türk Milli Takımı’na şans tanımayarak, guruptan çıkamayacağını söyledi. Reif, Berlin’de yerel yayınlanan B.Z. gazetesine gruplar ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, Avrupa Şampiyonası’nda A Grubunda yer alan Türk Milli Takımı hakkında, "Türkler için üzülüyorum" dedi. Şampiyonada Türkler’den bir şey beklemediğini ifade eden Reif, Türkler’in futbolu sevdiğini, bir kaç tane iyi oyuncularının bulunduğunu, ancak kendi güçleriyle ilgili gerçeklikten uzak olduklarını iddia etti.

VfB Stuttgart takımında iyi bir sezon geçiren Yıldıray Baştürk’ü ve Schalke’yle Şampiyonlar Ligi’nde sükse yapan Halil Altıntop’u evinde bıraktığından dolayı Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’e şapka çıkardığını belirten Reif, "O halde diğerleri çok iyi olması lazım" şeklinde görüş belirtti. Türkiye’nin grubunda yer alan evsahibi İsviçre’ye şans tanımayan Reif, Alman Milli Takımı’nın ise, oyuncularının formda olmaları durumunda zafere ulaşacacağını kaydetti.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=873534&Date=06.06.2008&ver=58

Alıntıdır.​

portekizden 1 puan aldık mı bız bu gruptan cıkıcaz o zamanda herkes gorecek.. 70 milyon sahada ... bizim futbolcularımız bunun bilincinde olsun yeter..

Bu adam ne sanıyokı kendini .

Çaplarını Belli ediyorlar Böyleleri Portekizden 1 puan değil 3 puan alcaz

sanki kendi takımları bizimkinden cok iyi

Hehe belki kızcaklar bana belki içimizdeki irlandalı dicekler ama bende pek cıkabilcemizi sanmıyorum.

Bu tip kupalarda en önemli bölge savunma ve bizim en zayıf yönümüz savunma, ortasahamız çok iyi ileride fena deil ama bunlar yetmio

Hehe belki kızcaklar bana belki içimizdeki irlandalı dicekler ama bende pek cıkabilcemizi sanmıyorum.

Bu tip kupalarda en önemli bölge savunma ve bizim en zayıf yönümüz savunma, ortasahamız çok iyi ileride fena deil ama bunlar yetmio

Biz en başta kaybettik öyleyse :goz:

Geri