Üstü çarşaf altı mini

hectorxl

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
7619175.jpg

Portecho grubu, “Studio Plastico” şarkısına ses getirecek bir klip çekti.

İŞTE O KLİP

Çarşafın altına mini etek giymiş bir kadının İstanbul’u dolaşırken görüldüğü klibin yönetmeni Berkun Oya, “Tepki alır mıyız diye pek düşünmedik, ancak çekerken tepki aldığımızı söyleyebilirim. Bize ‘Kafirler’ diye bağıran da, ‘Çok yakışmış’ diye dalga geçen de oldu” dedi. Grup üyeleri ise klipte yer alan üstü çarşaf altı mini etekli kadın fikrinin yönetmen Berkun Oya'ya ait olduğunu söyleyerek " Bize üstü kapalı bir hikaye çekeceğini söyledi " dedi.

Kaynak

Yuh :):)...........

süper reklam :D:D :):):)

Türkiye Bu Klibi Konuşuyor!

vc7iq.jpg

Türkiye bu klibi konuşuyor!

Altı mini üstü çarşaflı...

Alternatif Türk müzik gruplarından Portecho'nun yeni şarkısı 'Studio Plastico'ya çekilen klip büyük ses getirecek.

Klibin yönetmeni Berkun Oya altında mini etek olan çarşaflı bir kadını İstanbul sokaklarında dolaştırdı.

MTV Türkiye'de yayınlanmaya başlanan klip, MTV.com.tr’de de en çok izlenen videolar arasına girdi. Portecho’nun Studio Plastico klibinde üst tarafı çarşaflı ama altı mini etekli, Beyoğlu sokaklarında dolaşan bir kadının ilginç görüntüleri ile oldukça ses getireceğe benziyor...

Klibin yönetmeni Bergun Oya’ya neden böyle bir klip çekildi sorusuna, “Aslında aklımda daha uçuk fikirler vardı, ancak klibin sözlerini düşünerek böyle bir klip çekmeyi uygun gördüm, tepki alır mıyız konusununda pek üzerinde durmadık açıkçası, çünkü bu bir kontrast ve biz bunu dışarda da yaşıyoruz zaten. Ancak çekerken oldukça tepki aldığımızı söyleyebilirim, Çukurcuma sokaklarında bize “Kafirler” diye bağıran da oldu, “çok yakışmış” diye dalga geçende oldu” diyerek klibi çekerken yaşadıklarını anlattı.

İşte şarkının sözleri:

in the studio plastico, we are misunderstood
in the studio plastico, we all look so good

perfect ties, perfect smiles
get it 'round the pefect ones
perfect ties, perfect smiles
get into a smaller size

Kaynak

Millet Dikkat çekmek için, gündeme oturmak için, her yolu deniyor...

tam bir kalitesizlik örneği seçim öncesinde karaktersizlerin yapacağı türden bir iş.

küfrün ucu bucağı yok,,sıkıyorsa çarşambada -fatihte çekselerdi ya klibi... göreyim ben çarşafını eteğinin boyunu:)) dinleyeni kaç izleyeni kaç kişi grubu diye isim koysalardıya kendilerine.. bu sanatmı şimdi... neresinin sanatı...neyse sevenlerine bağışladım..:)

GuzeL bır Klıp oLmus bence cunku bunların gerceklerı cok ben bı keresınde bara gıtmıstım kadının kafasında turban altınde deri mını etek vardı ve bunun gıbı bır cok şeye sahit oldum. Bence bu KLıp farz ıcın kapandıgını soyleyıp te ıcındekı bastırılmamıs duyguları aynı anda ortaya cıkaran ınsanlara fena bır gonderme oLmus saygısızlıklada alakası yok bu arada sadece ornek gosterılmıs gıbı =)

Chp`nin carsaf acilimi olsa gerek.:biggrin

İnsanlar'ın dini tercihlerini bu kadar aşşağılamak hiç ama hiç hoş değil!! Siz nasıl diyorsanız deyin; ister laiklik-şeriatçılık diye değerlendrin, isterseniz başka türlü..... Ama bu insanların dinsel olarak değer verdiği çarşafa ve çarşaflı kadınlara düpedüz bir hakarettir!!

sacamsapan gereksiz bir klip bencede gundeme oturmaya calısıolar kı basardılar.

KLip O Kadar Korkutucu Duruyor Ki İzLemeyemedim BiLe, Gerçekten O Bayanın Görüntüsü Çok Korkutucu Duruyor, Şaka FaLan Da Yapmıyorum Gerçekten İçim Bi Garip OLdu Bakamadım BiLe...

AnLatıLmak İstenen Konuya GeLecek OLursak Bazı İsmi Lazım DeğiL Kesimin ILımLı İsLam İLe Şeriat Düşüncesinin Arasında KaLınmış OLan O KarmaşıkLığı Açıkca AnLatan GüzeL Bir Portre OLmuş, Kızmayın SizLere Az BiLe Bu KLip, GerçekLer Acıdır Ama Sonuçta Adı Üstünde Gerçek Gerçektir...

Saçmalığın ötesinde yani iğrenç bi klip olmuş... Bazı kesimleri çok öfkelendircek, bazıları da güldürcek tipten olmuş.. Dünya nereye gidiyor dedirticek bi video ...

Örtünüp de inançlısı olanı var (Gerçekten Allah inancı olup da örtünenler),
olmayanı var (Kastım eşarbı takıp, sevgiliyse sokak ortasında öpüşenler, daracık giyinip süslenenler)....

Gerçekten bu klibi çekenler değerlendirmeye kalkmak, onların zeka seviyesine inmek demek.
Allah akıl fikir versin daha ne diyeyim...

Geri