Üstada son görev_____

bikere Ataturkun ole bir sozu olamaz cunku rusyanın Ataturk zaten en iyi dostudur kurtulus savasında gelen yardımlar siyasi yardımlar ve turkiyeyi ilk tanıyan devletlerden biridir.2. olarak komizmi sana yannış anlatmıslar
komizm öcü degil bu kadar korkmanıza gerek yok komizm yasanması iimkansızdır hayatta olmaz sosyalism bile olmaz ogrenmek isteyen okusun en temel kaynakta kominzm .......................

Komünizm, komünistlik veya ortakçılık, sosyal örgütlenme üzerine bir kuramsal sistem ve üretim araçlarının ortak mülkiyetine dayalı bir politik harekettir. Komünizm sınıfsız bir toplum yaratma amacındadır. 20. yüzyılın başından beri dünya siyasetindeki büyük güçlerden biri olarak modern komünizm, genellikle Karl Marx'ın ve Friedrich Engels’in kaleme aldığı Komünist Parti Manifestosu ile birlikte anılır. Buna göre özel mülkiyete dayalı kapitalist toplumun yerine meta üretiminin son bulduğu komünist toplum geçecektir.

Komünizm'in temelinde yatan sebep, sınıfsız, ortak mülkiyete dayalı bir toplumun kurulması isteğidir. Sınıfsız toplumlarda en genel anlamıyla tüm bireylerin eşit olması, karşıt görüşlüleri için "ütopya" olarak atfedilir ve zorla yaşanmaya çalışılırsa kaosa yol açacağına inanılır.

Paris Komünü, gerçek anlamda komünal sistem yaşayabilmiş tek topluluktur. Bunun dışında Mahnovist hareket öncüllüğünde Ukrayna ve İspanya iç savaşı sırasında Anarko-komünist hareketle şekillenen (yaklaşık 4 yıl sürmüştür) toprakların kollektifleştirilmesi esasına dayalı olarak komünal topluluklarda kurulmuştur.

Komünizmi savunan akımlar arasında en yaygını Leninizm (Marksizm-Leninizm)'dir. Marksizm-Leninizm'e göre komünizme giden süreç burjuvazinin ortadan kalkmasını sağlayacak olan proletarya rejimi başlatılacak ve ardından komünizmin hazırlayıcısı sosyalizm aşamasına geçilecektir. Marksist kuramda son aşama olan komünizmin gerçekleşmesiyle devlet ortadan kalkacaktır.

.

son olarak zengin mason zumre asla komizmi sosyalizmi savunmaz cunku servetleri ellerinden gider...........stalinist diede birsey yoktur stalin yuzbinlerce insanın kartılı zulum gormesini saglayan barbarın tekidir.............

Bunların hepsi birbirinin aynısıdır aşama aşama yani apo ya bak youtubedeki videolarına stalin görüşünde.

“Biz ne Bolşevikiz ne de komünist; ne biri ne diğeri olamayız. Türkler milliyetperver ve dinlerine hürmetkâr bir millettir. ”
M.Kemal Atatürk

Ne diyo anti-komünistiz.Yani komünizme karşıyız.

Ben daha birazını öğrendim bu kadar konuşuyorum.Bana komünizmi savunma.
Hepsinin ne olduğunu biliyorum Allahu Alem...
Bunların hepsi milletin huzur ve güvenliğini mahveder.Tabiki biz iyiyiz biz buyuz biz demokrasiyiz diyecek.Hatırlatırım deccal da Ben Allah'ım diyecek....

Mason üstadı generale büyük tepki__

Mason üstadı generale büyük tepki

Emekli Tuğgeneral Cavit Yenicioğlu'nun Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası eski üstadı olduğunun ortaya çıkması tartışmaları da beraberinde getirdi.

resim98909_2.jpg

Emekli Yarbay Tevfik Diker
, subayların derneklere üye olmasının yasak olduğuna dikkat çekerek, "Rahmetli Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne zararlı faaliyette bulundukları gerekçesi ile kapattırdığı mason localarının TSK'nın general kadrosuna nasıl sızmış olduğunu ibretle seyrediyoruz." dedi.

"Org. Başbuğ, TSK'ya sızan localarla mücadele edecek mi?" sorusunu yönelten Tevfik Diker, TSK'daki yapısal bozukluğu ispatlayan tipik bir örnekle karşı karşıya olduklarını kaydetti. Diker, ülkenin selameti açısından, TSK'nın içindeki masonları, rotaryenleri ve lionslara üye olan mensuplarını temizlemesi gerektiğini söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, her türlü siyasi tesir ve düşüncelerin dışında ve üstünde olduğunu vurgulayan emekli Yarbay, şunları kaydetti: "Hürriyet gazetesinde yayınlanan taziye ilanındaki ayrıntılar çok ilginç. Bir general masonlukta 'Büyük Üstad' ve 'En Muhterem' olabiliyor. Ama o emekli paşa, diye savunma yapanlara sesleniyorum. Emekli olur olmaz bu makama kadar yükselmek locada mümkün mü? Dünyada emeklilikten başlayan ve bu makama çıkabilen bir başka örnek var mı? Taziyede masonik sembollere yer verildiği gibi yine masonluğa has kavramlar kullanılmış. 'Büyük Üstat' ve 'Evrenin Ulu Mimarı' gibi sözcükler buna örnektir."

kaynak

harbiden ya ne zaman üstad oldu bu masonlar memleketin anasını ağlatan bunlar değil mi?

Masonlara ne zaman üstad der olduk...

Arkadaşım bu bir rütbedir masonlar arasında.

Maşrıkı azam şark masonları arasında en büyük derecedir.

Türkiye de Ahmet Salih Korur(rahmetli Menderesin müsteşarı).Mim Kemal Öke maşrıkı azam olmuştur.

Bu makam 33.derece masonluktan daha üst düzeydedir.

Celal Bayar 33. derece mason A.Salih Korur maşrıkı azam iken Celal Bayara emir verirdi.Görünürde Celal Bayar cumhurbaşkanı idi.

Örtülü ödenek genelde müsteşarların sorumluğunda iken Menderesin idam sebeblerinden biri hiç ilgisi olmadığı halde tahsisatı mesture yani örtülü ödenek olmuştu.Ama Türkiyede maşrıkı azam asamazsın.Yoksa harp çıkar.

Arkadaşım bu bir rütbedir masonlar arasında.

Maşrıkı azam şark masonları arasında en büyük derecedir.

Türkiye de Ahmet Salih Korur(rahmetli Menderesin müsteşarı).Mim Kemal Öke maşrıkı azam olmuştur.

Bu makam 33.derece masonluktan daha üst düzeydedir.

Celal Bayar 33. derece mason A.Salih Korur maşrıkı azam iken Celal Bayara emir verirdi.Görünürde Celal Bayar cumhurbaşkanı idi.

Örtülü ödenek genelde müsteşarların sorumluğunda iken Menderesin idam sebeblerinden biri hiç ilgisi olmadığı halde tahsisatı mesture yani örtülü ödenek olmuştu.Ama Türkiyede maşrıkı azam asamazsın.Yoksa harp çıkar.

Türkiye de mason felan kalmadı.Ergenekon masonluğun türkiyedeki koluydu.Onların devri bitti.Türkiye masonluğun tamamen bitmesi Mehdi'nin zuhur alametlerinden biri zaten.Ergenekon bitti şuan da kırıntıları topluyolar yakında kırıntı da kalmayacak..=)

Geri