Üsttéki hakkında dédikodu çıkart =)

üsttekide herkesi adıyamana davet edip kaçırıyomuş varını yoğunu alıp testereyle doğruyomuş

ADIYAMAN MERKEZ BEKLERİZ İSTEYEN HERKES GELEBİLİR PM AT YETER:Sopa

dıormus gelenın donunu bileme alıormuş zuhaaaaa:D

şirine' Alıntı:
üsttekide herkesi adıyamana davet edip kaçırıyomuş varını yoğunu alıp testereyle doğruyomuş

yenge amma hızlısın:Sopa once ben yazdım ama :(

Valla Üsteki Üye Altın Portakal Ödüllerinde En iyi yönetmen ödülü alacak iken engellendiği söyleniyordu en son ::D :D :D

ne attım ama :D

senin için karagümrüğü yakmış sonrada paşa paşa yatmış diyolar

sen icin mıroluyum dıe yaşlıları kandırıpyardım bahanesi ile kapkaç yapıor dıorlar :D:D:D:D

Seni Gecenlerde Magazinciler Selülitlerinle Yakalamiş :))

senin içinde silikon yaptırdı diyolar ama...

ben bır orospu cocuguyum.benım hakkımda ne dedıkodu cıkarırsanız cıkarın. benım anamda bacımda fahıse.
despt ıı tanır anamla bacımı.demı despot.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
..

.
.
.
.

..

sikilopus' Alıntı:
ben bır orospu cocuguyum.benım hakkımda ne dedıkodu cıkarırsanız cıkarın. benım anamda bacımda fahıse.
despt ıı tanır anamla bacımı.demı despot.

haklısın sikilopus. ananıda bacınıda ıı tanırım. gercı herkes tanıyo.

despot0:

bune ya benım adımla nası mesaj atılıyo

orospu cocugundan alıntı yapmıstın ya . bıde ben yapayım dedım

erekekde selülit yuhhh

senin içinde okadar zevksizki avatar bıle secemez ozdan avatar yok resmı koymuş diorlar :D:D:D :p

kız arkadsı onu terk edınce sıteye avatar koymak ıcın mankenle foto cektırdı yanındakıde amator manken dıorlar:p

konun tekrar acılmıstır. yukarıdakı sıkılopus adlı serefsız ve orospu cocugunun yuzunden konu bır surelıgıne kapatılmıstı. herkese ii forumlar.

ettıgım kufurlerden dolayı herkesten ozur dılıyorum.ama bu kufur ettıgım kısler bu sozlerı gercekten fazlasıyla hakedıyolar.

maxi naptın sen nie küfür edion sakin baba sakin senden için söle böle diolar :):):)

Geri