Üsttekini bir yere götür..

Beni Kimse Bİ yere Goturmuyomu simdi ? HaaA ?

gidelim de napcaz orda :D:D

gs_hacker senle stada gideriz ayıp sna:D:D

Gs Stadina Gitceginize Bjk inönüye Gidin

Ali Samiyeni Yapanlara Akil Verirsiniz :hhmanD

üsttekini maç konuşulmayan biyere götürmek lazım

Üstteki üye var ya arkadaşlar milletle gezip dolaşıyomuş...sevgilisini aldatıyomuş...çok ayıp kopuk yakıştıramadım sana :)

Kopuk Yaparmi Yapar ADi Üstünde Kopuk Kirmizikiz Ben Seni Nereye Götürem Simdi

Hadi Gel Ölesine Gezelim Para Harcencek Yerlere Gitmeyelim Ama Bak Daha Yilbasi Hediyesi Alcez :hhmanD

hımm nereye götüreyim qi seni.. :D

parka gdelim ::D

Dadi Cimri Demis Bana Yaaa aaaaaaaa Olmadi Ki Yaa

Tmm Yoru Laila Ya Gidioz Hazirlan Aksama Dadi

Joker_34 Sen Abi Parka Gidekoy Benim Lailada isim Var :hhmanD

Arkadaşın Lailada işi varmış bi yere götürmüyorum bu nedenle...:hhmanD

senı ben cubbasa gorturum anlasalım :p ıckılerde senden ooh bedawaya eylence daha ne ıstıon ayın atesi :)

Seni ben Dusseldorf'daki televizyon kulesine götürmek isterdim, ordan aşağıya atlar bol bol adrenalinle kopardık :)

Teşekkür ederim Alp ama ben içki içmem...Başka yere götür beni sağlığımıza zararı olmayacak yerlere...Ayşenurcum senle ben cafeye gidelim olur mu canım?..

Olur:) Sonra da maç seyretmeye gidelim. Fb-Gs olsun, karşılıklı tribünlerden izleriz artık :)

madem mac ızlemek ıstıon senle karagumruk macına gıdelım tammım ayın atesınıde al onada kawe borcum war cubbasa gelmıor ondamacta kahwe ısmarlarız warmı baska gelen takıma destek ;)

ALpMontana' Alıntı:
madem mac ızlemek ıstıon senle karagumruk macına gıdelım tammım ayın atesınıde al onada kawe borcum war cubbasa gelmıor ondamacta kahwe ısmarlarız warmı baska gelen takıma destek ;)
bende geliyoruuummmm :D

Guya BEni CAfeye Goturcekti hala gidemedik :)

Ayşenur abla ben seni annemlerin gününe götüriyim...:hhmanD

Geri