Üzgünüm Kaspersky :..( Aşkımız Buraya Kadarmış...

sülFiriK

New member
Reaction score
0
İstanbul hülen! Ne öle monitördenmiş oturduu yerde
Yabancı bir forumda görmüştüm betasını.. İçim kıpır kıpırdı, umutluydum. Söz vermiştim kendime tam sürümü çıktığı günü indirecektim trial mrial! Günler haftalar birbirini kovalamıştı ve en sonunda Kaspersky 2006 çıkmıştı :D Özgürce dolanabilicektim serial warez sitelerinde, herkesin korktuğu linkleri ilk ben tıklayacaktım artık :D Büyük bir zevkle yüklemiştim onu! Ama bir sorun vardı :eek: Sistemimi kastığını farkettim.. Henüz haftası dolmamışken değiştirdim bilgisayarımı! Artık sırtımı yaslayabileceğim bi antivirüsüm vardı! Ama sisteme tekrar kurduğumda ram'imin kasıldığını farkettim :mad: 1 gb. ram'i nasıl kasabilirdi?

Gold'dan gittim ve ram aldım geçen hafta. 2 gb. oldu ram ama kaspersky banamısın demiyor :Sopa

Böyle olmamalıydı dostum... Adı üstünde kaspersky, kasar bilgisayarı derlerdi; inanmazdım.. Ve şimdi; üzgünüm kaspersky :ter: Aşkımız buraya kadarmış..

Ve neye bozulacaksın biliormusun? Seni üç kuruş değeri bile olmayan (tamamen free) bi AV'ye satıyorum! Bundan sonra AVG kullanıyorum :cool: Kapak olurda bundan sonraki versionlarında toparlarsın kendini gözüme girmek için :)

Paylaşmak istedim dostlarım...

yerlerdeyim....

1024 + 2048 ramim var 2 ram kuş gibi kasper kullanıyorum + olarak saece 1gb ramliykende hiç kasmadı :S 2006 kullanıyorum..

o senin sorunun..

ZoneAlarm Pro + Kaspersky + Spyware Doctor + comp. açık olduğu herzaman photoshop cs2'de açık olur. SQL'i saymıyorum :goz: Bilgisayarı açtım ve bu programlar aktif. Söle bakalım net'e mi girersin yoksa fotoşop mu çalışabilirsin :goz: Bende bilirim cıscıbıl bilgisayarı hızlı kullanmayı :) Ama durum seninki gibi deil neyazıkki.. İşlemci 2,66 x2 bide..

kaspersky çok güzel yaa 1 gb ram de kasmıyodu bende valla

aynen bende de öyle kastığı felan yoq. bendede 1 gb ram war. paşalar gibi çalışıyo. kasper den delikanlısı yoq..

6.0.300 final versiyonunda sistem kullanımı sorununu çözmüşler bende 256 ram var ve hiç de kasmıyor.tabi free antivirüs yükleyeceksen virüslere ve trojanlara da katlanacaksın...

walla celeron 1.2 ve 256 mb ram kullanıyorum.kasperi daha önce biçok kez indirdim ve kastığı için hep sildim.ama 2006 300 versiyonunu kurdum şimdi.tıkır tıkır çalışıyor.ötekilerle boşuna zaman harcamışım daha şimdiden 10 tane malware,adware ve trojan buldu saygılar...

senin hdd de sorun var dostum

pc nin kasma nedeni sadece ram degildir

eger donanmimlar ii ise hdd yapar veri transferi yavaşşa hdd de kasar pc

Avast kullanıyordum demodu günü biteli 1 hafta oldu.Bişe de kurmadım ama kasperskyi kurdum daha once bende kasmamıstı 1 gb ram var ondandır sanırım.

arkadasım bende 1 gb ram war..hem karspersky 2006 hem zone alarm pro hemde spyware doctor war...we emin ol su anda pc çatır çatır çalısıo haa eskiye göre elbette biras agır ama..
bence sorun senin raminde diil başka nedenleri olmalı..

sorun nerde bilmiyorum ama...
eğer st.anger weya schranz'a sorarsan belki problemine çözüm bulabilirler..

yaa arkadaşlar herşey ram değil yaa işlemci gücünü de hesaba katın artı işlemci ile anakartın da uyumlu olması lazım yoksa pc düzgün çalışmazki bende dual işlemci 3.0 war 2x512 dual ram war çalıştırmadığım program yok 20 tane programı aynı anda çalıştırıyorum senin parçalarında sorun olmayabilir belki anakart o kadar rami kaldırmıyodur belki onu bilemem ama herşey ram değil işlemci gücü ile işlemci anakart uyumu çok önemli

kaspersky'nin 6 sürümü eskisi kadar kasmıyor ama yine de 512 ram kullanıcılar için sıkıntılı, kaspersky on demand, nod32 on access bence.

512 benim bir sorun yok ama yinede kınadım kasperskyı arkadaşa yamuk yapmış..ikili oynama kasper..:)

bendede kasmıyodu 512 wardı ama ,yaa bırakın yaaa ota boka wirüs war diyip siliyo we silme diyemiyon bi ara windowsa wirüs war dedi en iyisi nod 32 kimsenin etlisine sütlüse karışmıyo gelen giriyo geçen geçiyo eheuheuhuehuehe nod32 kullanıyom m uhteşem

züper züper züper nie daha önce görmedim ben bunu

Geri