sülFiriK
New member
- Reaction score
- 0
Yabancı bir forumda görmüştüm betasını.. İçim kıpır kıpırdı, umutluydum. Söz vermiştim kendime tam sürümü çıktığı günü indirecektim trial mrial! Günler haftalar birbirini kovalamıştı ve en sonunda Kaspersky 2006 çıkmıştı
Özgürce dolanabilicektim serial warez sitelerinde, herkesin korktuğu linkleri ilk ben tıklayacaktım artık
Büyük bir zevkle yüklemiştim onu! Ama bir sorun vardı
Sistemimi kastığını farkettim.. Henüz haftası dolmamışken değiştirdim bilgisayarımı! Artık sırtımı yaslayabileceğim bi antivirüsüm vardı! Ama sisteme tekrar kurduğumda ram'imin kasıldığını farkettim
1 gb. ram'i nasıl kasabilirdi?
Gold'dan gittim ve ram aldım geçen hafta. 2 gb. oldu ram ama kaspersky banamısın demiyor :Sopa
Böyle olmamalıydı dostum... Adı üstünde kaspersky, kasar bilgisayarı derlerdi; inanmazdım.. Ve şimdi; üzgünüm kaspersky :ter: Aşkımız buraya kadarmış..
Ve neye bozulacaksın biliormusun? Seni üç kuruş değeri bile olmayan (tamamen free) bi AV'ye satıyorum! Bundan sonra AVG kullanıyorum
Kapak olurda bundan sonraki versionlarında toparlarsın kendini gözüme girmek için 
Paylaşmak istedim dostlarım...
Gold'dan gittim ve ram aldım geçen hafta. 2 gb. oldu ram ama kaspersky banamısın demiyor :Sopa
Böyle olmamalıydı dostum... Adı üstünde kaspersky, kasar bilgisayarı derlerdi; inanmazdım.. Ve şimdi; üzgünüm kaspersky :ter: Aşkımız buraya kadarmış..
Ve neye bozulacaksın biliormusun? Seni üç kuruş değeri bile olmayan (tamamen free) bi AV'ye satıyorum! Bundan sonra AVG kullanıyorum
Paylaşmak istedim dostlarım...