ßaterist'Ler ßuraya ..

cok güzel lem bu eğlenceyi buldum...

aha aha güselmiş lem bateriyi değiştircektim bilgisayar kurcaz terine :p

Arkadslar iki sey isticem.Bateri sahibi olan arkadaslar baterilerinin resimlerini topic e koysalar?Bide bateri almayı dusunuyorum sizce bi amatör için nasıl bi bateri,ne kadarlık bi bateri??Tavsiye bekliorum.:eek:

bateri alcaktım,demekki arık adsl yetecek.. :D

AfresiaB' Alıntı:
Arkadslar iki sey isticem.Bateri sahibi olan arkadaslar baterilerinin resimlerini topic e koysalar?Bide bateri almayı dusunuyorum sizce bi amatör için nasıl bi bateri,ne kadarlık bi bateri??Tavsiye bekliorum.:eek:

Bence amatör için değilde sürekli kullanabileceğin bir bateri al.Biraz paraya kıy.Mesela Tama alabilirsin.Hem öğrendikten sonra kendini geliştirmen ve uzun süre çalman için harika bir marka..

Gerçi bateride profesyonel olan arkadaşlarıda dinle

kardeşlerim bana 100 ytl civarında elektronik veye akustik bateri lazım acil!!!!

Karma Dai TurnTabLe CaLacaqımız bi yer yokmu :)

Bide Ben Orda WantiLatör'ü caLıştıramadım :)

ozkn33' Alıntı:
kardeşlerim bana 100 ytl civarında elektronik veye akustik bateri lazım acil!!!!

Bu istediğiniz fiyata verimli bir davul seti (elektronik ve ya akustik) bulmak imkansız gibi bir şey fakat AKITA SOUL DRUM elektronik bateri var fakat bigisayar ile bağlantı yapılmadan çalışmıyor.bu yüzden amatörler için tasarlanmıştır.fakat sana tavsiyem ikinci el temiz kaliteli bir bateri topla ki 100 ytl değil de 600 ytl falan gözden çıkar çünkü İstanbul radiant sıfır 14 inç hi-hat 200-250 ytl civarı çünkü işçilik var ....Bunlar bir tarafa evde çalışmak için dar alanlarda rahat çalışma yapabilmek için sana tavsiye edebileceğim en elverişli elektronik bateri YAMAHA modelinin DD-55 veya DD-55c serisi ikisinin arasında da çok büyük bir fark yok zaten .. kendini ritimsel kulak olarak bu alette rahatça geliştirebilirsinn

saygılar......

kardeş çok güzel sağol bana akustik veya elektro bateri lazım durumum pek iyi değil şöyle 200 YTL yi geçmeyecek civarda bişeyler yardımcı olursanız sevinirim

Geri