ßiLqisi oLan yardım edebiLir mi?

ykdc

New member
Reaction score
0
Mirtaron
Risperdal
Paxil
ArkadaşLar doktora gittim.Psikiyatra bana aşırı şüphecilik(paranoyak)dedi ve bide bu ilaçları verdı.bunları kullanınca butun vücudum uyusuyor.hiçbir şey yapamıyorum.acaba bu ilaçlar gelecekte bende uyuşukluk yapabilir mi.?
gelecekte hantal insanlar gıbı mı olucagım...
eger oyle olucaksam kullanmayayım.

dostum ilacın yan etkileri reçetete yazılıdır,o yan etkiler kalıcı olmaz,merak etme

Paxil Kullandım =)

Doktor Dozu Nasıl Verdi, Senin Durum Neyi Gerektirdi Bilmem...
Ama İlk 15 Gün Yarım Doz, Sonra Tam Doz Aldım Paxil'i... (Doktor Tavsiyesidir)

Sabah İşe 9'da Gidiyordum =) Biraz Uyku Ağırlığı Ve Sersemlik. Oda İlk 15 Gün...

No Problem Yani. İlaçların Saatini Aksatma. Yoksa Bişeye Benzemez Tedavi. Bir Saat Bile Çok Önemli.

Ayrıca İlacı Birden Bırakma. Doktor İlacı Bırakırken Sana Düşük Dozda Bir İlaç Vermeli. Birden Bırakırsan Vücut Afallar...

Bende De Gözlerde Sulanma (Ağlama İsteği Yani), Panik Atak, Paronayaklık, Agorafobi Vardı =)

Geçmiş Olsun Arkadaşım...

Edit: Bu Tür İlaçların Yan Etkileri;

Baş Dönmesi, Mide Bulantısı, Bazen Kusma, Halsizliktir.
İlk Başlarda Olur Ama Bünye İlaca Alışınca Geçer. Yani Bunlar Olursa Hemen Panikleme.

Ayrıca Cinsel İstekte Bozuklukta Yaparmış... Şimdi Gördüm.

CİNSEL İSTEK BOZUKLUKLARI
Hipoaktif (azalmış) cinsel istek bozukluğu
Cinsel eylem için, cinsel fantezi ve isteğin yokluğu ya da yetmezliği söz konusudur.
Cinsel tiksinti bozukluğu
Bir cinsel partner (=eş) ile cinsel ilişkiden kaçınma veya iğrenme ile karakterizedir.
Cinsel istek sorunu olan hastalar, cinsellik hakkındaki bilinçdışı korkularına karşı korunma amacıyla savunma olarak cinsel isteğin engellenmesini kullanabilirler. Cinsel isteğin kaybı kronik anksiyete, depresyon, merkezi sinir sistemini bastıran ilaç kullanımı ile de görülebilir. Cinsel istek kaybı evli çiftler arasında, kadınlarda daha fazla görülmektedir.

Alıntı'nın Kaynağı İçin TIKLAYINIZ

Biraz Uyku Ağırlığı Ve Sersemlik
bunların yanında bide refleks lerimde gözle görülür bi biçimde azalma oldu mesela 2 saat yolda bır otomobıl bana korna calınca zar zor kenarı cekılıyorum vs... kısacası cok hantall oldum..

(Sen bunu kullanırken sende ürolojık bi sorun oldumu)

bu ilacların etkisi bunLar zaten belli bir süre sonra düzelirsin aldırış etme ;)

Biraz Uyku Ağırlığı Ve Sersemlik
bunların yanında bide refleks lerimde gözle görülür bi biçimde azalma oldu mesela 2 saat yolda bır otomobıl bana korna calınca zar zor kenarı cekılıyorum vs... kısacası cok hantall oldum..

(Sen bunu kullanırken sende ürolojık bi sorun oldumu)

Hacı O Nasıl Soru La =)

Yukarda Yazmıştım Ama Yine Yazayım, Editlediğimde Görmedin Sanırım.

Ayrıca Cinsel İstekte Bozuklukta Yaparmış... Şimdi Gördüm.

CİNSEL İSTEK BOZUKLUKLARI
Hipoaktif (azalmış) cinsel istek bozukluğu
Cinsel eylem için, cinsel fantezi ve isteğin yokluğu ya da yetmezliği söz konusudur.
Cinsel tiksinti bozukluğu
Bir cinsel partner (=eş) ile cinsel ilişkiden kaçınma veya iğrenme ile karakterizedir.
Cinsel istek sorunu olan hastalar, cinsellik hakkındaki bilinçdışı korkularına karşı korunma amacıyla savunma olarak cinsel isteğin engellenmesini kullanabilirler. Cinsel isteğin kaybı kronik anksiyete, depresyon, merkezi sinir sistemini bastıran ilaç kullanımı ile de görülebilir. Cinsel istek kaybı evli çiftler arasında, kadınlarda daha fazla görülmektedir.

Alıntı'nın Kaynağı İçin TIKLAYINIZ

Bu Arada Araba Kullanırken Bende De Dalgınlık Oluyordu. Prospektüsü Okursan "Araç Kullananlar Ve Dikkat Gerektiren İşlerde Çalışanlar Daha Dikkatli Olmalıdır" Gibisinden Bir İbare Göreceksin.

ilk basta görmedim ben yaf hacı walla bende öyle oLdu shok oldum :S

Geri