ßu Lancer Türkiyede...!!! [ Lancer ] Hırşın Sexsi ßir O Kadar MükeMMeL..!

GhOsT

Tuning Moderatör
Reaction score
0
yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara..

357r11j.jpg

1z38paa.jpg

2ahf9me.jpg

15n69hg.jpg

33dxlxg.jpg

1416pu0.jpg

2j603g3.jpg

1sfaj7.jpg

4jpa4g.jpg

34nmq2d.jpg

33yjpfr.jpg

2ljn5lt.jpg

2gwhlpg.jpg

2mmvhg1.jpg

2psm8mf.jpg

ic modıfıyede ne war acaba...

Güzel makina

geenelde ulkemıde dıs modıfıyeyı bole abartanlar ıc modıfıyeyle ılgılı bısı yapmıolarda bı bas yeter tarzı takılıolarda ondan merak ettım :D

geenelde ulkemıde dıs modıfıyeyı bole abartanlar ıc modıfıyeyle ılgılı bısı yapmıolarda bı bas yeter tarzı takılıolarda ondan merak ettım :D

ispikcim dediğin doğru modifiye listesi aracın tesisat warmı bilmiyorum..

Mitsubishi Lancer

Araç Sahibi : Coşkun KAYA

Komple Body Kit
Arka Cam Üstü Evo IX Spoiler
Bagaj Üstü Spoiler
Logo iptalleri
17 inch Kosei Jantlar

süper yapmışlar helal olsun

Evo Her Zaman Göz Doldurmuştır Fakat Bizim Ülkede Genelde HepDış Görüntüye Daha Fazla Önem Veriyorlar..

yok asLında bizim ülkemizdede motora önem werenler war..

hatta izmir fuarında bi evo wardı yha 600 yada 750 hp di adam motora yaptığı masrafla araç 200-250 milyara patlamış adama kendi diyor sahibi wideoları war ancak aracın resimlerini bulmaıorum bulursam paylaşıcam..

yok asLında bizim ülkemizdede motora önem werenler war..

hatta izmir fuarında bi evo wardı yha 600 yada 750 hp di adam motora yaptığı masrafla araç 200-250 milyara patlamış adama kendi diyor sahibi wideoları war ancak aracın resimlerini bulmaıorum bulursam paylaşıcam..

izmit evo 750 hp ... aklıma bi tek TM evo6 geliyr ... mantar tuning gökmen in aracı ... ama 200 milyar masraf mı ? he he he :goz::goz:

iyide bu araç evo degilki lancer farlarına dikkatli bakın anlıycaksınız

waLLa banada lancer gibi geliyor ama aldığım 2 sitdede evo diye geçtiği için değiştirmedim...

dediğin gibi aracın içi boş...

Geri