ßugune Kadar size komik geLen Lakap

tötü kesik bizim burdaki bi adamın lakabı :D

bizim ilçedeki lakaplardan bazıları:
DÖLLER
31ler
AZGINLAR
inanmayacaksınız ama hepsi gerçek:)

Behçet- körpe- Kazma-Kök-Çamış-Çomuk- Yakın cevremde kullanılan lakaplar

entel maganda ve beton tavsan :durdurun ( hatırlayamadıklarım da var :/)

Kefere :)
Bizim arkadaşın lakabıydı:D

banada bundan yıllar once volken turbo dıolardı hem kısa ve cok hızlı olusumdan ee bıde o zman re-volt manyaı tayfanın en onde gıdenlerınden olduumdan ole kalmıstı uzun sure:melek
bu arada adım wolkan hanı benzer olduu ıcın gercı anlasılıodur ama:D

Çükümen dayı
Haydar
Odun

(özellikler oduna cok gülüom hala aklıma geldikce gülüom yha :D

NormaL Üyelerde imza yetkisi yokda.Sendeki bu imza yetkisimi yoksa öle yazıyonmu:goz:

YOq dostuM Kendim yazıyorum.. qeRcek Nickim CybeRiaN .. SenqRoniZe nickini öyLesine yazmıstım iLeride Msj sayım Arttığında değiştiricem o yüzden İMza Tarzı ßirsey atıyoRum ßazen ;)

p....ç meriç arkadasım lakabıydı

Lise son sınıfta , matematik dersinde dönemin sonlarına doğru hocamız öss ye hazırlık babında sorular çözüyordu...tabii sınıfın büyük bir kısmı öss ile alakalı olmadığından sınıfta genel bir uğultu durumu mevcut .Hocamız da normalde gayet disiplinli ders anlatır ,fakat durumu bildiğinden herkesi kendi haline bırakmış ,sadece ilgilenenlere soru çözüyor...

Durum bu iken , bizim arkadaşlardan birisi de dersten sonra oynanacak bir halı saha maçı organize etmiş..Fakat oynayacak olanlardan birisi kıvırmış , ayakkabım yok diye oynamaktan vazgeçmiş.eleman napsın sıraların arasında dolaşarak onun yerine oynayacak adam arıyor...

Tam bu sırada sınıfta genel bir sessizlik oldu...bizim matematikçinin ağzından şu cümle döküldü...

Hayırdır oğlum ne o Konsomatris karılar gibi masa masa dolaşıyorsun.......

Elemanı bütün okul bir süre Konsomatris diye çağırdı , daha sonra kısala kısala Kosti kaldı lakabı...

Bizim bir arkadaş tabii ,,, Ben değil yani....:goz::goz::goz:

ben bir arkadaşıma Fosil demiştim. yontulmamış kalas gibiydi çocuk
bir arkadaşıma da fenerli diyordum. daha kötü lakap ne olabilir ki

şişman rambo bi hocaya diyoduk o hep güldürüyo beni:D:D

Geri