çinler,le Sizinde Ilginiz Var

cinler sandiniz gibi basit bir konu degil, görmek isteyenler vallaha sapitir
nerdenmi biliyorum? bazi kaynaklarimiz var ama maalesef gizli tutulmasi lazim

bu işler adamı şişler fazla kurcalayıpda bokunu cıkartmamak lazım

paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler

Bu Ne Cahillik Böyle Anlamadığım Halde Yardımcı Oluyım Demek Ne Demek Sakın Bu Işin Ehli Dısın Da Kimseye Danısmıyın Ve Yardım Almıyın Bu Basit Bir şey Diğil Allah Korusun Sonu Düşünemiyeceğiniz Felaketlerle Biter Ben Idda Ediyorum 10 Kişiden 8inde Cin Var Eğer Bu Konu Cok Ilği Görse Idi Bu Konuyu Acıp Bazı önerilerim Olacaktı ..

Ben böyle şeyleri kaale almam.Ben Kur!an !a iman etmedikmi?Ettik.Kuran da en üstün varlık insandır denilmiyormu?Deniliyor.Tek yaptığım tuvalete sol aykla girmek ve alışkanlık olduğundan nas,ihlas ve felak surelerini okumak.Ama herşeyden önce Allah'a ve kendinize güven.

İsteyene uzman olmadığım veya konuşmadığım halde yardım edebilirim.İsteyen pm atsın...

katıLıorum.. herşeyden önce Allah'a ve kendimize qüvenmeLiyiz.:goz::goz:

Ya bu cin gördüm,seanslara katıldım,onla konuştum,yanıma gelio,bana yardım edio diyen şahıslar eğer biraz araştırırsanaız bunun affı kesinlikle yoktur,o insanında cininde sonu diğer dünyada ateştir... Ayrıca gelen cin ilk önce insana yardım edermiş gibi görünür,gelecekten haber verir,sonra rüyalarına derviş yada önemli islam alimlerinden biri gibi görünür o insanın kendisini önemli biriymiş gibi hissetmesini sağlar.O insan önce ben dervişim,sonra ben peygamberim,daha sonra ben rabbim der iyice sapıtır.HAŞAA tövbeler olsun! Daha sonra istediklerini yaptırmaya çalışır sen yapmazsan seni korkutur cezalandırır,zaten o an sen onun kuklası olmuşsundur.Bildiğim kadarıyla gelen her Cin insanlara zarar vermeye çalışır,insanları Allah yolundan hak yolundan ayırmaya çalışır çünkü cinler bizden önce yaratılmış dünyada.Allah bizleri yarattıktan sonra dünyaya göndermiş,anlamışlarki insanoğlu kendilerinden üstün ve dünyada cinlerde insanlara o gün bugündür kıskançlıklarından korkutmaya,uğraşmaya başlamışlar.Fakat müslüman cinler zararlımıdır bilemem.Benim bu konuda bilgilerim bu kadar kısıtlı ama tek bildiğim bir şey var: İnsanoğlu ile Cinler farklı boyutta yaşıyor o yüzden cinler insanların yanına farklı frekanslar alarak geliyor...Bu işlerle uğraşan ve bu üç harflilerle temas ve iletişim kuranların vay halineki onlar zaten bunun cezasını bu dünyada korku içinde yaşayarak öbür dünyada ise cehennem ateşinde kawrularak ödeyecekler :(

ne yani masturßasyon yaparken insanlar üstlerinimi örtecekler ne alakası var yahu

Biz onlarla anlaşma yaptık...Ne onlar benim dünyama karışır nede ben onların dünyasına girerim..
Ben onlara bulaşmadıktan sonra hadi bakalım onlar bana bulaşsında göriyim..
Onlar haddini bilsin..Benim insan olarak onlardan üstünlüğüm var..Yüz vermeyin, yüz verdikçe şımarırlar..

Sİmgem ArkadaŞimiz Haklilik Yani Var Yanliz Cİnler ,rİn Hepsİ DedİĞİ Gİbİ KÖtÜ DİĞİldİr MÜslÜman Cİnler KÖtÜlÜk Yapmaz.lar..

ya tuvalet duasıda mı varmış benim bildiğim tuvalette sıçılır işenir ha AYAKTAN İŞE HA OTURARAK NASIL İŞEDİĞİN DEĞİL NEREYE İŞEDİĞN ÖNEMLİDİR tövbe tövbe benim bildiğim yıkanırken ve işerken muska ve takılmaz herelde helada duada okunmaz

haklısın tuvalette dua okunmaz yanlış yanlız girmeden adabı vardır

ne alakası var bee tamamen saçmalık valla:)

ne şimdi leş gibi bii tuvalete gittiğimizi düşünün yarım metre dışkının üstüne oturup mu işememiz lazım:D

veya üstümüze bi mont fln giyip mastürbasyon yapalım he?? hea unutmadan banyoya da girerken uzaylı kostümleri fln giyelim:):)

ne alakası var arkadaşlar inanmayın böyle şeylere yaa :D:

ne alakası var bee tamamen saçmalık valla:)

ne şimdi leş gibi bii tuvalete gittiğimizi düşünün yarım metre dışkının üstüne oturup mu işememiz lazım:D

veya üstümüze bi mont fln giyip mastürbasyon yapalım he?? hea unutmadan banyoya da girerken uzaylı kostümleri fln giyelim:):)

ne alakası var arkadaşlar inanmayın böyle şeylere yaa :D:

SEN DEVAM ET BÖYLE DÜSÜNMEYE ALLAH YARDIMCIN OLSUN CAİL

yavv kardeşimm bende çinlilerr gene ne yaptıı dedimmm meğerr cinmişş muahahahahaohohoho

Geri