çinliler şimdi de bunu yapacak

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Çinliler, metrobüs sistemini yeniden yaratacak. Yeni tip ulaşım sisteminde otomobiller, metrobüsün altından gidecek. Böylece metrobüs için fazladan bir şerit ayrılmak zorunda kalmayacak ve trafik akışı devam edecek. Kaza olasılığına karşı metrobüs wireless sistemiyle korunacak. Bir otomobil fazla yaklaştığı zaman ışıklarla uyarı sinyali verilecek. Kamyonetten büyük araçlar ise metrobüsün altına giremeyecek.

kaynak ve video

enteresan çinliler var olan şeylerin çakmasını yapmaktan sıkıldılar galiba şimdi olmayan birşeyi üretiyorlar :biggrin:

çok güzel bi fikir ama çinliler yaptığı için araba kullansam orda öldürseler beni yinede altından geçmem =)

geçen hackhellde gördüm caddeye bi asfalt döşemişler sanki yola muşamba sermişler

arabaların tekerleklerine dolanmış inşallah buda onun gibi birşey olmaz

piyasanın en güzellerini bu adamlar buldu arkadaşlar adamlar zeki bence kutlanılmalı... bizlerde anca kimi iktidar kimi muhalifet yapacağız onu tartışalım el alem üretiyor satıyor alıyor bizim gündemimize bak

bu dünyada türkiyenin bilim ülkesi olmasını o kadar isterimki sormayın gitsin henüz ülkemizde nükleer için deneyler yapılacak bir labaratuvar bile yok çekmecede varmış oda bakımsız kalmış ve şuan kullanılmamakta valla yazık

adamlar başkalarının fikrini çala çala zekileşti

1.5 milayr nüfusu var elbette içlerinden birtane de olsa zeki çıkar

ama genelde emek hırsızı çıkıyor
:biggrin:

çinli aga herşeyi yapar adam havda sinek yakalasa yiyor ne ler yapmaz ki bu adam

bu adamlar yapıyosa vardır bir bildikleri :DD

ucunda çinliler varsa ben yokum kardeş :)

Geri