çok çalışılmış bi kupon=)

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
352k943.jpg

LOOPUSED le beraber yaptığımız banko uefa kuponumuz :hhmanD.....

görüşlerinizi alalım.......

daı oynamayan cok sey kacırır solım :D

paris maçı alamaz onu yerine wolsburga çifte oynasydın keşke

kardeş bende iddacıyımda bu sistem olayı fazla sarmıyo beni anladığım kadarıyla sistem 4-5 seçili en 7 maçtan az 4 maçı bilmen gerekiyor heralde birde 325 ve 342 kod lu maçlar neden seçili onu anlamadım ama ben sadece sonuçları yazayım sana...
316-1
325-?
333-0-2
341-1-0
342-2
343-psg çok formda ama wolfsburgu hafife almasaydın keşke...0 olabilir
344-1 metalisti artık tanımışlardır sampdoria affetmez...

fena değil aslında imkansız bi kupon değil ama sampdoria pazar günü juve ye kök söktürdü 4 topu direkde patladı juve 1 puanı evinde zor aldı bence sampdoria alır villa da favorim ben olsam böle yaparım bol şanslar..

adsz-1.jpg

werder bremen milanı yener bence
valencia da d. kievi yener
metalist bu sefer yenemez diyorum deplasmanda kuponu yatırdıysan bol şanslar

sion alt bitti..bremen maçı 0 bitti...

sion bankoydu..tek maç yatırdı ..geçmiş olsun dostum..o maçıda bilseydik 7 maçın 6 sı tamam olucak,milyarı götürcektik:)) yenisine umutlar..))

kanka vallaha üzüldüm ha şans yokmuş bugün hüsranlardayım ya sampdoria sattı, oli sattı 3 banko yapmıştım 2 si kafadan yattı hayırlısı gelde yarın fiorentina ajax maçına 1 oynada görüyüm tırsıyo adam..

yazık olmus kupona...

fena değil aslında imkansız bi kupon değil ama sampdoria pazar günü juve ye kök söktürdü 4 topu direkde patladı juve 1 puanı evinde zor aldı bence sampdoria alır villa da favorim ben olsam böle yaparım bol şanslar..

adsz-1.jpg

Azıcıkta beni dinleselerdi sampdoria juve maçında şimdi zengindiler...

Hamburgu geç hayatta olmaz...
Paris şüpheli...
Sonuçları maçlardan sonra yazalım yine...

Geri