çok acil arkadaşlar bi bakın

nightmare_905

New member
Reaction score
0
selamlar arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya yazdım geçenlerde facebook pokerde birinden chip aldim hesabına parayı yolladım ama chipimi vermedi bu kişiyi nasıl bulurum ne yapabilirim bana yardım edin ltfen...

dostum öncelikle şunu söliyim karşındakine nasıl güvenipte alışveriş yaptın anlamadım.adamın pc facebook ile bağlantılı senle direk bağlantılı olmadğından sen anca onun facebook ip sini bulabilisin.senin yapabileceğin en iyi şey facebook a dolandırıldğına dair mail atmak.sana en iyi ve net cevabı onlar vericektir...

ing bi siteden alıntıdır...

ve ayrıca zynaga üzerinden alışveriş yapabilcekken başkasına para verdiğin için oyun bloklayabilir senide. çünkü oyuncular arası çip alım satımı yasak zynaga bu hizmeti veriyor zaten

iide arkadaşalr adamda tlf vardı kapatmış yoksa facebook adresini kaldırmış ama işte bende bazı bilgileri var hesap nosu ne bilim kimlik nosu adı soyadı malum havale yaptığım için bunları görebiliorum ama bi şeklde yardım almam gerek bu işten ii anlayan arkadaşlarla iletişime geçmek isterim ne bilim maline falan ulaşabilirmiyiz veya ev tlf falan bulsam işim kolaylaşır napucağımıda bilmiorum aslında ....

sen o paranın ustune bi bardaksoğuk su iç kardeş yapabileceğin hiç bir şey yok

yanılmıyosam bu adamın sende tam olarak ismi,soyismi,tc nosu falan var dimi

eğer adam senle cepten irtibata geçmişse ve facebookta da yoksa sen onu biraz unut kardeşim çünkü adam harbi harbi dolandırıcı ve herşeyini değiştiriyo galiba numara falan

yani demek istedğim adamın cep nosunu öğrensen kapalı olur yada artık ona ait değildir.

bulman biraz zor gibi görünüyo...

ya bu ip bulma programlarını karıştırdım adamın ipsini buldum ama yerini aratınca ankara çıkıyor acaba tam adres bulunmuyormu bundan yaws??? 78.187.168.163 diye çıktı ip adresi arıyorum ankara çıkıyor ama neresi? hani adresi bulsam tlf. falan ulaşırım

iide arkadaşalr adamda tlf vardı kapatmış yoksa facebook adresini kaldırmış ama işte bende bazı bilgileri var hesap nosu ne bilim kimlik nosu adı soyadı malum havale yaptığım için bunları görebiliorum ama bi şeklde yardım almam gerek bu işten ii anlayan arkadaşlarla iletişime geçmek isterim ne bilim maline falan ulaşabilirmiyiz veya ev tlf falan bulsam işim kolaylaşır napucağımıda bilmiorum aslında ....

varsa baqzı biLgiLeri ne uqrasıosun qi? git polise bilişim sucLarına şikayet diLekçeni ver... gerisine sen karısma 3 ay içinde polis sonuc aLıp sana haber veriyor o kişiyi buluyor sizi mahkemeye cıkartıyor... kaptırdıqın parayı aLıosun + tazminat acıp fasLasını aLırsın doLandırıLdıqın için.. bu kadar basit =)) sen sadece mahkemeye 100 tL para veriosun o kadar =)) aLıcan tazminatın yanında 100 tL hiç bişi kalır =)

olmadı öyle yapacağım zebani ama uğraşmak istemiyorum mahkeme falan ama çare kalmazsa bunuda yapacağım... gerçi dedik bilenler vardır forumda yardımcı olur buluruz ama??hala bişe çıkmadı:(

sana uqrasıcaqın yolu sölerim ama eLine hiç bişi gecmes gider adamı döversin =)) bu olacaqına git ver mahkemeye sen uqrasmıacaksın etmieceksin =)) tek durusmada sonucun cıkıcak üstüne tazminat acma hakkın doqucaq... o davada 2 durusma sürücek... bitti =))

ok ama sen yinede söle uğraşim zebani yakalarsam zaten öpecem adamı ne dövmesi:) msnden makara yapıo sürkli bulabildinmi beni hadi bekliorum falan die şerefsiz...

evet en kesin yol zebaninin dediği yol.ben bu konularda çok fazla bilgili değilim birde mod adaylığı koydum =) ama herkesin sorusuna cevap verebilirim bildğim kadarı ile,yardımcı olurum...

Geri