çok güzel bi soru (sollama yasağı)

KRAL REX

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Sollama yasagi olan gidiş-geliş bir yolda arabanizla giderken bir bisikletli önünüze çıkıyor...."
Soru: 2 km sollamaya yasağı boyunca bu yavas giden bisikletliyi mi takip edersiniz? yoksa, yasağa aldirmayip onu geçer misiniz ???

Hangisi doğru olan sizce ??

Sorunun devamı için aşagi inin...

DAHA AŞAĞI LÜTFEN

6331clip_image001.jpg
[/URL][/IMG]

nasıl :durdurun

arabama dawet ederim :p

arabayı önüne kırar motoru bahane ederim

takip güseldir :p

takip edecek kadar sabredebilceğimi sanmıyorum geçerim valla napalım cezamızı da öderiz :(

gerçeği şudur bisiklet her zaman yolun en sağından gitmelidir dolayısıyla bisikleti geçmek için şerit değiştirmeye gerek yoktur bisiklet geçilebilir cezası yoktur.trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım.yani uyaralım derken sözlü ifade ile yanlış anlaşılmasın....

ben bu bycklet arkasından gideceğime ford arkasından giderim daha ii..:)Ezerim o kızı altımdaki arabayla.!!Bi daha çıkamaz isikletle dışarı azuhahaha

arabayı sağa çeker

gidip kıza yetişir

bisikletina rkasına binerdim :goz: :durdurun

ally-ally' Alıntı:
gerçeği şudur bisiklet her zaman yolun en sağından gitmelidir dolayısıyla bisikleti geçmek için şerit değiştirmeye gerek yoktur bisiklet geçilebilir cezası yoktur.trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım.yani uyaralım derken sözlü ifade ile yanlış anlaşılmasın....

ARKADAŞLAR ESPİRİNİN İÇİNE ETTİM SANIRIM BAKIN BİR KELİME EKSİKLİĞİ NELER YAPIYOR.DOĞRUSUNU YAZIYORUM..

gerçeği şudur bisiklet her zaman yolun en sağından gitmelidir dolayısıyla bisikleti geçmek için şerit değiştirmeye gerek yoktur bisikletE geçilebilir cezası yoktur.trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım.yani uyaralım derken sözlü ifade ile yanlış anlaşılmasın...

100 km sollamadan devam ederim ya

100 km sollamadan devam ederim ya:clap :clap :clap

trafik kurallara uyalım lütfen :D

Kesinlike geçmezdim =)

Geri