infatuate
İstirahatte
islam we insan bölümümüzün yöneticisini daha yakından tanımaya ne dersiniz =)
infatuate:
selam innuendo =)
íииυεи∂σ:
slm infatuate =)
infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?
íииυεи∂σ:
çok şükür şimdilik bir yaramazlık yok hayatta
infatuate:
=) ismini we yaşını öğrenelim mi hemen ?
íииυεи∂σ:
asıl ismim abdurrahman ama hh de bülent kullanıyorum (Farklı bir isim kullanmamın nedeni, nekadar engellemeye çalışsamda apo vb. lakaplar takılmasını engelleyemeyiyor insan sanal alemde) yaş 29
infatuate:
haklısın =) neler yaparsın peki bülent ? günlerini nasıl tüketiosun ?
íииυεи∂σ:
yaklaşık olarak 3 haftadır tekrar okul derdine düştüm. bitirmeye çalışıyorum. Şu an yoğunlaştığım tek olay bu.
infatuate:
hangi okuldasın we bölüm nedir =)
íииυεи∂σ:
İst.Üni. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik
infatuate:
ne güzelmiş =) istanbul ünwersitesinde güzel kızlar warmış, kuzenimden biliorum doğru mu :melek
íииυεи∂σ:
ben bilemem bu saatten sonra malum evlendik
infatuate:
aa öyle mi, aman yengemiz duymasın :melek
íииυεи∂σ:
aman aman yerin kulağı vardır derler
infatuate:
eheh =) sanırım yeni oldu ewleneli, tbr konunu hatırlıorum sitede =) uzun bi geçmişiniz warmıydı, ani bişeymiydi ?
íииυεи∂σ:
evet yeni sayılır 3 ayı 2 hafta felan geçti=)
çok uzun bir dönem olmamakla beraber çokta kısa sayılmaz birbirimizi tanıyıp evlenme kararı lacak kadar yeterli oldu sanırım
infatuate:
Allah mutlu mesut etsin inşallah sizi, darısı bizim başımıza :utan
íииυεи∂σ:
İnşaallah dark-infa ikilisinden mutlu haberi bekliyoruz
infatuate:
=) nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
íииυεи∂σ:
Doğma büyüme İstanbul ama aslen Giresun'luyum.
5 kardeşiz 4 ablam var en küçükleri benim=)
infatuate:
ne çok karadenizli war forumda, her yeri işgal edioruz
íииυεи∂σ:
hemşerilerimiz sağolsun
infatuate:
=)) seni en çok sinirlendiren we mutlu eden şeyler nelerdir ?
íииυεи∂σ:
İnsanların bilmediği ama herhangi biryerden az çok fikir sahibi oldukları konularda ahkam kesmeleri beni cidden sinirlendiriyor.
Her hangi bir konuda insanlara bir nebze faydalı olabilmek beni gerçeketen mutlu eder.
Herkes ailesine düşkündür ama ben biraz daha fazla sanırım onlarlavakit geçirmek benim için bulunmaz bir terapidir=)
infatuate:
=) hiç aldattın mı peki :saskin biraz ortadan bi soru oldu ama :melek
íииυεи∂σ:
hayır aldatmadım.Allah(c.c) nasip etmesin böyle birşeyi=)
infatuate:
peki bunun nedeni inançların mı, saygın mı ?
íииυεи∂σ:
her ikiside desek daha doğru olur.
infatuate:
=) geçmişe dönüp baktığında pişmanlık duyduğun birşeyler war mı ?
íииυεи∂σ:
Hayatta pişmanlık duyduğum tek olay okulumu zamanında bitirmemek oldu. Belli bir yaştan sonra çekilmiyor:S
infatuate:
haklısın =) zirwende ne war peki ? olmak istediğin yer neresi ?
íииυεи∂σ:
çok büyük hedefler koymadım hayatımda,mezun olsam dahi mesleği yapmayı düşünmüyorum.Kendime koyduğum tek bir hedef var küçük bir kitapçı açabilirsem kendime benden daha mutlusu olamaz heralde=)
infatuate:
umarım dilediğin gibi olur =) gelelim hackhell'e .. nasıl tanıştın anlatırmısın bize ?
íииυεи∂σ:
Hackhell ile yeğenim sayesinde tanıştım kendisi tavsiye etti .
Bir girdim çıkamadım bir daha=)
infatuate:
=)) sonrada yönetici oldun, seni zorlayan şeyler oluo mu görewinde ?
íииυεи∂σ:
evet yönetcilik konusunda crazboy_9999' a desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim=)
Görevimde zorlayan şeyler olmuyor ama Din hassas bir konu olduğu için yanlış birşeyler yapmaktan her zaman korkmuşumdur.
infatuate:
anlıorum .. peki son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin istediğin birşeyler war mı bülent ?
íииυεи∂σ:
Herkes birbirinin kıymetini bilsin. Buradaki arkadaşlara insanları tanımadan hakkında önyargılarla haraket etmemesini tavsiye edebilirim
Rop. için sanada ayrıca teşekkür ederim=)
infatuate:
ben tşk ederim bu hoş sohbetin için =) görüşmek üzere ..
íииυεи∂σ:
Rica ederim=) görüşmek üzere...
edit: innuendo'nun anısında sıra =)
íииυεи∂σ:
Taksim de bir mağazaya gitmiştik arkadaşla =) Kıyafet denemek için kabine girdi bende kabin dışında bekliyorum nasıl olduğuna bakmak için.Beyfendiye kıyafet uymadı bir büyük bedenini getirmemi rica etti.Ben tezgahtar arkadaşlardan kıyafetin bir beden büyüğünü getiriyorum aklımda arkadaşın 2. kabinde olduğu aklımda kalmış
Tabi öyle olmadığını kabin perdesini açınca anladım, O an başımdan aşağı kaynar sular boşaldı desem yeridir. Resmen yerin dibine geçmek istedim
bir anda sapık muamelesi görebilirdim
Perdeyi tekrar kapatmam,elimdeki kıyafeti bırakmam ve mağazadan dışarı çıkmam sanırım yaklaşık 5 saniyemi almıştı resmen toz olmuştum 

infatuate:
selam innuendo =)
íииυεи∂σ:
slm infatuate =)
infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?
íииυεи∂σ:
çok şükür şimdilik bir yaramazlık yok hayatta
infatuate:
=) ismini we yaşını öğrenelim mi hemen ?
íииυεи∂σ:
asıl ismim abdurrahman ama hh de bülent kullanıyorum (Farklı bir isim kullanmamın nedeni, nekadar engellemeye çalışsamda apo vb. lakaplar takılmasını engelleyemeyiyor insan sanal alemde) yaş 29
infatuate:
haklısın =) neler yaparsın peki bülent ? günlerini nasıl tüketiosun ?
íииυεи∂σ:
yaklaşık olarak 3 haftadır tekrar okul derdine düştüm. bitirmeye çalışıyorum. Şu an yoğunlaştığım tek olay bu.
infatuate:
hangi okuldasın we bölüm nedir =)
íииυεи∂σ:
İst.Üni. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik
infatuate:
ne güzelmiş =) istanbul ünwersitesinde güzel kızlar warmış, kuzenimden biliorum doğru mu :melek
íииυεи∂σ:
ben bilemem bu saatten sonra malum evlendik
infatuate:
aa öyle mi, aman yengemiz duymasın :melek
íииυεи∂σ:
aman aman yerin kulağı vardır derler
infatuate:
eheh =) sanırım yeni oldu ewleneli, tbr konunu hatırlıorum sitede =) uzun bi geçmişiniz warmıydı, ani bişeymiydi ?
íииυεи∂σ:
evet yeni sayılır 3 ayı 2 hafta felan geçti=)
çok uzun bir dönem olmamakla beraber çokta kısa sayılmaz birbirimizi tanıyıp evlenme kararı lacak kadar yeterli oldu sanırım
infatuate:
Allah mutlu mesut etsin inşallah sizi, darısı bizim başımıza :utan
íииυεи∂σ:
İnşaallah dark-infa ikilisinden mutlu haberi bekliyoruz
infatuate:
=) nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
íииυεи∂σ:
Doğma büyüme İstanbul ama aslen Giresun'luyum.
5 kardeşiz 4 ablam var en küçükleri benim=)
infatuate:
ne çok karadenizli war forumda, her yeri işgal edioruz
íииυεи∂σ:
hemşerilerimiz sağolsun
infatuate:
=)) seni en çok sinirlendiren we mutlu eden şeyler nelerdir ?
íииυεи∂σ:
İnsanların bilmediği ama herhangi biryerden az çok fikir sahibi oldukları konularda ahkam kesmeleri beni cidden sinirlendiriyor.
Her hangi bir konuda insanlara bir nebze faydalı olabilmek beni gerçeketen mutlu eder.
Herkes ailesine düşkündür ama ben biraz daha fazla sanırım onlarlavakit geçirmek benim için bulunmaz bir terapidir=)
infatuate:
=) hiç aldattın mı peki :saskin biraz ortadan bi soru oldu ama :melek
íииυεи∂σ:
hayır aldatmadım.Allah(c.c) nasip etmesin böyle birşeyi=)
infatuate:
peki bunun nedeni inançların mı, saygın mı ?
íииυεи∂σ:
her ikiside desek daha doğru olur.
infatuate:
=) geçmişe dönüp baktığında pişmanlık duyduğun birşeyler war mı ?
íииυεи∂σ:
Hayatta pişmanlık duyduğum tek olay okulumu zamanında bitirmemek oldu. Belli bir yaştan sonra çekilmiyor:S
infatuate:
haklısın =) zirwende ne war peki ? olmak istediğin yer neresi ?
íииυεи∂σ:
çok büyük hedefler koymadım hayatımda,mezun olsam dahi mesleği yapmayı düşünmüyorum.Kendime koyduğum tek bir hedef var küçük bir kitapçı açabilirsem kendime benden daha mutlusu olamaz heralde=)
infatuate:
umarım dilediğin gibi olur =) gelelim hackhell'e .. nasıl tanıştın anlatırmısın bize ?
íииυεи∂σ:
Hackhell ile yeğenim sayesinde tanıştım kendisi tavsiye etti .
Bir girdim çıkamadım bir daha=)
infatuate:
=)) sonrada yönetici oldun, seni zorlayan şeyler oluo mu görewinde ?
íииυεи∂σ:
evet yönetcilik konusunda crazboy_9999' a desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim=)
Görevimde zorlayan şeyler olmuyor ama Din hassas bir konu olduğu için yanlış birşeyler yapmaktan her zaman korkmuşumdur.
infatuate:
anlıorum .. peki son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin istediğin birşeyler war mı bülent ?
íииυεи∂σ:
Herkes birbirinin kıymetini bilsin. Buradaki arkadaşlara insanları tanımadan hakkında önyargılarla haraket etmemesini tavsiye edebilirim
Rop. için sanada ayrıca teşekkür ederim=)
infatuate:
ben tşk ederim bu hoş sohbetin için =) görüşmek üzere ..
íииυεи∂σ:
Rica ederim=) görüşmek üzere...
edit: innuendo'nun anısında sıra =)
íииυεи∂σ:
Taksim de bir mağazaya gitmiştik arkadaşla =) Kıyafet denemek için kabine girdi bende kabin dışında bekliyorum nasıl olduğuna bakmak için.Beyfendiye kıyafet uymadı bir büyük bedenini getirmemi rica etti.Ben tezgahtar arkadaşlardan kıyafetin bir beden büyüğünü getiriyorum aklımda arkadaşın 2. kabinde olduğu aklımda kalmış
Tabi öyle olmadığını kabin perdesini açınca anladım, O an başımdan aşağı kaynar sular boşaldı desem yeridir. Resmen yerin dibine geçmek istedim
bir anda sapık muamelesi görebilirdim
the end :clap