öğrendiğiniz ip'nin adres bilgilerini veren bir program

paylaşım için sağol :)

Öncelikle paylaşımın için saol , yanlız bişi sorcam ; adres bilgisi derken ne kadar ileriye gidebiliyo , ne kadar net bi adres çıkarıyo karşına?? Yani bir örnek yazbilir misin??

Evt dostum bahsettiğin şey sadece şehir mi ?? Eğer öleyse ben size Hoşgeldiniz ....(ör: Adana)'dan xxxxx şeklinde html kodunu , ve Dünyadaki tüm şehirlerin ip aarlıklarını verebilirim....

:D muhahhahahaha , olm nie bu sitede bişi deneneceğinde kurban hemen dark oluyo leyn :D Neyse Dark en azından kendini koruyabilen biri... Allah başkasını elinize düşürmesin :D

paylaşım için sagol dostum bakalım nasıl.....

ben bunu denedim ama sadece ana dağıtım yerlerini gösteriyor mesela acıbadem diyor ama bağlanan maltepeden ama hepsindede ankaranın adresi var.açıkçası ben pek beğenmedim ama emeğin için sağol...

oooo.üstad'ım çok güzel program yaa.çok güzel.yalnız ben şunu sorcam.ismini yazdığımız sitelerin bi tek serverlarını adreslerini mi veriyo bu program.yoksa siteye girenlerinmi.bi onu birisi açıklarsa sevinirim.Saygılarla

mendo68' Alıntı:
oooo.üstad'ım çok güzel program yaa.çok güzel.yalnız ben şunu sorcam.ismini yazdığımız sitelerin bi tek serverlarını adreslerini mi veriyo bu program.yoksa siteye girenlerinmi.bi onu birisi açıklarsa sevinirim.Saygılarla

yok kardeş sen ne yaptın yaw:D
arkadaşın koyduğu ekran görüntüsünde olduğu gibi server hakkında kimin üstüne kayıtlı olduğu hakkında falan bilgi veriyo. öle çok detay yok ben kullanıyom onu, işime de yarıyo bazen, fena deil

:)elinizden gelse siteyi bunla hackleyebilir miyim diye bile soracaksınız :)fazla havadan uçmayalım

Selams ya guzeL Prog.da Dark Nosuda Gecıyor Orada Bu Kadar Iyı bır Prog:D

sağol güzelmiş

biraz daha bilgi verirmisin bu konu hakkında

paylaşım iççin saol dostum....

Geri