sen cekmiş olablirsin Mehmet tüüü sitede bir sürü öğrenci var bir de utanmadan biz az mı cektik diyor :hhmanD cekmedim efendım 50 olsun benım olsun hesabı cekmem cektirmemzaten bir sınavda sorulablcek konular aşikardır yani kopyaya gerek yok hakkıyla 40 - 50 alsın kardeşim illa 70 mı 100 mu alacak
tüüüü Mehmet hocam kınıyorum seni 3 yıllık öğretmen tüüüüüü :hhmanD
kopya çekmedim diyenlere hiçbir zaman inanmamışımdır![]()
ben öğrencilik hayatım boyunca her zaman sınıfın en başarılı öğrencilerinden biriydim; ama yine de kopya çekerdimöyle sadece kopyaya yoğunlaşıp kopya hazırlamazdım tabi. İyi çalışırdım; ama sınav esnasında kopyayla desteklerdim; yardım alır, yardım ederdim
![]()
Öğretmenlik hayatımda da görürsem kesinlikle görmezlikten gelmem; ama çaktırmadan çeken öğrencinin notunu da kırmam vallaHelal olsun bana hissettirmeden çekebiliyorsa
Öğretmene hissettirmeden kopya çekmek gerçekten marifettir. Öyle marifetli öğrencilerin önünü kesmemek lazım :durdurun
Son bir not: Kopya, en çok kendini külyutmaz olarak nitelendiren hocaların dersinde çekilir![]()
bu da bir gerçektir yani
![]()
ha bir de kim ne derse desin, şu da bir gerçektir:
ÖĞRENCİ KOPYA ÇEKERKEN DE ÇOK ŞEY ÖĞRENİR
evet öğrenci kopya cekerken de cok şey ogrenir ama bunu alışkanlık haline getirmiş öğrenciler değildir öğrenenler...
korku hali stres yakalanma duygusu cekerken kagıda aktardıkları bir kaç cümle bir kaç bilgi akıllaırnda kalır psikolojik olarak rahat değillerdir cunku an akılda kalır dolayısıyla bilgi de..
ama bunu yakalanmadan ceken sürekli alışkanlık haline getirmiş öğrenciler değildir öğrenenler zira gayet rahattır cekmeyi aldatmayı kandırmayı biliyordur umrunda olan elindeki bilgiyi kagıda gecirmektir amacı öğrenmek değildir öğrenemez de zaten
gizil öğrenme diye bir şey var feryalhiç mi okumadın kpss kitaplarında?
![]()
feryal hocam kesinlikle bu kopya olayını fazla abartıyorsun
beni de yanlış anlıyorsun zaten
ben kopyadan başka bir şey bilmeyen öğrencilerden bahsetmiyorum
birkaç post önce kendimden bahsetmiştimbenim gibi olduktan sonra problem yok
![]()
umarım bu fazla idealist halinle sadece beynine bilgi depolayan (inek) öğrenciler yetiştirmezsin![]()
öğretmenlik hayatında başarılar :durdurun
Mehmet hocam ben de kopya cekmedim sadece bilgi de depolayıp inek de olmadım
meslek hayatında başarılar dilerim ben de![]()
Bir defa çektim sınıfın yarısına da dağıttım cevabı. Onuda yanlış çekmişim dayak yiyodum nerdeyse tüm sınıftan