ölümüne kopya grubu

teşekkürLer yaf güzel sözler bunlar :D:D

sen cekmiş olablirsin Mehmet tüüü sitede bir sürü öğrenci var bir de utanmadan biz az mı cektik diyor :hhmanD cekmedim efendım 50 olsun benım olsun hesabı cekmem cektirmem :D zaten bir sınavda sorulablcek konular aşikardır yani kopyaya gerek yok hakkıyla 40 - 50 alsın kardeşim illa 70 mı 100 mu alacak
tüüüü Mehmet hocam kınıyorum seni 3 yıllık öğretmen tüüüüüü :hhmanD

kopya çekmedim diyenlere hiçbir zaman inanmamışımdır :)
ben öğrencilik hayatım boyunca her zaman sınıfın en başarılı öğrencilerinden biriydim; ama yine de kopya çekerdim :) öyle sadece kopyaya yoğunlaşıp kopya hazırlamazdım tabi. İyi çalışırdım; ama sınav esnasında kopyayla desteklerdim; yardım alır, yardım ederdim :)
Öğretmenlik hayatımda da görürsem kesinlikle görmezlikten gelmem; ama çaktırmadan çeken öğrencinin notunu da kırmam valla :) Helal olsun bana hissettirmeden çekebiliyorsa :)
Öğretmene hissettirmeden kopya çekmek gerçekten marifettir. Öyle marifetli öğrencilerin önünü kesmemek lazım :durdurun

Son bir not: Kopya, en çok kendini külyutmaz olarak nitelendiren hocaların dersinde çekilir :p :) bu da bir gerçektir yani :)

kopya çekmedim diyenlere hiçbir zaman inanmamışımdır :)
ben öğrencilik hayatım boyunca her zaman sınıfın en başarılı öğrencilerinden biriydim; ama yine de kopya çekerdim :) öyle sadece kopyaya yoğunlaşıp kopya hazırlamazdım tabi. İyi çalışırdım; ama sınav esnasında kopyayla desteklerdim; yardım alır, yardım ederdim :)
Öğretmenlik hayatımda da görürsem kesinlikle görmezlikten gelmem; ama çaktırmadan çeken öğrencinin notunu da kırmam valla :) Helal olsun bana hissettirmeden çekebiliyorsa :)
Öğretmene hissettirmeden kopya çekmek gerçekten marifettir. Öyle marifetli öğrencilerin önünü kesmemek lazım :durdurun

Son bir not: Kopya, en çok kendini külyutmaz olarak nitelendiren hocaların dersinde çekilir :p :) bu da bir gerçektir yani :)

sen oyle sen :hhmanD kopyaya her zaman karşıyım cekmedim altını cizeyim bir daha cekmedim

Allah sana o zaman marifetli öğrenciler versin Mehmet hocam :hhmanD. Marifetli öğrenciler yetiştirmek elbette her öğretmenin isteyecegi şeydir lakin haksızlığa gelemem kopya cekerek 70 almışla calışarak 70 alan denk değildir. Üçkağıtcı yetiştirmiyoruz caktırmadan yapana helal olsun diyim :) her şeyden önce dürüst öğrenciye saygım var not verilir, veririm. çalmasın istesin ;) sezdigim an kötü olur kopyayı :)

Eğer kopya verilip alınırsa öğrenci iyi bi karne kazanır. İyi bir karne gören veli mutlu olur. Velinin aldığı karne hediyesini satan mağaza da o ürünü pazarlayan da üretende kazanır. TÜRKİYE KAZANIR!!

DESTEKLIYORUM yakalanmadık sürece SERBERTTİR :hhmanD:hhmanD:hhmanD

ha bir de kim ne derse desin, şu da bir gerçektir:
ÖĞRENCİ KOPYA ÇEKERKEN DE ÇOK ŞEY ÖĞRENİR

ha bir de kim ne derse desin, şu da bir gerçektir:
ÖĞRENCİ KOPYA ÇEKERKEN DE ÇOK ŞEY ÖĞRENİR

evet öğrenci kopya cekerken de cok şey ogrenir ama bunu alışkanlık haline getirmiş öğrenciler değildir öğrenenler...
korku hali stres yakalanma duygusu cekerken kagıda aktardıkları bir kaç cümle bir kaç bilgi akıllaırnda kalır psikolojik olarak rahat değillerdir cunku an akılda kalır dolayısıyla bilgi de..

ama bunu yakalanmadan ceken sürekli alışkanlık haline getirmiş öğrenciler değildir öğrenenler zira gayet rahattır cekmeyi aldatmayı kandırmayı biliyordur umrunda olan elindeki bilgiyi kagıda gecirmektir amacı öğrenmek değildir öğrenemez de zaten

evet öğrenci kopya cekerken de cok şey ogrenir ama bunu alışkanlık haline getirmiş öğrenciler değildir öğrenenler...
korku hali stres yakalanma duygusu cekerken kagıda aktardıkları bir kaç cümle bir kaç bilgi akıllaırnda kalır psikolojik olarak rahat değillerdir cunku an akılda kalır dolayısıyla bilgi de..

ama bunu yakalanmadan ceken sürekli alışkanlık haline getirmiş öğrenciler değildir öğrenenler zira gayet rahattır cekmeyi aldatmayı kandırmayı biliyordur umrunda olan elindeki bilgiyi kagıda gecirmektir amacı öğrenmek değildir öğrenemez de zaten

gizil öğrenme diye bir şey var feryal :) hiç mi okumadın kpss kitaplarında?:)

gizil öğrenme diye bir şey var feryal :) hiç mi okumadın kpss kitaplarında?:)

gizil öğrenme farkında olmadan öğrenme demektir :) okudum Mehmet hocam fazlasıyla okudum formasyonum var tüm psikoloji derlserini aldım :hhmanD

gizil öğrenmeden bunu cıkardırsan helal olsun :) kaldıralım calışmayı hepsi kopya ceksin belki bu kezde calışanlar gizil öğrenmeyle öğrenir he ne dersin ? :hhmanD

sana hangi durumlarda gizil öğrenme oldugunu bir post önce acıkladım zaten :D alışkanlık haline getirdiklerinde değil öğrenmeden, öğrenmenin 'ö'sünden bahsedemeyız hele de bir egitimci oalrak tüüü yani :hhmanD

feryal hocam kesinlikle bu kopya olayını fazla abartıyorsun
beni de yanlış anlıyorsun zaten
ben kopyadan başka bir şey bilmeyen öğrencilerden bahsetmiyorum
birkaç post önce kendimden bahsetmiştim :) benim gibi olduktan sonra problem yok :)
umarım bu fazla idealist halinle sadece beynine bilgi depolayan (inek) öğrenciler yetiştirmezsin :)
öğretmenlik hayatında başarılar :durdurun

feryal hocam kesinlikle bu kopya olayını fazla abartıyorsun
beni de yanlış anlıyorsun zaten
ben kopyadan başka bir şey bilmeyen öğrencilerden bahsetmiyorum
birkaç post önce kendimden bahsetmiştim :) benim gibi olduktan sonra problem yok :)
umarım bu fazla idealist halinle sadece beynine bilgi depolayan (inek) öğrenciler yetiştirmezsin :)
öğretmenlik hayatında başarılar :durdurun

Mehmet hocam ben de kopya cekmedim sadece bilgi de depolayıp inek de olmadım ;)

meslek hayatında başarılar dilerim ben de :)

Kopya çekmeye katılmıyorum ama hatırlatma notlarım vardı gerçekten çok faydalı oluyor=)

Özellikle üniversite de 2 . sınıf da bütün başarımı sıralara ve duvara yazdığım notlara borçluyum:D

:hhmanD konu cok qzL ama yorumlar inanın cok daha qzL yaw :hhmanD

Mehmet hocama fuLL destek Tam destek =) lisede paso kopya cekerdim oss de tıp kazandım bazı derslerde kopya gerekior mesela ama zeki calıskan bi oqrenciydim mehmet hocam sizinleyiz :hhmanD bide biraz aLttan aLın hocam ilk senesi zamanLa o da aLısıcak =)

FeryaL hocam sizide cok seferim biLirsiniz ama qercekLer farkLıdır :hhmanD

Yahu bir tek din dersinde kopya çekerdim. :) Yoktu böyle birşey, hoca kök söktürüyordu. Dünyadaki tüm dinleri öğretmeye çalışıyordu adam. :durdurun

Geri