öneri gibi bişe:D

Se7eN

New member
Reaction score
0
yaw dostlar site agırlaşmış bu class(ismini bilmiyom:D) sayfa geçiş iyle

bide bu güwenlik modülü nedir yaws sorunlu abimin mp3 isteq bölümündeki bi istegini cewaplıycam buldum mp3 yazdım gönder dedim yoq flood yaptın felan derken cewap da gitmedi forum a yönlendirildim 3 kez art arda!! :mad: ama sonunda yaptımda ondamı bi sorun war bendemi???

se7en kardeşim bende de aynı durum oluyor...giremedim foruma 5-6dk.dır...ve hala daha zaman zaman çıkıyor güvenlik modülü uyarısı

ben siteye giremedim dün akşam :D güvenlik modülü girişinizi askıya aldı diyo sinir etti dün beni :)

aynı şey bendede var sistemde bir bozulkluk var sanırım.:D

yaf geri ye tıklayıp tekrar gitmek istediiiniz yere tıklayınca oluyo sanırım yani en azından bende oluo çalışıo ama arada arza çıkarıo pskopata baaalıo beni ne bilim flood yaptınız die :D oysa ki iki mesaj arasında 5 dk fln geçio...

Bendede şimdi girdiğimde aynı sorunu verdi . Flood yaptınız girerken yada proxyden giriyorsunuz . Girişiniz askıya alınacak filan yazıyordu . Ama neyeseki girebildim .
Birisi konuya netlik kazandırabilirmi . Nedir bu flood olayı .
Ben normalde 1 kerede giriyorum her seferinde şifremi unutmam söz konusu bile değil .
( daha bunamadım ) :)
+ Sitede yavaşlamış

Dün bende de başladı aynı sorun. 2 sn önce girdiğim foruma 5 dk giremedim. Korktum bi de ulan ban falan mı yedik yoksa diye :D

Geri