alish
вυяαq αℓι
ALLAH (c.c) Razı OLsun Kardeşim
Yazılanları Okudum Kimse Senin Anana Yada Başı Açık Olan İnsanlara Günahsız Namussuz Diye Hitap Etmedi... Bu BİRnestor' Alıntı:benm anamın anneannemin yada ülkemdeki dünyadaki milyonlarca kadının başı açık değil die günahkar namuzsuz ilan edilmesi sanamı düştü!!!
Kur-an-ı Kerim ( Tövbe Estağfurullah ) Babanın Yazdığı Bir Kitap Değilnestor' Alıntı:kurandan
saçmalıyorsun yemin etmişsin yaw damarına basılmış ama harbiden abartıyorsun senin gibi birçok arkadaş geldi belki damarına basıldığı için belkide ortalığı karıştırmak istediği için ama kimseye taviz verilmedi...bölüm islam ve insan ve islam öle sokakta arasında 100dolar olan kitaplarda anlatılan dinlere benzemez. kesinkes uyulması gereken şeyler vardır uymazsan burdada ordada yanarsın bu kesindir.nestor' Alıntı:crayzboy bu konudaki açıklamalrda örtünmeyen kadınlar günahkar ilan edilio bunun neresi hakaret değil ok ben çok olmayabilirim ama "örtünmeyen",dinini içinde yaşamayı seçen aile bireylerimdeki bayanların üzerine almamam için bana bir sebep verebilirmisin acaba konuyu değiştirme çabam yok ayrıca konuyu açanın bayan yada erkek olması beni o kadar ilgilendirmiyor benim dünyamda herkes eşit...ama merak etme forumun bu bölümünde birdaha yorum yazmamaya yemin ettim...
freemitnick' Alıntı:saçmalıyorsun yemin etmişsin yaw damarına basılmış ama harbiden abartıyorsun senin gibi birçok arkadaş geldi belki damarına basıldığı için belkide ortalığı karıştırmak istediği için ama kimseye taviz verilmedi...bölüm islam ve insan ve islam öle sokakta arasında 100dolar olan kitaplarda anlatılan dinlere benzemez. kesinkes uyulması gereken şeyler vardır uymazsan burdada ordada yanarsın bu kesindir.
sana öyle birşey denmedi kabak gibi ortada, ben Kur-an da yazan şeyler in istisnası yoktur, ne istendiyse o yapılmak zorundadır, yapılmazsada bir cezası olur dedim. sen ne saçmalamışsın tekrar söylüyorum, 3-5 kişisiniz ama halen biriniz ikna edici cevap yazamadınız. dinin şeklen kurtulması gibi birşey demiş. yahu kitabımızda ne denmiş? topuktan yukarısı hiçbiryer gözükmeyecek.allper' Alıntı:sen demekki kestirebiliyorsun yananla yanmayacağı tebrikler..
hayatı boyunca insanları kırmamaya çalışan haramdan uzak duran yardımı seven bir insan sırf başı açık diye cehennem yolcusu oldu öyle mi.. öte taraftan başı kapalı senin düşüncelerine sahip insanların fikirlerine karşı kışkırtıcı cevaplar veren bir hanımefendi cennet yolcusu..
benim düşüncem nedir biliyor musun insanların ölümden sonra nerde ikamet edeceğine Allah karar verir onun yerine yorum yapanlar da Allah'a şirk koşar ki bu en büyük günahların başında geliyor.. islam dininde zorlama yoktur ayrıca herkes kendi sevaplarıyla günahlarıyla ilgilenmeli bence çünkü ikimiz elele gitmeyeceğiz öbür tarafa sana ne oluyor...
son olarak böyle bir insanla aynı cennette olacağıma cehennemde olmayı tercih ederim ki aynı dünyada olmak bile yeterince büyük bir zulüm
crazy kusura bakma ama buna cevap vermem gerekiyor.vasya' Alıntı:freemitnick avatarına dikkat ediyorum "bu yol dizimde yolumuz" değil ; "bizim de yolumuz" denmesi gerek.eğer yeteri kadar okumuş biri olsan bunu bilirdin.kısaca daha dinin ilk emri olan okumayı bile yerine getirmeden bu kadar keskin konuşmanın nedeni nedir?