öss Kazanan Ark. Buraya Yazsin !!!

öss kazandınızmı ?

• yuppi ewt istedigim bölüm

Kullanılan: 18 46.2%
  • kazandım ama çok istemedigim bölüm

Kullanılan: 13 33.3%
  • kazandım ama istedigim bölüm olmadıgı için seneye

Kullanılan: 5 12.8%
  • kazanamadım a.q :( web tasarım kursuna gidecem :)

Kullanılan: 3 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    39
adres63' Alıntı:
balıkesiri kazanan varsa yardım edeyim ama inşallah kendinize yazık edip kazanmamışınızdır hele mmfyse üzüldüm adınıza :D
Abi edremit üniversitesini kazandım iki yıllık bilgisayar teknolojisi ve programlama ....
altınoluğua da yakın bizim ev var altınolukta ordan 20 dakkada gider gelirim negüzel...:)

lahomenia' Alıntı:
evdeki 2048 baglantımı cift işlemcili p4 kasamı bırakır bi yatak yorgan alır giderim ama olmadı yani bu sende 2048imle ve pcmle beraberim :)
Lahomenia benim anlamadığım sen aylık 3000-5000 dolar kazanıyodun hani ? Niye bu kadar üzülüyosun kazanamadım diye bi sebebini sölermisin biz de aydınlanalım pls :)

Iğdır kafkas üni. turizm ve otelcilik a.q gelde get oku de hadi.24 .cü tercih gelirmi bea.öylesine yazmıştım de hadi get sürünnn.ama tek tesellim var azeri hatunları bayağı fazlaymı$ ehhehe :rolleyes:

marmara üniversitesi... y.dil öğretmenliği...

wayy uykucu kısa ve öz hea ..helal yakışır ciğerime ;)

gecen sene bende dalgasına ilk tercihe ist.siyasalı yazdım o da geldi a.q..:D.sürünüyom walla :( ist e geleceklerin Allah yardımcısı olsun...

Bu konuyu ben açmayı düşünüyordum ama neyse.
Kazanan arkadaşlara başarılar dilerim ama Üniversiteyi kazanmak daha birşey değil.
Daha o üniversiteyi bitirmesi var bitmiyo yaw.
Ne bitmez üniversiteymiş bu sonrada askerlik sonrada derken ahada gitti ömrün yarısı.
Bende ne moral verdim ama....
Kazanamayan arkadaşlarda üzülmesinle seneye inşallah.

haha beyler kapak atmakla bitse iş iiydi.. biz attık da ne oldu .. aha bitiremioz oldu 6 sene seneye 7 .. anca bitecek.. inş.. sonra askerlijk hopp kucaktasın sonra.. iş yok.. neyse üzülmeyin diyemicem illaki üzüleceksiniz koca bi sene sonuçta.. bence direk kasmaya şimdiden başlayın...

ehueheu bende Mersin univi kazanmisim böLüm sütcüLük :D artik nickim MiLKer :pp zihouahau

ne yapsam açıköğretimeme
gitsem acaba. çıldıracam abi
yaaa. bi insanın hayatı bu
kadar boktanmı olur töbe töbe
desanede derece yaparız
sınavda sıçarız (hastalık)
onu geçtim özel yazarız puanlar
uçar. 2 yıllık yaztık özel o bile
tutmadıç eklerde deneyecez kendimizi
olmazsa tek çözüm intihar!!!

Abi herkes Psikopata bagLamis.. Gerci miLLetin bokuna tuh kazanamadi bak sunun oglu kizi suraya gidio senden adam oLmaz gibi rencide edici LafLari haketmesekde boktan universite sinavinda boktan bir okul biLe oLsa herkesin kazanmis olmasini isterdim ki vir virLar yuzunden kimse strese girmesin :(

uyKuCuPianisT' Alıntı:
marmara üniversitesi... y.dil öğretmenliği...

tam olmak istediğim şey yada tercümanlık ama geliboludaki okullarda dil bölümü olmadığı için hayallerim bitti gitti öldüü bundan sonra artık dünyanın sonunun gelmesi lazım yada liseyi bitirip askerde uzman çavuş olarak kalmak lazım

hahaha des kardeş intihar ne lem, öyle bişey olacaksa banada söle gelem yanına :)

toplu intihar yapak belki siteye reklam olur ne dersiniz?

theozy' Alıntı:
toplu intihar yapak belki siteye reklam olur ne dersiniz?

HAHAHHAH walla iyi reklam dark
da resimlerimizi falan koyar
her tekdene hit yapar konuda:D

hackhell yazan t-shirtleri
giyelim abi atlayalım bi yerlerden
HAHAHAHA :D

hahah koptum lam burda süper fikir, 2 kutu extasy ayarla des,hafif intiar edecez :)

Uludağ mimarlık:p:p aa ben zaten kazanmışım bi de bitirmişim yaww..:) bi yerlere kapak atanlara hayırlı olsun.Kazanamayanlar da sıkmasınlar canlarını ünv. herşey demek değil..

sOrUnLu' Alıntı:
hahah koptum lam burda süper fikir, 2 kutu extasy ayarla des,hafif intiar edecez :)

HAHAHAH hafif intihar :D
lem etmişken babalar gibi
ölelim ne uğraşacaz.
gideriz bi alem yaparız.
sonra giyeriz t-shirtleri
dark cam e kaydetsin
bizi atlayışımızı falan
ama adultta yayınlansız HAHHAHA :D

Geri