üniversiteli Kızın marifetleri !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iSpiK

Kadim Dost
Reaction score
0
Aralarından işadamı, banka yöneticisi ve zengin serbest meslek mensuplarının bulunduğu kişilere üniversite öğrencisi bir kızı yem olarak kullanıp aşk tuzağı kuran ve zorla aldıkları kredi kartlarından para çektiği öne sürülen şebeke jandarma ekipleri tarafından çökertildi.

Denizli'de 40 yaşındaki bir muhasebeci bir ay önce jandarmaya başvurarak, kendisinden burs isteyen bir kız öğrencinin durumunu incelemek üzere evine gittiğini, ancak tuzağa düşürüldüğünü iddia etti. Muhasebeci evde Yılmaz K. (35) ve adlarını bilmediği üç kişinin, el ve ayaklarını bağlayıp aldıkları kredi kartlarıyla bankadan yaklaşık 10 bin YTL’sini çektiklerini anlattı. Jandarma, ilk operasyonda Kaya’yı gözaltına aldı.

Alınan ifadelerin ardından jandarmanın aradığı Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ikinci sınıf öğrencisi A.. ile suça karıştıkları saptanan 29 yaşındaki M.Ç 38 yaşındaki G.U. ve 50 yaşındaki ev sahibi F.B. yakalandı.

Alınan bilgiye göre üniversite öğrencisi genç kız, zengin kişileri tuzağa düşürerek paralarını aldıklarını itiraf etti… Mahkemeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zenginlere aşk tuzağı kuran çete elemanlarının bir bankanın şube müdürünü, bir siyasi partinin eski ilçe başkanını ve bazı işadamlarını tuzağa düşürdükleri öne sürüldü.. Üniversiteli genç kızın, zengin ve mevki sahibi kişilerle çeşitli ortamlarda tanışıp yakınlık kurduğu, daha sonra birlikte olmak için bu kişileri İncilipınar Mahallesi’nde bir eve çağırdığı öğrenildi.

Bankacı M.Ö., işadamı U.T. ve serbest muhasebeci O.B’nin şikayetçi olduğu öğrenildi

Not : Ayrıca Bu kız benim Sınıf arkadasımdı :goz:

olaya bak yahu
yazık..
ispik senin memleketten güzel haberlerde duymak dileğiyle ;)

ispik resimLery de görsek ya ?? hany shey yani yanLs anLasıLmasn ... bi gün görürsek doLandırıLmayaLm die (:)

not :asLnda hatunu mrk ettim güseL mi acep ? :D :D

acaip cirkin hatun para verse üstüne ı ıh gene olmaz : ))

nedemek kımın memleketı len kıbrak smod :C

iSpiK' Alıntı:
acaip cirkin hatun para verse üstüne ı ıh gene olmaz : ))

nedemek kımın memleketı len kıbrak smod :C

Kolpalar diyarı denizli dayı ne diyilir ki başka....
evillol.gif

ahah hayatında kac tane denızlılı tanıon dıye sorarlar adama : ))

köy hayatı 20 yıl boyunca bı adamı bozunca simdi toparlanmak zor olsa gerek demi reac ; )

neyse bEn hala Şoktayım ; )

bana dedi msnden ... demesin sakın ; )

ispikle benim sıra arkadaşımz kızda ne marifetler varmış değerini bilemedik:p

kesin bilmedik degerini ; ) ........ şştt ayıp ayıp... : )

1 ay önce denizlideydim denk gelmedi bana :D
Memlekette abazan cok oldugu surece bu vakalar da dvm eder :D

HeHeHe Siz birde antalyaya gelin hergün bir olay çıkıyor.. Daha dün duydum akd. üni. okuyan genç kız tehditle altındaki jip ve villarını almışlar ancak haberlere çıkartmamış iş adamı...

ne kadar doğru bilmem.. ama çok oluyor...

not: Denizlinin Horozları şu günlerde fazla ötüyor harelde kesiyorlar başını gitmiş bir iş adamı daha ne olacak ispikçi :D

Zaten parayla tip bir arada olsa o tuzağa düşmez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri