üniversiteye yerleştim ama gitmek istemiyorm YARDIM PLSS

genc_turk81

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben büyük ihtimalle bi yere yerleşecem ama tercih ettiğim yere gitmek istemiyorum kazandığım üni ye kaydımı yaptırmasan birdahaki sene puanımı indirirlermi???? yardım edenlere teşekkür edecem ....

kesinlikle indirirler bu kayıtla ilgili bişey degil eger o rayı kazanırsan sonraki sene okul puanın o.8 yerine 0.3 ile carpılacak sonraki sene ise normale donecek..

Sen bi git yerleş kardeşim sonra geçiş yaparsın istediğin yere. Ama notlarını yüksek tutman lazım...

puanını keserler.benim 2007 de puanımı kestiler.yalnız dikkat et olurda 2 sene sonra yine sınava girersen öğrenim durumunu ösym ce yerleştirilmdm fakat kayıt olmadım yap.ben bu sene paçayı son anda kurtardım

puanın kesilir bir yıl daha kaybedersin :) yerleş ve oku artık o üniversitede yapacak bir şeyin yok :|

0.3 ile değil 0.4 ile çarpılıyor.

evet ilk sene 0.4 ile çarpılır sonraki yıllar yine 0.8 e döner

git bi şansını dene tabi maddi durumun el veriyorsa , ya da otur evinde çalış bi sene sonra kazandığın parayla sonraki senenin dersane parasını kendin öde ve istediğin yeri kazan . inan bana parasını kendin vereceğin için dersaneden kaçman karıya kıza takılman çok düşük bi ihtimal o zaman istediğin yerden 10 20 puan fazla alırsın kafan rahat tercih yaparsın ;)

Geri