ünv. için ev mi yurt mu?

mrzlem

New member
Reaction score
0
eet arkadaşlar ünw. ortamına yeni adım atacam sizce ew mi daha ii olur yurt mu yorumlarınızı bekliorm;)

Amacın okul okumak ve zamanında mezun olmaksa yurt derim :hhmanD

aynı durumdayım :] ilk seneden eve çıkmak biraz saçma para dayanmaz bir kere.
mantıklı olan ki bende öyle yapacağım direk yurda orada bir iki kafa dengi adam bulup eve çıkarım.
düşünsene eve çıktığını kira, elektrik, su vs vs. kalkabilir misin altından ?
bir iki adam daha olsa yanında ortaklaşa ödeyeceksiniz yani.
en iyisi sende benim gibi yurtla başla ne zaman bulursan adamları
ve güvenebileceğini düşünürsen o zaman çıkarsınız :]

erkek öğrenciler için yurt sayısı falan kızlara göre daha az yerleşemezsen eve çıkacaksın mecbur.
tabi FoFeR'in dediğide düşünülmeli :p

ilk 2 sene yurtta kal bence

ondan sonra eve çıkmayı düşünebilirsin

çünkü eve doğru düzgün bi arkadaşla çıkmak lazım

onuda 2sene de anca tanırsın :D

yurtlarda siyasi baskı cok ülkücüler pkk yandaşları sol gruplar cemaatciler = )) kafana gore hafıf marjınalsen ılla bırılerıyle karsı karsıya gelırsın bak illa ki diyorum...

ama ılk donem e kadar 3-5 ay yurtta kal cevre edin 2. dönem eve cık yurtta da saglam cevre yaparsın sonra eve cıkarsın ...

ben olsam öle yapardım..

o değilde ev sahibine dikkat etmek lazım :D

1- eve dişi sinek dahi girmeyecek :vur
2- müziğin sesi açılmayacak, gürültü patırtı istemem :eek:ha
3- 11'den sonra eve gelinmeyecek :angry
vs. vs.

:)

gezcem,sabaha karşı eve gelcem,eve kız atcam,ortam yapıcam milleti eve doldurup parti yapıcam diyerek okulu 9-10 senede de bitirebilirsin ya da yurdunda takılarak zamanında bitirebilirsin okulu :)

kişiden kişiye değişir. evde kalmak isteyen evde kalsın yurtta kalmak isteyen de yurtta kalsın :D
Çünkü yurtta daha iyi ders çalışılabileceğini düşünen bir öğrenci evde kalırsa evdeki rahatlıktan dolayı derslerinde hiç bir zaman istediği gibi başarılı olamaz... Evde daha iyi ders çalışabilecek bir öğrenci de eğer yurtta kalırsa o da yurtta verimli çalışamaz. örneğin etüd salonundaki bir kişinin yanındaki fısıltısı bile dikkatini dağıtabilir.. vs vs

arkadas en ıyısı ev once yurda yerles uc bes ay bır kafa dengı arkadas bul ondan sonra eve cık cunkı yurt sıstemlerı ozellıkle devlet yurtları en az uc dort kısı bır odaya tıkılıyrsun kımı erken yatar kımı gec kımı temızdır kımı dagınık kendı ozelın olsun ıstıyorsan kı tam artık genc cagın ozelın olması gereken bır cag en ıyısı ev yurtta arkadaslarda soylemıs cesıtlı sıyası goruslerın hakım oldgu yurtlar var bırınde bırının bırındede otekının horozu otuyor. en azından kendı odan olur ıstedıgın gıbı ders calısırsın
fıyat olarakta o kadarda abartılı degıl buyuk sehırdeysen 500 ytl kıra kucuk sehırlerde 350 ye bulursun elektrık su adsl dogal gaz apartman aıdatı mutfak hersey 300 ytl ye mal olur. 150 ogrenım kredısı alsan 250 de pederden alsan gul gıbı gecınırsın kardesım...........

ünwde yurtta kalan arklardan bikaç şey duydm da iice soudum yurtlardan.cemaat yurdu zaten hiç düşünmedm.yurt-kur da pek saglıklı deilmiş anladıım kadarıyla.arkın anlattıına göre bi çocuk duwara pkk bayraı asmş ve kimse sesini çıkaramamş yurt müdürü dahil...bn öle bi durumdayken duramam yaa direk dalarm adama:D:D:D
ewin de temizliiydi yemeiydi cartıydı curtuydu bakam nolcak

önce yurt sonra ev

haaaaa nu sorunun en güz<el cevabını ben vereyim ev arkadışım çünkü ben 2 yıl kaldım çok güzel bir ortam dağın başında üniversite okudum ama bana orası metropol gibiydi. çünkü ortam çok güzel ve derslerimizin durumları 5 kişi kalarak çalışarak çabalayarak ve zorluklarla mücadele ederek zafere üstün şeref diplomasıyla bilgisayar mühendisi olduğumuz dan dolayı ve güzel bir işimiz
ve ortamımızın halen aynı sıcaklıkta devam etmesinden evde kalmak en güzeli :))))))) ahhhhh günler :(

Geri