üyeliği iptal edilen siteye tekrar girme

kentyalnizligi

New member
Reaction score
0
slm arkadaslar bir sitede forum editörlerinden biri sırf bana gıcık oldugu ıcın sucum yokken benım ıp mı bannladı ben tekrar sıteye nasıl gırerım baska ısımle ve baska maille üye olmaya çalıstım olamıyorum bu konuda fikir verecek arkadas var mı

saygılar tsk ederım

walla kusura bakma hiç bi bilgim yok

tam bilmiyorum ama sunlara bi bak belki yardimi olur..

bunu yaptigin zaman baninin acilmasi gerekiyo sanirim emin digilim

modemi fişini çıkarıp bi daha takınca ip değişmiyo muydu yaw..bi öyle yapsan..pasaklıda güzel anlatmış hani....

selam dostum en kisa cozum yolunu tarif ediyorum
senin IP adresini banlamis oldugunu bildigimize gore ya hide ip isimli programi kullanip ip adresini desgistireceksin yada www.ninjaproxy.com bu siteye girip site uzerinden foruma baglabacak yen bir uyelik alacaksin

ıp mı degiştirdim ama olmuyor yıne

modeme reset cekerek ıp mı degıstıyorum ama yıne de pc den o sıteye uye gırısı yapamıyorum acaba cooıkelerle ılgılı bı sey mı dıye cookılerı de temızledım olmuyor pc me format mı cekmek gerekıyor ılla

ozaman kötü fişlenmişsin :D sende başka bir sorun var bence ;) eğer ip statik değilse modemi resetlediğn zaman her şekilde giriş yapa bilirsin .

hackhell varken başka foruma ihtiyacın mı var.

modemle ilgisi yok kac kere resetcektım olmuyor baska yol bilen var mı

modemle ilgisi yok kac kere resetcektım olmuyor baska yol bilen var m

internet explorer a sağ tıkla geçmişi sil yine internet explrer a sağ tıkla özelliklerden ayarlar sekmesinden dosya görüntüle dedikten sonra yaa hepsini sil ya da o siteyi bulup sil.. tabi modeme bi de reset at girmeden bende oluyordu :clap:

dedıklerınızı yaptım ama yıne olmadı

üye oldugum ve banlandıgım yer memurlar net eski üyeliğimle giremiyorum

başka bi bilgisayardan üye ol yarın :D

evet haklısınız ama mesele bu degıl

asıl mesele bunun bir yolunun olması gerek baska makıneden zaten üye olmama gerek yok yeni üyelik aldım zaten ama eski mailim ve şifremle eski üyeliğime giremiyorum mesele bu ve bunun yolunu yöntemini bilen arkadaslar varsa beklyorumm

tsk ederımm

kentyalnizligi' Alıntı:
slm arkadaslar bir sitede forum editörlerinden biri sırf bana gıcık oldugu ıcın sucum yokken benım ıp mı bannladı ben tekrar sıteye nasıl gırerım baska ısımle ve baska maille üye olmaya çalıstım olamıyorum bu konuda fikir verecek arkadas var mı
saygılar tsk ederım
İnternet cafeden yeni bir üyelik alsan olmazmı

hide ip platinium arat forumda indir .. ip in değişr...

Geri