infatuate
İstirahatte
yepyeni taptaze amodumuz ĦĄЯĄMÍ =) neler yapıo acaba :saskin hadi merağımızı giderelim biras =))
infatuate:
slm harami ( gerçi hala black diesim gelio ama =) )
ĦĄЯĄMÍ:
slm yenge
infatuate:
nasılsın ? herşey yolunda mı ?
ĦĄЯĄMÍ:
çok şükür iyiyim herşey mükemmel
infatuate:
supermiş =)
infatuate:
öncelikle ismini we yaşını öğrenelim ?
ĦĄЯĄMÍ:
adım ilker 25 yaşındayım
infatuate:
neler yapar ilker ? anlatırmısın bize biras ?
ĦĄЯĄMÍ:
iş olarak turizim le uğraşıyorum diyebiliriz denizciyim kışın evde olurum. çalıştığım yat karaya çekilmiş olur sezon açıldığında işe başlarım tam bir deniz aşığıyımdır
vaktimin çoğu nette geçer az uyurum 
infatuate:
çok eğlenceli olsa gerek =)
ĦĄЯĄMÍ:
evet işimi çok seviyorum
infatuate:
nerelisin ilker kaç kardeşsiniz ?
ĦĄЯĄMÍ:
mersinliyim ama antalyada büyüdüm ( niyeyse bunu hep sölerim
) 3 kardeşdik ama 3 sene önce bizimkiler sağolsun bi kaza yaptılar dörtledik 
infatuate:
ehehe, tekne kazıntısı =))
ĦĄЯĄMÍ:
kesinlikle bide bana benzetiyorlar hıhh
infatuate:
pek hoşnut değilsin anlaşılan =)
ĦĄЯĄMÍ:
yok yahu severim kardeşimi ama tek erkek çocuktuk artık pabucumu damdan alıp giyiyorum
infatuate:
pabucunu paylaşacağın kimse yok mu :melek
ĦĄЯĄMÍ:
bu soruya sadece derin bir offffff çekerek cevap versem
infatuate:
hmm derinden bi yara war sanki =))
ĦĄЯĄMÍ:
geçmişe gömmeye çalıştığım bir hikaye diyelim
infatuate:
peki bakalım =) seni mutlu eden çığrından çıkaran şeyler nelerdir ?
ĦĄЯĄMÍ:
beni en çok uğraştığım işim mutlu eder. yani deniz de diyebiliriz. çok nahif biriyimdir aslın ya yani çabuk mutlu olurum. sahilde oturup bir kahve içmek bile acayip mutlu eder beni =)
infatuate:
ne güsel =) senin için hayatının son perdesinde ne war ?
ĦĄЯĄMÍ:
küçük bir sahil kasabasın küçük bir balıkçı kayığıyla yaşayan sevimli tonton bir dede olmak
infatuate:
çok güsel =)
infatuate:
yeşil we pembenin anlamları nedir senin için ?
ĦĄЯĄMÍ:
pembe hani şu bi dizi vardı show da cennet mahallesi onu anımsattı yeşilde çayır çimen falan dermişim şaka tabi pembe nezaket diyelim incelik, yeşil ferahlaık ( ama denizci adama mavi sorulurdu be yenge )
infatuate:
ondan sormadım zaten =))
infatuate:
sıra hackhell'de =)) anlat bakalım =)
ĦĄЯĄMÍ:
hımmm benim hh ile tanışmam diğer benzer hikayeler gibi sömürücülük ile başladı
ama nasıl sömürü insan bi nefes alır be o derece yani ne ararsam var.
ilk olarak sömürdüğüm paylaşımlara tşk etmekle başladım daha sonra bir gün ilk mesj kendiliğinden geliverdi
ondan sonra paylaşım adına bişeyler yapmaya çalıştım hep ve çok güzel dostlar da kazandım thanks hackhell vazgeçilmezsin 
infatuate:
en yeni modumuz sensin, heyecan war mı birascık =)
ĦĄЯĄMÍ:
olmazmı dün sen yokken bir konu açıldı kapatsammı kapatmasammı diye titrerken reac sağolsun hızır gibi yetişti benide titremekten kurtardı
infatuate:
ehehe olur o kadar =)
infatuate:
peki seni sinirlendiren we hoşuna giden şeyler nelerdir sitede ?
ĦĄЯĄMÍ:
hımm önce sinirlendirenlerden başlayalım
bencillik, ukala tavırlar, saygısızlık, hoşgörüsüzlük, ve herşeyi biliyorum havası. bunlar beni çileden çıkarır zaman zaman çok sinirlenirim. ama şu sıralar imdadıma online oyun bölümü yetişiti sinirlendiğim zaman oraya kaçarım
dediğim gibi bazen çok kızarım ama çok çabuk sinirim geçer ve kin tutmam çok kızmış olduğum biri bana karşı ılıman bir adım atsa ben 10 adım atarım hoşuma giden şeyler yukarda saydıklarımın tam tersi. hoşgörü, alçak gönüllülük, saygı vs uzar gider öle adamlar varki etrafı için çabalayıp duran, ihtiyacın olduğunda hemen yardım eden bu çok hoşuma gidiyor işte =)
infatuate:
güselmiş =)
infatuate:
son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler warmı ilker ?
ĦĄЯĄMÍ:
valla yenge dark ile umarım mutlu mesut bir ömür sürüp beraber yaşlanıp torun tombalak sahibi olursunuz =) hh le gelince ayaklarını denk alsınlar tenhada gıstırırım
şaka bir yana hepinizi seviyorum hh milletinin insanları 
infatuate:
tşk ederim güsel dileklerin, düşüncelerin we bu güsel sohbetin için =)
ĦĄЯĄMÍ:
ben tşk ederim
infatuate:
görüşmek üzere =)
ĦĄЯĄMÍ:
iyi forumlar
edit: ĦĄЯĄMÍ'nin askerlik macerasını dinleyimmi =))
ĦĄЯĄMÍ:
ban askerliğimi topçu olarak yaptım. piyadelerin havan bizimde top atışımız vardı. bu sebebten 1 haftalığına intikale çıkmıştık. hazırlıklar yapılmış ordugah kurulmuş. çalışmalar deneme atışları başlamıştı. asıl atışlar tugay komutanı denetlemeye geldiğinde olucaktı. o yüzden müthiş bir koşuşturma vardı. ve sonunda beklenen gün geldi. denetleme günü herkes göreve hazır yerlerinde bekliyordu. bölük komutanım bana bulunduğumuz tepeden inip yolu kesmemi söyledi. civar köylere haber verilmişti atış var diye ama ne olur olmaz diye tedbir amaçlı yolu kesmeye gönderildim. tepeden inip yolun ortasında tüfeğimle nöbete durdum. piyadelerin havan atışları başlamıştı. az sonra ilerde küçük bir kamyonet belirdi. kamyonet atış yapılan bölgeye yani bana doğru gelmeye başladı. hemen koşup durdurdum. dedim geçemezsin atış var yasak. cenazem var asker abi geçmem lazım dedi. dedim olmaz emir verildi seni geçiremem. adam başladı ısrar etmeye. ben olmaz o olur derken başladık itişmeye. adam atladı kamyona çekil geçicem diye ben geçtim önüne dur ateş ederim diye. ve sonrası sanki kemal sunal filimi gibi adamın cevabı salak şarjörsüz silahlamı vuracan beni oldu. ve gaza basıp geçti gitti arkasından baka kaldım. tüfeğim şarjörsüzdü

infatuate:
slm harami ( gerçi hala black diesim gelio ama =) )
ĦĄЯĄMÍ:
slm yenge
infatuate:
nasılsın ? herşey yolunda mı ?
ĦĄЯĄMÍ:
çok şükür iyiyim herşey mükemmel
infatuate:
supermiş =)
infatuate:
öncelikle ismini we yaşını öğrenelim ?
ĦĄЯĄMÍ:
adım ilker 25 yaşındayım
infatuate:
neler yapar ilker ? anlatırmısın bize biras ?
ĦĄЯĄMÍ:
iş olarak turizim le uğraşıyorum diyebiliriz denizciyim kışın evde olurum. çalıştığım yat karaya çekilmiş olur sezon açıldığında işe başlarım tam bir deniz aşığıyımdır
infatuate:
çok eğlenceli olsa gerek =)
ĦĄЯĄMÍ:
evet işimi çok seviyorum
infatuate:
nerelisin ilker kaç kardeşsiniz ?
ĦĄЯĄMÍ:
mersinliyim ama antalyada büyüdüm ( niyeyse bunu hep sölerim
infatuate:
ehehe, tekne kazıntısı =))
ĦĄЯĄMÍ:
kesinlikle bide bana benzetiyorlar hıhh
infatuate:
pek hoşnut değilsin anlaşılan =)
ĦĄЯĄMÍ:
yok yahu severim kardeşimi ama tek erkek çocuktuk artık pabucumu damdan alıp giyiyorum
infatuate:
pabucunu paylaşacağın kimse yok mu :melek
ĦĄЯĄMÍ:
bu soruya sadece derin bir offffff çekerek cevap versem
infatuate:
hmm derinden bi yara war sanki =))
ĦĄЯĄMÍ:
geçmişe gömmeye çalıştığım bir hikaye diyelim
infatuate:
peki bakalım =) seni mutlu eden çığrından çıkaran şeyler nelerdir ?
ĦĄЯĄMÍ:
beni en çok uğraştığım işim mutlu eder. yani deniz de diyebiliriz. çok nahif biriyimdir aslın ya yani çabuk mutlu olurum. sahilde oturup bir kahve içmek bile acayip mutlu eder beni =)
infatuate:
ne güsel =) senin için hayatının son perdesinde ne war ?
ĦĄЯĄMÍ:
küçük bir sahil kasabasın küçük bir balıkçı kayığıyla yaşayan sevimli tonton bir dede olmak
infatuate:
çok güsel =)
infatuate:
yeşil we pembenin anlamları nedir senin için ?
ĦĄЯĄMÍ:
pembe hani şu bi dizi vardı show da cennet mahallesi onu anımsattı yeşilde çayır çimen falan dermişim şaka tabi pembe nezaket diyelim incelik, yeşil ferahlaık ( ama denizci adama mavi sorulurdu be yenge )
infatuate:
ondan sormadım zaten =))
infatuate:
sıra hackhell'de =)) anlat bakalım =)
ĦĄЯĄMÍ:
hımmm benim hh ile tanışmam diğer benzer hikayeler gibi sömürücülük ile başladı
infatuate:
en yeni modumuz sensin, heyecan war mı birascık =)
ĦĄЯĄMÍ:
olmazmı dün sen yokken bir konu açıldı kapatsammı kapatmasammı diye titrerken reac sağolsun hızır gibi yetişti benide titremekten kurtardı
infatuate:
ehehe olur o kadar =)
infatuate:
peki seni sinirlendiren we hoşuna giden şeyler nelerdir sitede ?
ĦĄЯĄMÍ:
hımm önce sinirlendirenlerden başlayalım
infatuate:
güselmiş =)
infatuate:
son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler warmı ilker ?
ĦĄЯĄMÍ:
valla yenge dark ile umarım mutlu mesut bir ömür sürüp beraber yaşlanıp torun tombalak sahibi olursunuz =) hh le gelince ayaklarını denk alsınlar tenhada gıstırırım
infatuate:
tşk ederim güsel dileklerin, düşüncelerin we bu güsel sohbetin için =)
ĦĄЯĄMÍ:
ben tşk ederim
infatuate:
görüşmek üzere =)
ĦĄЯĄMÍ:
iyi forumlar
edit: ĦĄЯĄMÍ'nin askerlik macerasını dinleyimmi =))
ĦĄЯĄMÍ:
ban askerliğimi topçu olarak yaptım. piyadelerin havan bizimde top atışımız vardı. bu sebebten 1 haftalığına intikale çıkmıştık. hazırlıklar yapılmış ordugah kurulmuş. çalışmalar deneme atışları başlamıştı. asıl atışlar tugay komutanı denetlemeye geldiğinde olucaktı. o yüzden müthiş bir koşuşturma vardı. ve sonunda beklenen gün geldi. denetleme günü herkes göreve hazır yerlerinde bekliyordu. bölük komutanım bana bulunduğumuz tepeden inip yolu kesmemi söyledi. civar köylere haber verilmişti atış var diye ama ne olur olmaz diye tedbir amaçlı yolu kesmeye gönderildim. tepeden inip yolun ortasında tüfeğimle nöbete durdum. piyadelerin havan atışları başlamıştı. az sonra ilerde küçük bir kamyonet belirdi. kamyonet atış yapılan bölgeye yani bana doğru gelmeye başladı. hemen koşup durdurdum. dedim geçemezsin atış var yasak. cenazem var asker abi geçmem lazım dedi. dedim olmaz emir verildi seni geçiremem. adam başladı ısrar etmeye. ben olmaz o olur derken başladık itişmeye. adam atladı kamyona çekil geçicem diye ben geçtim önüne dur ateş ederim diye. ve sonrası sanki kemal sunal filimi gibi adamın cevabı salak şarjörsüz silahlamı vuracan beni oldu. ve gaza basıp geçti gitti arkasından baka kaldım. tüfeğim şarjörsüzdü
the end :clap