İçtiğimiz Kola İle İlgili Önemli Bilgiler..!

bilinçlendirdiğin için sağol arkadasım...:)

Aktuğ konu senden önce 10 kere verilmiş, yorumlara kıyamadım
daha önce verilen 10 konuyla birlikte senin konun birleştirildi
iyi forumlar,,,

Bu arada coca cola soguk içiniz : D

Evet ya hem cola turka nın tadı berbat ben coca colayı tercih ediyorum ama fazla deyil haftalık 3 kasa şişe 2 koli 2.5 litre 2 koli kutu kola....: ): ): )

en büyük zararı aldığımız bu ABD mallarının müslüman kardeşlerimize mermi ve füze olarak dönmesidir derim ben

StİnG' Alıntı:
yaa kolayı içmek zararlı olduu gibi
ABD mallarına da boykot etmek için kullanmıyom hem zararlı hyem ABD malı içmeyin a.q
kullanmayın ....
su için .. soda için ... cola turca için ama onu kullanmayın a.q :p

arkadaşlar yanıldığınız bir konu amerikayı boykot etmek için cola turka değil huzur kola filan içmeniz lazım.
hemen atlamayın nedenini anlatayım. Cola turka içtiğinizdede amerika para kazanıyor nasılmı?
telif hakkı!!!
bizim akıllı cola turkacılar isim bulurken cola turka yerine kola turka yazsalardı bu sorun olmayacaktı.Coca cola mahkemesini açtı ve haklı bulundu normal olarak. şimdi cola turka her satışından coca colaya para ödemek zorunda kalıyor.
ayrıca cola turka coca colanın yanından bile geçemeyecek kadar kötü ben içmiyorum içemiyorum bizim eve cola turka girmez ne pepsi ne cola turka coca cola gibi yapamıyor yapsınlar içelim ben markasında değilim tadındayım.

DeacoN.FRoST' Alıntı:
ayrıca cola turka coca colanın yanından bile geçemeyecek kadar kötü ben içmiyorum içemiyorum bizim eve cola turka girmez ne pepsi ne cola turka coca cola gibi yapamıyor yapsınlar içelim ben markasında değilim tadındayım.

katılıom gercek bı lezzet uretsınLer bızde onu alaım
napalım ıcılmeyecek koyu kawe sekerı bol seylerı alamıoz:vur

Evet önceden verildi ama yinede teşekkürller

abi ne güzel kola içimizi temizliyomuş yaaa:D

İçmeye devam o zaman :D

bu arada kolaya su karıştırp saçınıza sıkın sprey etkisi yaratıo :) kokusuz korkmayın :)

Geri