İŞte Şokkk Sİgara Makİnelerİnİn ÇzÜldÜĞÜ An

Evet arkadaşalr ilk önce şunu belirtityim yaptığım çalışmalr tamamen siz değerli forum dostlarına yardımcı olmak amacıylandır yaklaşık 6 ayı aşkın süredir yaptığım sigara makineleri üzerine çalışmalar sonucnda makinlerin keisnlikle allogaritmik sisitemle çalışıyyorlar ilk bakışta ben de bunların randomla çalıştığını sandım ama öyle değil kahvede yaptığım ve çok büyük paralar kaybettğim çalışmalar sonuncda bu sstemi çözdüm ve sizler için bunun sayılarınıda çıkardım evet bu mesajı dikkatle yerine getiren biri artık sigaraya bir ton para vermeyecek işiniz çok kolay şimdi size adım adım anlatıyom yapacaklarımızı
1.Adım:Arkadaşalr ilk önce şunu belitiyim ki bunun bir insaın şasa bırakıpo çıkma olaslığı %3.235345 dier devam eden çok az bir faktör benim burada vereceğim bilgiler bu şansı %80 lere çıkartacak ilk önce örneğin sembollerle anlatacağım şöle bir kombinasyon yapın x bir sayı ise gireceğimiz sayılar
x,x artı 1,x artı 3 .x artı 4.x eksi2 evet bu kombinasyonu girdikten sonra ilk defa gelen sayıyı "Y" ile sembolleştiirsek Y yi X ile x eksi 2 nin toplamının (eğer tek ise bunada artı 1 ekleyecez) ve bunu 1 kombine yazacağız sonra geln sayının 3 fazlası bzm 2 saymız oalcak
2.Adım: Arkdaşlar 3 sayıyı ise şöle belirleyecez gelen Y ile X in 2 fazlasının toplamının yarıs bzm 3 sayımınz olacak 4 sayı ise x artı y nin top yarısına ynin yarısını ekleyip oalcak 5 sayı ise burada çok önemli bunu belirlerken şu denklemi yapacaz Y nin 1 fazlası artı X ile Y nin top nın yarısnıun 1 eksiği bölü 2
3:Adım: Arkadaşalr 2 adaımda sigaraya ulaşmanız %70 den fazla deneyin ve görün ama gene olmazasa bu seefre gelen sayıya "Z" diyelim bakın arkadaşlar burada sadece 4 sayı ile 5 sayıyı değiştirecez 4 sayıya Z nin bir fazlasının ekliyecez 5 sayı ise X ile Y nin top nın 2 eksiği olacak bu kombinasyonda ise şans %90 dan fazla dır arkadaşlar bu sistemde ve sadece 3 jetonla 2 sigara şansı en az 1 sigara şansı oranı çok fazla evet 3. jetonda da tutmazsa hakaen şansınz yok %90 ihtimal tumasaı çok zor 2.de ttuması bile çok fazla yani 1.5 milyonla 4.25 lik malrbora be kaç tane alırsanzı siizn keyfinize kalmış eğer sorunuz varsa ben burdayım hadi keyifli içişler saygılar

Arkadas resmen buluş yapmıs burda bizimle paylasmıs emegi için tesekkür etmek yerine ben sigara içmem ki vs gibi bir sürü msjlar var.Boşu boşuna konu 8 sayfa olmus oku oku yoruldum :)

Arkadasım öncelikle emegin ve paylasımın için tesekkürler matematikte sorun yokta senin türkce bu yazıda baya bi bozuk olmus o yüzden alıntıda belirttigim yeri anlayamadım.O yüzden de diğer adımlara gecemiyorum.Yoksa hemen deneyip sonucunu buraya yazıcam :).O cümleyi tekrar acıklarsan sevinirim geri kalanını anladım.

metninizi biraz düzenledim

sanırım şöyle demek istiyorsunuz

Evet arkadaşlar ilk önce şunu belirteyim yaptığım çalışmalar tamamen siz değerli forum dostlarına yardımcı olmak amacıyladır yaklaşık 6 ayı aşkın süredir yaptığım sigara makineleri üzerine çalışmalar sonucunda makinelerin kesinlikle alogaritmik sistemle çalışıyorlar ilk bakışta ben de bunların randomla çalıştığını sandım ama öyle değil kahvede yaptığım ve çok büyük paralar kaybettiğim çalışmalar sonuncuda bu sistemi çözdüm ve sizler için bunun sayılarını da çıkardım evet bu mesajı dikkatle yerine getiren biri artık sigaraya bir ton para vermeyecek işiniz çok kolay şimdi size adım adım anlatıyorum yapacaklarımızı
1.Adım: Arkadaşlar ilk önce şunu belirteyim ki bunun bir insanın şansa bırakıp çıkma olasılığı %3.235345 diğer devam eden çok az bir faktör benim burada vereceğim bilgiler bu şansı %80 lere çıkartacak ilk önce örneğin sembollerle anlatacağım şöyle bir kombinasyon yapın x bir sayı ise gireceğimiz sayılar
x, x+1, x+3, x+4, x-2 evet bu kombinasyonu girdikten sonra ilk defa gelen sayıyı "Y" ile sembolleştirirsek Y yi, X ile x-2 nin toplamının (eğer tek ise buna da artı 1 ekleyeceğiz) ve bunu 1 kombine yazacağız sonra gelen sayının 3 fazlası bizim 2 sayımız olacak
2.Adım: Arkadaşlar 3 sayıyı ise şöyle belirleyeceğiz gelen Y ile X in 2 fazlasının toplamının yarısı bizim 3 sayımız olacak 4 sayı ise x artı y nin top yarısına y nin yarısını ekleyip olacak 5 sayı ise burada çok önemli bunu belirlerken şu denklemi yapacağız Y nin 1 fazlası artı X ile Y nin top nın yarısının 1 eksiği bölü 2
3:Adım: Arkadaşlar 2 adımda sigaraya ulaşmanız %70 den fazla deneyin ve görün ama gene olmazsa bu sefer gelen sayıya "Z" diyelim bakın arkadaşlar burada sadece 4 sayı ile 5 sayıyı değiştireceğiz 4. sayıya Z nin bir fazlasının ekleyeceğiz 5 sayı ise X ile Y nin toplamının 2 eksiği olacak bu kombinasyonda ise şans %90 dan fazla dır arkadaşlar bu sistemde ve sadece 3 jetonla 2 sigara şansı en az 1 sigara şansı oranı çok fazla evet 3. jetonda da tutmazsa halen şansınız yok %90 ihtimal tuması çok zor 2.de tutması bile çok fazla yani 1.5 milyonla 4.25 lik marlboro be kaç tane alırsanız sizinn keyfinize kalmış eğer sorunuz varsa ben buradayım hadi keyifli içişler saygılar

benim sorum sa şu:

sigara.JPG

resimde çıkmış olan 12 sayısı bizim X sayımız mı olacak? buna göre işlem yapıp girdiğimizde de çıkan sayı Y olacak doğru anlamış mıyım?

Denedim Ama Bu Kombinasyon Tamamen Bomba çıktı !!

Yahu arkadaşlar tamam herşey iyi güzel de yorumların pekçoğu sallamaca...

Bir defa ben bilirimcilikden uzak durulması lazım yorum yaparken.Kimse süperman değil!

Adam yazmış bi algoritma kendi hesabınca ne kadarı doğru bilinmez denemeden yorum yapılmaz tabiki ama ben bu makineleri yıllardır görüyorum ilk cıktıgı zamanlarda da pekcok defa jeton atmısımdır.Kazandım veya kaybettim konu o değil.Sadece yorum yazanlar biraz bildikleri konulara yazsınlar diyorum herşeye zıplayan bir millet oldugumuz için genelde bolca yorum yazılıyor.Birisi demiş işte biz bunun üretimini yaptık falan filan ! yahu arkadaşım bırak boş lafları %5 şans verilen bir makine olsaydı her 3-5 jetonda 1 paket sigara nasıl düşecekti? Bunların algoritması sürekli değişen algoritmaya sahiptir yani öyle 100 jeton at 5 tane alırsın düşüncesi hikaye! Ben size bir tüyo vereyim 1 paket düştükten sonra bir daha düşer diye jeton atmayın bekleyin 3-4 kişi oynasın yada 1 kişi 2-3 jeton atmıssa ardından sizde 1 tane atın alma şansınız yükselir böylece.Ama başlık sahibinin yazmıs oldugu gibi algoritma muhabbeti öyle değil.Öyle 8 jetona 2 paket alınıyor olsaydı her defasında 8 jeton alır paketleri kaldırırdım sürümden köşeyi dönerdim.Bu arkadaş neden devam etmemiş de 2 paket alıp evin yolunu tutmuş acaba? Neyse şans işleri dediğim gibi şansınızı artırmak sizin elinizde üst üste vermez 3-4-5 jetonda bir verir bazen de 10-12 jetonu bulur vermesi sürekli değişir yani ama öyle 100 jetonda 5 tane - 7 tane veriyor demek yanlış olur.İsteyen denesin.Ben kalabalık bir makine önünde 20 jetona 10 paket kaldırırım inanmayan gelsin yanıma istanbuldayım :)

hacım dün akşam okudum bugun denedim ama 5tl karşılığı 3 paket malboş kazandım.
tekrar denemek istedim ama loto bayii kovaladı beni. millet manyak oldu beni izledi.
şimdi bir sorum var. kazanmak için makine bulmak ve buldugun makinenin bir dükkanda olmaması lazım. farzedelim ki aynı dükkanda ve sahibi ensende bu olasılıkla kaç paket sigara kaldıracağız. bunun hesabını yaparsan sevinirim.
bu arada ben çözdüm bu işi gerçekten arkadaşın emeğine sağlık. eğer çuvalla sigara kaldıracagım bir eneyi işletmeci tanıyorsanız ortak olalım :)

hacım dün akşam okudum bugun denedim ama 5tl karşılığı 3 paket malboş kazandım.
tekrar denemek istedim ama loto bayii kovaladı beni. millet manyak oldu beni izledi.
şimdi bir sorum var. kazanmak için makine bulmak ve buldugun makinenin bir dükkanda olmaması lazım. farzedelim ki aynı dükkanda ve sahibi ensende bu olasılıkla kaç paket sigara kaldıracağız. bunun hesabını yaparsan sevinirim.
bu arada ben çözdüm bu işi gerçekten arkadaşın emeğine sağlık. eğer çuvalla sigara kaldıracagım bir eneyi işletmeci tanıyorsanız ortak olalım :)

YAA ARKADAŞIM O ZAMAN ŞU ŞİFRELERİ SEN YAZDA BİZDE KAZANALIM :vur

sigara makinaları kumara girdiği için yasak arkadaşım senin haberin yok mu

sigana kullanmıyom ama olursa al sat işine girerim:D

saol kardeş bakalım 2-3 kere deneyeli iddaa ya verdiğimiz parayla kendimize iş kurarız:D

şu kombinasyonları daha ayrıntılı yazarmısın

fi tarihinden konuyu hortlatmışlar yine =)

bunu yazan adam eminim sigarayi bırakmıstır :D zaten yarım paket içiyordu 1 e çıktı falan diyordu en son :biggrin

sigara dediniz de sigara içesim geldi woyn:D

benim bildiğim 100 jetona 10-12 tane veriyor..ard arda düşmesi çok zor..bizim arkadaş öyle denk getirdi 4 tane birden düştü.

bu nasıl denenir yafs o kadar şeyi akılda tutamam bi kağıda yazarım kağıttan o işlemleri yaparken yakalanırım da gerisini düşünmek bile istemem :D

sen kendini harcıyorsun matematik profesörü olacak adamsın vesselam :D
emeklerine helal olsun

ya babacım y yi x i falan boşver sen şunu normal anlat valla kafayı yiicem normal anlatırsan sevinirim ilker abicim

Teeee... 2007 de açılmış topic kim karıştırıyo Çöplüğü Gene...???

bu sistemi uygulayana kadar gider bakkalla bi tavla atarım daha iyi :):)

Geri